Kundomdömen om Gouves Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Lugnt
-
Fanns blod på väggen på toaletten vid inflytt. Fanns kvar tills vi själva tog bort det efter några dagar trots städ dagligen.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


4 av 10

+
-
Maten var smaklös. Bad man om hjälp så tog aldrig receptionen ansvar, det var alltid någon annans ansvar. Inget brandlarm på rummet..

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

+
Närheten till havet, lätt att utnyttja både pool och hav.
-
Någon form av uppträdanden

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

258 omdömen
Utmärkt
 
93
Väldigt bra
 
76
Bra
 
37
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av Claudia F Uddevalla, Sverige

Familjesemester

Bra hotell till bra pris. Maten var bra fanns en del att välja mellan. Dock minus att det gick katter och en hund omkring i restaurangen. Poolen var alltid rengjord och perfekt att bada i för småbarn. Damerna i receptionen var väldigt stressade och missade servicen ... nattpersonalen var trevlig men verkade inte veta så mycket. Alltid bemannat iallafall. Finns en gågata i närheten med butiker. Annars är det väldigt smidigt att gå till bussen tar ca 5-10 min till busshållplatsen. Helhet ett mycket bra hotell till priset.

 
2017-08-21

Inlägg av Arta K

Den absolut trevligaste semestern hittills.

Den bästa semester hittills, fantastiska människor, varmhjärtade, glada och trevliga. Fantastisk mat, varierande, många val, nyttigt och gott. Gjord Med kärlek ❤️🙏, vi fick god kontakt med personalen på Gouves och blev otroligt väl bemötta. Rent och fint. Över förväntningarna!

 
2021-07-20

Inlägg av ZivileTiskeviciute Vilnius, Litauen

Great relax

Hotel was great, very good food and friendly staff. Good, clean but a little bit small pool. A great massage helped to relax even more during the holidays. I recommend perfect Cretan massage. I think, that this hotel is more suitable for families.

 
2021-07-19

Inlägg av MonikaVidaG

Super friendly hotel

We have had a week stay in this lovely hotel with mu family (2 children) and we had a lovely time also the staff was incredibly kind and helpful and also very smiley! Look out for Costas, Electra these people made our stay even more special with their never ending smile. And even our cleaning lady was super nice and friendly. Lovely hotel, clean and lovely food! Thank you Gouves bay we will be back! (It is also very close to the beach-beautiful sunset to watch!) 💕

 
2021-07-14

Inlägg av Peratuti

Good experience

I just came back this morning after 8 days in Crete. The hotel was very good.. I was a little bit scared because of the bad reviews and it was a last minute deal.. But staff were great, speaking several languages, food was delicious, dinner especially, pool was cleaned every evening.. Overall very pleasant experience for a decent price! Warm recommendation for a nice rest