Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugnt och fint, bra ordning!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Maten och poolområdet
-
Dåligt avlopp i badrummet

Bekräftad gäst: 2023-10-15


7 av 10

+
God mat. Bra kvällsunderhållning. Dock inte alla dagar. Närhet till butiker och restauranger.
-
Kvällsdrinkar kunde man servera i glas. När man klär sig fint och går till baren på kvällen då vill man inte dricka drinkar i plast av dålig kvalitet. Lite besviken på "stranden" vid hotellet. I min åsikt är det ingen strand. Det gick dock att bada där när det inte blåste.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Mycket att välja bland buffén, trevlig personal, sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


6 av 10

+
Maten
-
Hemska sängar, bäddmadrasser behövs.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


4 av 10

+
Utsikten från balkongen, den unga killen som plocka disk var servicemainad super trevlig
-
Badrumsdörren gick inte att stänga handtagen ramlade av. Ac fläkten lät som en ångvält och var full med damm (är damm allergiker) så de va ingen större effekt av fläkten även på full fart. Super dåligt dusch tryck. Super hårda sängar. En renovering av ac fläkt och fixa dörren så blir nästa gäst nog nöjdare.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


7 av 10

+
Sevicen i restaurangen och baren var toppen. Väldigt trevlig personal.
-
Sängarna var under all kretik, lyhört och läget på orten var en besvikelse. Långt att gå om man ville hitta affärer o barer/restauranger med en massa övergivna och ofärdiga byggnader runt omkring. Kändes som om man bodde i slummen.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Inget att klaga på
-
Stranden kunde varit en brygga ut

Bekräftad gäst: 2023-10-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

431 omdömen
Utmärkt
 
196
Väldigt bra
 
112
Bra
 
47
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2023-08-05

av Marija G Malmö, Sverige

Kan verkligen rekommendera detta hotellet. Prisvärt på alla sett.

Vi är nöjd med allt. Personalen på hela hotellet var jätte vänliga och hjälpsamma. Maten var jättegod och mycket att välja på. Kul dom kör tema vissa dagar. Rummet var perfekt. Sköna sängar och lagom stort. Fint städat. Det var aldrig trångt i poolen och det fanns alltid lediga solsängar. Närheten till havet är ett plus.

 
2023-05-19

av carola s

God mat, lugnt, nära havet

Fantastiskt bra hotell speciellt den nya delen med hiss. All inclusive med toppenbra mat tex 11 varmrätter, massa grönsaker, fria drinkar och vin mm till både lunch och middag. Hotellet ligger i ett lugnt läge, nära havet men med respektavstånd till turistlivet. Skulle gärna bo här igen.

 
2019-08-07

av Claudia F Uddevalla, Sverige

Familjesemester

Bra hotell till bra pris. Maten var bra fanns en del att välja mellan. Dock minus att det gick katter och en hund omkring i restaurangen. Poolen var alltid rengjord och perfekt att bada i för småbarn. Damerna i receptionen var väldigt stressade och missade servicen ... nattpersonalen var trevlig men verkade inte veta så mycket. Alltid bemannat iallafall. Finns en gågata i närheten med butiker. Annars är det väldigt smidigt att gå till bussen tar ca 5-10 min till busshållplatsen. Helhet ett mycket bra hotell till priset.

 
2017-08-21

av Arta K

Den absolut trevligaste semestern hittills.

Den bästa semester hittills, fantastiska människor, varmhjärtade, glada och trevliga. Fantastisk mat, varierande, många val, nyttigt och gott. Gjord Med kärlek ❤️🙏, vi fick god kontakt med personalen på Gouves och blev otroligt väl bemötta. Rent och fint. Över förväntningarna!

 
2024-04-03

av Clint V

Gouves Bay

Vriendelijke staf, bediening met een smile. Eten is top, veel keuze. Rustig hotel - goed voor te ontspannen! Kamer is heel proper alsook het personeel voor te kuisen doet zijn best om alles tip top achter te laten. Receptie 24/7 altijd klaar om iedereen te helpen.