Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa rum har begränsad havsutsikt och från några balkonger är det poolutsikt. Varierande storlek på rummen. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Espresso kaffemaskin, kapslar mot avgift. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med markterrass och direkt utgång till delad pool. Rummen ligger vid ett separat poolområde. På terrassen finns två solstolar, bord och stolar samt en stege ner i poolen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Espresso kaffemaskin, kapslar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrum med markterrass och direkt utgång till poolen. Rummen ligger med access till den stora gemensamma poolen. På terrassen finns två solstolar, bord samt stolar. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Vattenkokare samt kaffe och te. Espresso kaffemaskin, kapslar mot avgift. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med markterrass. En vardagsrumsdel med soffor och en sovrumsdel med en dubbelsäng. En skjutdörr separerar rummets två delar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Espresso kaffemaskin, kapslar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit med poolaccess

Juniorsviter med uteplats, begränsad havsutsikt och direkt access till den stora gemensamma poolen. På terrassen finns två solstolar samt bord och stolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Espresso kaffemaskin, kapslar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.