Kundomdömen om Lefko

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

120 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
48
Bra
 
22
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-05-26

Inlägg av Familjebry Blekinge

Perfekt

Ett trevligt hotell i Nidri. Nära till allt. Vi hade ett fint rum med bra sängar och mysig balkong mot poolen. Personalen är trevlig och hotellet har en bar som serverar drinkar, glass, mat och säkert mycket mer. Vi hade frukost och den hade det mesta att önska. Skulle absolut boka detta hotell igen. Mycket bra!

 
2019-05-15

Inlägg av karfal Helsingborg, Sverige

Trevligt

Fint hotel nära till stranden och hamnen. Lagom pool med poolbar. Små rum men funkar eftersom man har stor balkong.Frukosten fanns allt man behövde.Fin utsikt över bergen från balkongen.Trevlig personal.Litet och gemytligt.

 
2018-06-07

Inlägg av Marie E Östhammar, Sverige

Underbara sängar!

Trevligt bemötande trots att vi var försenade ett par timmar från Sverige. Rummet var jättefint, härliga sängar med sköna kuddar o täcken. En nackdel var att duschen var vääldigt liten. Bra frukost med variation.

 
2017-09-23

Inlägg av 982_saj Sundsvall, Sverige

Trevligt hotel med trevlig personal!

Mycket bra hotel med fina rum och trevligt poolområde. Bra lunchmöjligheter i poolbaren så man slipper gå ner på stan för att äta lunch. Hotellet anordnar Barbecue-night, mycket mat och trevlig stämning. Alla som jobbar på hotellet, Kristina, Bill och framförallt ägarna Gregory och Sylvia tar hand om oss gäster på ett trevligt och serviceinriktat sätt och dessutom bjuder dem på sig själva. Till Hotel Lefko återvänder vi mer än gärna, hoppas redan nästa säsong.

 
2016-09-12

Inlägg av 374mikar Mantsala, Finland

Mycket bra hotell!!

Servicen på hotellet var mycket bra. Städerskan var mycket vänlig och tog hand om saker på ett bra sätt. Vi hade en studio lägenhet och vi var mycket nöjda med det. Den bästa säng vi har någonsin haft på semester i Grekland. Hotellets läge var bra, mycket nära till centrum. Nära till restauranger och affärer. Vi tyckte mycket om hotellet. Jag rekommenderar det varmt.