Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Lugnt och trevligt.
-
I beskrivningen stod att det fanns strand med stolar som ingick. 0 m till stranden. Mycket av den anledningen vi valde detta. Är ingen poolmänniska. Men icke. Fanns inga stolar vid "stranden". Vi fick gå iväg en bit och där fick vi betala. Sen va hotellområtet allmänt misskött. När vi kom på natten fick vi inget. Hade önskat en flaska vatten. AC.n fungerade inte och vi fick inte upp balkongen. Vi fick efter tjat byta rum två dagar senare. Hade även önskat vattenflaska på rummet. Vi fick köpa vatten trots att det var allinclucive.

Bekräftad gäst: 2024-07-08


8 av 10

+
Den stora trädgården
-
För litet polområde och alldeles för lite pool till så många gäster

Bekräftad gäst: 2024-06-24


8 av 10

+
Personalen och maten.
-
Eftermiddagssnacks (som skulle vara inkluderat) och att badrummet luktade avlopp.

Bekräftad gäst: 2024-06-23


9 av 10

+
Att det inte var så stort, men ändå alltid plats i matsalen
-
För lite parasoll och solstolar

Bekräftad gäst: 2024-06-17


2 av 10

+
Rent.
-
Sängarna stenhårda. Luktade avlopp på vårat rum hela veckan. Dålig ventilation

Bekräftad gäst: 2024-05-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


8 av 10

+
Trevlig personal god mat fint poolområde bra underhållning
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


7 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-05-13


9 av 10

+
Lugnt och fint, bra ordning!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Maten och poolområdet
-
Dåligt avlopp i badrummet

Bekräftad gäst: 2023-10-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

479 omdömen
Utmärkt
 
221
Väldigt bra
 
124
Bra
 
56
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2024-05-16

av Voyager50404948128

Familjeresa.

Fint hotell med serviceminded personal. Bra buffé med olika teman per dag. I rummen bör man se över duschutrymmet/toa. Duschdraperi behövs då hela golvet blev blött inkl toaletten vid dusch. Svart silikon i duschen upplevs som smutsigt.

 
2023-08-05

av Marija G Malmö, Sverige

Kan verkligen rekommendera detta hotellet. Prisvärt på alla sett.

Vi är nöjd med allt. Personalen på hela hotellet var jätte vänliga och hjälpsamma. Maten var jättegod och mycket att välja på. Kul dom kör tema vissa dagar. Rummet var perfekt. Sköna sängar och lagom stort. Fint städat. Det var aldrig trångt i poolen och det fanns alltid lediga solsängar. Närheten till havet är ett plus.

 
2023-05-19

av carola s

God mat, lugnt, nära havet

Fantastiskt bra hotell speciellt den nya delen med hiss. All inclusive med toppenbra mat tex 11 varmrätter, massa grönsaker, fria drinkar och vin mm till både lunch och middag. Hotellet ligger i ett lugnt läge, nära havet men med respektavstånd till turistlivet. Skulle gärna bo här igen.

 
2019-08-07

av Claudia F Uddevalla, Sverige

Familjesemester

Bra hotell till bra pris. Maten var bra fanns en del att välja mellan. Dock minus att det gick katter och en hund omkring i restaurangen. Poolen var alltid rengjord och perfekt att bada i för småbarn. Damerna i receptionen var väldigt stressade och missade servicen ... nattpersonalen var trevlig men verkade inte veta så mycket. Alltid bemannat iallafall. Finns en gågata i närheten med butiker. Annars är det väldigt smidigt att gå till bussen tar ca 5-10 min till busshållplatsen. Helhet ett mycket bra hotell till priset.

 
2017-08-21

av Arta K

Den absolut trevligaste semestern hittills.

Den bästa semester hittills, fantastiska människor, varmhjärtade, glada och trevliga. Fantastisk mat, varierande, många val, nyttigt och gott. Gjord Med kärlek ❤️🙏, vi fick god kontakt med personalen på Gouves och blev otroligt väl bemötta. Rent och fint. Över förväntningarna!