Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med markterrass. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och bra köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: Enrumslägenheter för 1-3 personer, varav ett barn.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenheter med markterrass. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och bra köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong utan utsikt, balkong med havsutsikt eller med delad uteplats. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och bra köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Tvårumslägenheterna som har balkong med havsutsikt har ett möblerat kök och även utsikt över trädgården.

Tvårumslägenheterna med delad uteplats och ligger på markplan. Uteplatsen är möblerad och gäster i dessa lägenheter har också tillgång till sittgrupp i trädgården. Terrassen används som gångväg av andra gäster på vägen till/från deras lägenheter.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter
Antal personer: Tvårumslägenheter för 1-2/1-3 personer.