Rumstyper på Atlantica Caldera Palace

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrum medaccess till en gemensam pool från markterrassen. På terrassen finns stolar och bord samt solstolar. Stege ner i poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass och havsutsikt. Familjerummet består av ett sovrum och en vardagsrumsdel som kan delas av med två skjutdörrar i frostad glas. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjesvit

Familjesvit med balkong eller terrass. Familjesviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 47 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.