Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
mycket trevlig personal, fina pooler.
-
sängarna i rummet var mycket hårda skulle förbättras med bäddmadrasser,

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Vårt rum
-
Krydda maten

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Personal och service
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
Trevlig personal vid receptionen
-
Stranden var unde all kritik, trasiga solstolar och bambutrasiga parasoller

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Ligger i lugnt område men ändå en stund att ta sig till stan och nattlivet. Trevlig personal och bra städning.
-
Maten var inte så god , hade vi inte ätit ute så skulle man tro att grekisk mat smakar ingenting. Lite variation på maten vore ett plus. Saknade lite snacks under dagen, de kunde servera något mer i baren än bara dryck. Och kanske nån liten bar vid stranden för man var tvungen att gå över gatan för att hämta något att dricka,

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
------
-
-------

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Lungt,allt fungerade jättebra. De
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Allt var perfekt
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

289 omdömen
Utmärkt
 
114
Väldigt bra
 
80
Bra
 
37
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2019-08-07

av Claudia F Uddevalla, Sverige

Familjesemester

Bra hotell till bra pris. Maten var bra fanns en del att välja mellan. Dock minus att det gick katter och en hund omkring i restaurangen. Poolen var alltid rengjord och perfekt att bada i för småbarn. Damerna i receptionen var väldigt stressade och missade servicen ... nattpersonalen var trevlig men verkade inte veta så mycket. Alltid bemannat iallafall. Finns en gågata i närheten med butiker. Annars är det väldigt smidigt att gå till bussen tar ca 5-10 min till busshållplatsen. Helhet ett mycket bra hotell till priset.

 
2017-08-21

av Arta K

Den absolut trevligaste semestern hittills.

Den bästa semester hittills, fantastiska människor, varmhjärtade, glada och trevliga. Fantastisk mat, varierande, många val, nyttigt och gott. Gjord Med kärlek ❤️🙏, vi fick god kontakt med personalen på Gouves och blev otroligt väl bemötta. Rent och fint. Över förväntningarna!

 
2021-10-18

av TrinkeRG

Delightful Holiday :)

Had a lovely stay with my auntie and uncle, cousin and her daughter. Great location for a chilled, relaxed and family vibe. Staff where friendly and super helpful whenever needed. As a vegan I was pleasantly surprised to find options at the all inclusive buffet that I could go for also which is not something I have experienced at many all inclusives before. Special shout out to Kostas who makes a mean mojito, and made the evenings at the bar all the more entertaining!

 
2021-10-13

av twoyoungjedisx Puddington, Storbritannien

So chilled

Was exactly what we needed. The rooms were clean and tidy with lots of room and storage space. With a great view that I didn’t take advantage of. The food is what you would expect - good but to much. As with all-inclusive I felt obliged to eat a every meal…… my fault!! Small but deep pool which is great and access to the beach. The staff on reception could have not been more helpful. I would also recommend the Cretan massage.

 
2021-10-12

av Catalina-030783

Gouves Bay Creta Heraklion

I have stayed here with my husband and our two daughters. Everything was really nice , the room was clean, all the staff was friendly and helpful. Catherine from reception, Costas and Maria from spa the best.