Enrumslägenheter

Enkla enrumslägenheter i öppen planlösning. Köksdel med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass. Städning 5 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: Enrumslägenheter för 1-3 personer, varav ett barn.

Större enrumslägenhet

Större, enkla enrumslägenheter. Alla enrumslägenheter har en köksdel med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass. Städning 5 ggr/veckan.

Antal personer: 1-3 personer

Tvårumslägenheter

Enkla tvårumslägenheter med ett separat sovrum. Alla tvårumslägenheter har en köksdel med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Tvårumslägenheterna som har balkong med havsutsikt har ett möblerat kök och även utsikt över trädgården från lägenheten (ca 22 kvadratmeter). Vissa av tvårumslägenheterna som har balkong har ingen utsikt.

Tvårumslägenheterna med delad uteplats och ligger på bottenvåningen. Uteplatsen är möblerad och gäster i dessa lägenheter har också tillgång till sittgrupp i trädgården. Terrassen används som gångväg av andra gäster på vägen till/från deras lägenheter. Städning 5 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter
Antal personer: Tvårumslägenheter för 1-2/1-3 personer.