Rumstyper på Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Dubbelrum

Fina dubbelrum i varierande storlekar. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Alla rum har en uteplats. Några rum har balkong eller terrass där vissa har begränsad havsutsikt. Från några balkonger är det utsikt mot poolen. Några dubbelrum har uteplats med direkt utgång till, och utsikt mot, poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Fina dubbelrum med direkt utgång till delad pool. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Markterrass och direkt access till delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med en vardagsrumsdel med soffor och en sovdel med en dubbelsäng. En skjutdörr separerar rummets två delar. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Trevliga juniorsviter med utgång mot poolen och havsutsikt. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Från juniorsvitens uteplats har du havsutsikt och direkt access till poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.