Träning på Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels erbjuder sportfaciliteter till en standard som imponerar även på den mer kräsne sportälskaren. Det innebär att du kan varva skönt strandliv med bra träning på din semester. På hotellet finns också Apollo Sports-instruktörer som bland annat kör träningspass i ordinarie program. När svetten lackar ligger stranden bara ett par meter bort, och du kan ta ett välförtjänt dopp.

På Cavo Spada erbjuds ett brett varierat gruppträningsprogram med allt från indoor cycling till cirkelträning. Med flera pass per dag finns det garanterat något som passar alla. I våra gym, ett inomhus och ett utomhus, kan du köra styrketräning och delta i olika gruppträningar. På Cavo Spada kan du även ägna dig åt tennis, beach volley, simning i öppet vatten, cykling, löpning och mycket mer. Våra löprundor och cykelkartor är utvalda och markerade av multisportproffs och är något utöver den vanliga strandjoggen – upptäck vackra kullar och dalar, härlig terräng och fantastiska utsikter. Du kan också följa med på arrangerade cykelturer och vandringsturer, i vackra miljöer som Samariaravinen.

Se exempel på veckoschema


Mer om träningen på Cavo Spada

Här kan du se träningsbilder och läsa mer om den sport och träning som erbjuds på Cavo Spada.
Cykling på Cavo Spada Deluxe & Spa

Cykling

Cykling

Vill du komma riktigt nära den kretensiska naturen föreslår vi att du följer med på någon av de arrangerade cykel- eller vandringsturerna. Den aktiva cyklingen eller vandringen tar mellan 1-6 timmar. Hela utbudet med cykel- och vandringsturer hittar du här. Är du intresserad av att hyra cykel finns prislistan här. Cykel måste förbokas minst en dag i förväg.

Löpning på Cavo Spada Deluxe & Spa

Löpning

Löpning

Terrängen runt hotellet är både kuperad och platt och inbjuder till härliga löp- och trailrundor med utmanande backträning. Välj mellan kortare rundor och monsterpass på 58 kilometer. Flera förslag på löprundor hittar du längre ner på sidan. 

Gruppträning på Cavo Spada Deluxe & Spa

Gruppträning

Gruppträning

Träningsprogrammet på Cavo Spada är stort och brett med något för alla smaker. Under en vecka erbjuds allt från volleyball, spinning, yoga, morgonjogg till intensiv cirkelträning. Ta en titt på träningsprogrammet på Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels (ändringar kan förekomma, komplett program fås på hotellet).

Se exempel på veckoprogram

 

 

WOD på Cavo Spada Deluxe & Spa

WOD-Box

WOD-box

Flera gånger i veckan har vi WOD och funktionell träning i vår WOD-box på Cavo Spada. Vi kallar boxen MOG (Mediterranian Olympic gym) byggd inför det olympiska träningsläger som arrangerades på Cavo Spada av Sveriges Olympiska Kommitté. De intensiva crossfit-passen är som oftast runt 45 minuter långa och varierande. Boxen är fullt utrustad med bur, skivstänger och en massa annan utrustning. Se vilka dagar i veckan du kan delta i ett pass i programmet.

Gym på Cavo Spada Deluxe & Spa

Gym

Gym

I vårt välutrustade, luftkonditionerade inomhusgym kan du träna varenda muskel i kroppen. Här finns löpband, crosstrainer, roddmaskiner, stakmaskiner, fria vikter och styrkemaskiner. Vill du hellre träna utomhus finns vår WOD box, Mediterranean Olympic Gym (MOG) - ett utomhusgym under tak för styrketräning, gruppträning och annan utomhusträning.

Padel & tennis

1 padelbana som kan hyras i receptionen. Det finns även uthyrning av utrustning. Kvällstid kan man köpa till ljus.

2 tennisbanor om kan hyras i receptionen. Det finns även uthyrning av utrustning. Kvällstid kan man köpa till ljus.


Till Cavo Spada har vi flera träningsresor och gästspelsveckor med specialschema under året.
Läs mer i träningskalendern och se vad som passar just dig!

Se gästspel och träningsresor till Cavo Spada

Ingår:
Fitnesscenter/gym
Gruppträning
Tennisbana
Löpning (inkl. rutter, grupplöpning och kartor)
Yoga
Beach volley
Open Water-simning (bra strand, klart vatten)
Inomhuspool (i hotellets spa)
 
Fitnesscenter
Viktplattor, viktstänger, frivikter, hantlar.
Cardiomaskiner: löpband, cycleexcerciser,
crosstrainer, roddmaskin, stakmaskiner
Styrkemaskiner: Legs, back, abs,
chest, chins, dips,
Mot avgift:
Spinning (privat användning)
Tennisutrustning
Padel och padelutrustning
Dykning el. snorkling
Cykling (landsväg, mtb,
citybikes). Uthyrning på hotellet. 
Ridning (i Deres)
Spa/wellnesscenter
 
Utrustning
Stepbrädor, kettlebells, boxar 
Yogamattor, fitnessbollar, TRX
Medicinbollar

Boka träningsresa för grupper och lagträning

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels är ett utmärkt hotell för större grupper och lag som vill träna och toppa formen. Fina rum, bra mat och bra träningsfaciliteter. Boka din träningsresa, trainingcamp, läger, löparresa, klubbresa, kompisgäng eller träningscenter. Är du en person med stort socialt nätverk kan du Bli din egen researrangör. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss:

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.

Fler utvalda träningshotell

Apollo är Sveriges ledande arrangör av träningsresor. Vi har ett brett utbud av hotell utvalda för sina fina träningsfaciliteter och möjlighet till en aktiv semester. Här kan du se alla våra Apollo Sports-hotell.

Löp- och cykelkartor

Förbered dig på en aktiv semester redan nu och ladda ner våra löp- och cykelkartor:

 Grön löprunda 1,8 km

  Vit löprunda 1,9 km

  Röd löprunda 4,8 km

  Blå löprunda 7,1 km

  Gul löprunda 10,7 km

  Olive Loop 27 km

  Old National Road 39 km

  Expert 58 km