Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
mycket trevlig personal, fina pooler.
-
sängarna i rummet var mycket hårda skulle förbättras med bäddmadrasser,

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Vårt rum
-
Krydda maten

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Personal och service
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
Trevlig personal vid receptionen
-
Stranden var unde all kritik, trasiga solstolar och bambutrasiga parasoller

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Ligger i lugnt område men ändå en stund att ta sig till stan och nattlivet. Trevlig personal och bra städning.
-
Maten var inte så god , hade vi inte ätit ute så skulle man tro att grekisk mat smakar ingenting. Lite variation på maten vore ett plus. Saknade lite snacks under dagen, de kunde servera något mer i baren än bara dryck. Och kanske nån liten bar vid stranden för man var tvungen att gå över gatan för att hämta något att dricka,

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
------
-
-------

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
Lungt,allt fungerade jättebra. De
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Allt var perfekt
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

297 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
82
Bra
 
38
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2019-08-07

av Claudia F Uddevalla, Sverige

Familjesemester

Bra hotell till bra pris. Maten var bra fanns en del att välja mellan. Dock minus att det gick katter och en hund omkring i restaurangen. Poolen var alltid rengjord och perfekt att bada i för småbarn. Damerna i receptionen var väldigt stressade och missade servicen ... nattpersonalen var trevlig men verkade inte veta så mycket. Alltid bemannat iallafall. Finns en gågata i närheten med butiker. Annars är det väldigt smidigt att gå till bussen tar ca 5-10 min till busshållplatsen. Helhet ett mycket bra hotell till priset.

 
2017-08-21

av Arta K

Den absolut trevligaste semestern hittills.

Den bästa semester hittills, fantastiska människor, varmhjärtade, glada och trevliga. Fantastisk mat, varierande, många val, nyttigt och gott. Gjord Med kärlek ❤️🙏, vi fick god kontakt med personalen på Gouves och blev otroligt väl bemötta. Rent och fint. Över förväntningarna!

 
2022-05-24

av LeeR471 Eastbourne, England, United Kingdom

Very nice clean and friendly hotel

Visited last week, hotel was quiet as season just beginning Good greeting from reception and shown straight to restaurant to have lunch before we checked in which was good. Shown to room which was clean and comfortable with air conditioning system and black out curtains, our other room had a shutter outside at windows to block light. Good is standard buffet style for breakfast, lunch and dinner, good variety at all sittings and plenty of hot food, salads, breads, fruit and desserts station. Pool was very cold, plenty of beds and seats and hammocks around. Lots of shops and restaurants and bars around of you have a walk around and look All in all a nice break, friendly staff , clean facilities and decent food and drinks The entertainment programme was just starting as we left so they have things to do through the season. Check out is 12 noon, If you have a late flight they have shower facilities and you can pay 12 euros each to have lunch or dinner with drinks before you leave which was very good value and saves the lottery of finding a decent restaurant on your last day.

 
2022-04-09

av sophiehL8056TL

August 2020 - a late review

We went for our first couples holiday and it served every purpose. I’d say more 3 star than 4 but still a lovely place to stay. The staff were very friendly and helpful and nothing was ever too much to ask. When we arrived they reopened the buffet as we had just missed lunch and did our check in after so we could grab a few bits to eat. We’d definitely recommend their soup of the day! The food was nice and a good variety to cater for picky eaters! The rooms were clean and the air con worked perfect! The sun beds were usually ‘reserved’ by towels but there were several beaches within a 5 min walk.

 
2021-11-01

av GeorgieP207

Highly recommended

We stayed here for a week and the staff were unbelievable very Friendly and welcoming. Room was cleaned daily. Pool bar had alot to offer and food was delicious and always a great variety. We had a massage to from the couple who operate there and that was also amazing would highly recommend.