Kundomdömen om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 331 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Hade varit bra om information om att relaxen va avstängd pga corona framgick tydligt

Bekräftad gäst: 2021-10-31


10 av 10

+
Maten fantastiskt! Stor pool. Nära till havet. Rent och fint.
-
Fixa till tennisbanan. Nya solstolar vid stranden.

Bekräftad gäst: 2021-10-31


9 av 10

+
Standarden
-
Ute aktiviter

Bekräftad gäst: 2021-10-31


8 av 10

+
Service och utbud av sportaktiviteter. Utegymet var fantastiskt bra. Personal trevliga och tillmötesgående.
-
Spa-avdelningen var stängd pga av Corona. Det framgick inte när vi bokade hotellet. Så vädret inte alltid är så bra vid den här årstiden såg vinfram emot att kunna nyttja SPA-avdelningen. Så det var en BESVIKELSE.

Bekräftad gäst: 2021-10-30


8 av 10

+
Aktiviteter samt bra läge på rummet rent och snyggt
-
Gammalt gym med antika maskiner

Bekräftad gäst: 2021-10-30


7 av 10

+
Hotellets personal
-
Smågrejer som all inclusive band istället för kort, städning. Stog glad kvar när vi kom, passbeskrivningar av gruppträningen

Bekräftad gäst: 2021-10-30


8 av 10

+
Maten!
-
Började bli lite "slitet". Tror inte att det klarar "standarden" 5 stjärnor så länge till. Det var väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2021-10-30


8 av 10

+
Läget vid stranden
-
Det skall vara ett sporthotell. Därför borde både tennis samt cykeluthyrning vara grattis,

Bekräftad gäst: 2021-10-30


9 av 10

+
Mycket var bra, men eftersom vädret var riktigt dåligt så använde vi inte pool, strand, poolbar mm. Det bästa var träningen som hölls av Emma. Hon höll väldigt hög standard på sina klasser och var ödmjuk och inlyssnande till alla deltagare.
-
Ännu mera träningsklasser. Upprustning av tennisplaner och utrustning. Ta bort tistlar från sanden i beachwolleybollplanen. Mera underhållning, som dans på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2021-10-30


8 av 10

+
pool området
-
maten och städningen

Bekräftad gäst: 2021-10-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

848 omdömen
Utmärkt
 
496
Väldigt bra
 
232
Bra
 
82
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2021-10-09

av lenaweng

Perfekt för yoga resan!

Det var ett fantastiskt hotell med proffsigt och personligt bemötande av all personal. Alla avstängde sig för att göra allt för oss gäster. Tränings ytorna var väldigt fina och yoga plattan låg precis vid havet! Rummen var stora och fina! Det var toppen att få 2 vattenflaskor till sitt kylskåp varje dag. Maten var helt otroligt bra hela veckan. Det serverades fantastiska soppor, dessert buffé, sallader, frukt och många varianter på varmrätter att välja på varje dag! Personalen i Poolbaren var underbara och hotellet var rent och fräscht. Jag kan rekommendera hotellet för yoga och träning tränings resor!

 
2019-11-19

av 26kjk26

Härlig aprilsemester

Vi kom till detta hotell första veckan de hade öppet för säsongen! Så även om det inte blev en badsemester så var servicen på topp! Maten var mycket god och vi är kräsna! Efterrätterna är sådär förutom på Azzuro där de var jättegoda! Om du tar ultra all inclusive boka in Azzurro varje kväll, ett tips. Maten 10ggr bättre än middagens buffé. Lunchmaten på buffén är dock bättre än middagens buffé tyckte vi. Trevlig och glad personal på alla ställen, helt otroligt vänlig och de minns folk så man måste inte visa kortet jämt! Mycket bra boxningspass varje dag hela veckan med danske Henrik som aktiverade och inkluderade alla i familjen. Välkomnande med mat i rummet när man kom men svårt o sätta i sig när man kommer fram 03.30! Mycket omtänksamt. BBQn nere på Sea line tavern var fantastisk! Bästa lammet perfekt tillagat! Missa inte! Några förbättringsmöjligheter: Wi-fi är jättedåligt. Spaet är bara för de som är över 16 år förutom en liten pool som får användas av alla barn mellan kl 8-11 på mornarna. Det är dock väldigt kallt i spaets rum så inga andra än barnfamiljer var där under hela veckan, det blir ej avslappnande alls iochmed kallt vatten. Jag tog en behandling men frös hela tiden och bad massören att höja värmen men det ville hon inte för då skulle hon svettas(!) Vi hade trasig funktion till uppvärmning i rummen. I april (påsken) när vi var här är det rätt kallt på kvällarna så uppvärmning behövs. Barnen fick extra täcken iaf. Incheckningen tog onödigt lång tid pga märklig arbetsfördelning mellan 2 killar kl.03, en tog emot passen och gav till den andra som skrev upp passnumren och visade en till ens rum. Ineffektivt. Otroligt lyhört mellan rummet och korridoren. När diskvagnarna dras utanför låter det väldigt inne i rummet, nästan som att ljudet förstärks. Allt som allt är vi mycket nöjda med semestern!!

 
2019-09-26

av mariaviks Skellefteå, Sverige

Träningsresa

En anläggning som har det mesta man kan önska. Vårt rum var i behov av uppfräschning, men resten av anläggningen superfin. Fräscha goda bufféer hela tiden. Vissa i personalen skulle behöva charmkurs men de flesta var 100 % serviceminded. Perfekt med löp/gångsträckor utmärkta i omgivningen. Dock ligger det väldigt öde om man mot förmodan vill lämna hotellet. Näst intill 5 poäng 👍

 
2019-08-03

av Sofiaa02 Sverige

Något för alla

Jättebra hotell med fina rum och bra service. Vi bodde med utgång till huvudpoolen vilket kan rekommenderas varmt. Bra och varierande mat på buffén. Äldre par, stora familjer, träningsintresserade, du som bara vill koppla av och par kommer alla att trivas här. Många roliga träningar med duktiga instruktörer från Apollo. Aldrig brist på solstolar!

 
2019-07-05

av Axelsson921 Borlänge, Sverige

Hotellet har allt!

Vi var en vecka på det här hotellet och njöt av god mat, utmärkt service och massor av aktiviteter för den som ville det. Fräscha rum och en otroligt bra städerska. I matsalen flöt allt perfekt trots mycket folk. Vi kan tänka oss att åka tillbaka trots att hotellet ligger för sig själv och det krävs taxi för att ta sig någonstans. Fanns alltid solstolar, trots det var vissa ute och bökade. Även solstolar vid havet som bara var några steg från poolen.