Kundomdömen om Gouves Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Lugnt
-
Fanns blod på väggen på toaletten vid inflytt. Fanns kvar tills vi själva tog bort det efter några dagar trots städ dagligen.

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


4 av 10

+
-
Maten var smaklös. Bad man om hjälp så tog aldrig receptionen ansvar, det var alltid någon annans ansvar. Inget brandlarm på rummet..

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

+
Närheten till havet, lätt att utnyttja både pool och hav.
-
Någon form av uppträdanden

Bekräftad gäst: 2019-07-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

239 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
72
Bra
 
34
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av Claudia F

Familjesemester

Bra hotell till bra pris. Maten var bra fanns en del att välja mellan. Dock minus att det gick katter och en hund omkring i restaurangen. Poolen var alltid rengjord och perfekt att bada i för småbarn. Damerna i receptionen var väldigt stressade och missade servicen ... nattpersonalen var trevlig men verkade inte veta så mycket. Alltid bemannat iallafall. Finns en gågata i närheten med butiker. Annars är det väldigt smidigt att gå till bussen tar ca 5-10 min till busshållplatsen. Helhet ett mycket bra hotell till priset.

 
2017-08-21

Inlägg av Arta K

Den absolut trevligaste semestern hittills.

Den bästa semester hittills, fantastiska människor, varmhjärtade, glada och trevliga. Fantastisk mat, varierande, många val, nyttigt och gott. Gjord Med kärlek ❤️🙏, vi fick god kontakt med personalen på Gouves och blev otroligt väl bemötta. Rent och fint. Över förväntningarna!

 
2020-10-20

Inlägg av Stelios P Aten, Grekland

Relaxing atmosphere!!!

We have visited this hotel with my wife last week. The hotel is located near the airport and next to the sea. The rooms are renovated and comfortable. We have relaxed at the pool bar area and enjoyed hotel's cocktails at night. In walking distance there were restaurants and bars. For couples is ideal property especially for those who want a quiet place to relax!!!

 
2020-10-14

Inlägg av lancashire65 Burnley, Storbritannien

Lovely time was had !

Just back from a 10 night stay in this hotel. The staff were all very helpful and friendly. We had a modern double room which was cleaned daily. Food was lovely only criticism is the food was never hot enough.we met some great people and thoroughly enjoyed our stay !

 
2020-10-09

Inlägg av Christinaalmario

Horrible Customer Service & Blackmail from owner

Stayed at this hotel with my family because we thought the reviews online were real but we found out they are mostly false . We went and booked for 6 nights but after the third we had enough of how dirty the hotel was and the food was just reheated every other day . They didn’t care about COVID or the guest . The bed was super hard and nothing was changed . We were so done with the hotel and was told if we can get a refund . The other said to check out and he will send the money if we write good reviews . He lied . He says we black mailed him but we have digital proof . Funny how this guy dimitri wants to spread lies but I will make sure everyone knows not to stay at this hotel . Save ur money and go somewhere else . They don’t care about guest at all !