Kundomdömen om Almyrida Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,3 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Sängarna och utsikten
-
Usel mat och dryck i all. Inc, dålig service, transferbussen glömde oss,

Bekräftad gäst: 2023-05-28


7 av 10

+
Utsikten
-
Läge

Bekräftad gäst: 2023-05-21


5 av 10

+
-
Bättre utbud på all inclusive! Otrevlig personal i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2023-05-20


6 av 10

+
Trevlig personal, rummet helt okej.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Hjälpsam personal, stort rum, fin utsikt, rummet städades varje dag, fin frukostbuffé.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Sköna sängar.Poolen och utsikten från balkongen, havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


7 av 10

+
Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Poolen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

186 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
73
Bra
 
42
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-10-13

av sofien108 Lidköping, Sverige

Trevligt och härligt

Ett fint och trevligt hotell som ligger lite högre och avsides från centrum. Supertrevlig personal som verkligen gjorde ett strålande jobb både i receptionen och till maten. Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma vad man än frågade om, stort plus! Städningen av rummen var helt ok, tog det väldigt positivt att handdukar inte byttes varje dag så också plus att de tänker på miljön. Blev väldigt glad att man fick en gratis poolhanduk som man kunde använda hela veckan så man kunde ta sin egna till stranden och inte dra med en massa sand till poolen. Frukosten var inte toppen men det vägdes upp av den fantastiska kvällsmaten som verkligen var underbar! Så lyxigt med 3-rätters där man alltid hade två val till varmrätten och en kock lade upp maten mitt framför ögonen, riktigt snyggt och professionellt! De enda två negativa sakerna var att jag saknade att det inte ingick kaffe till efterrätten på kvällen och att stolarna man satt på var otroligt obekväma, hade önskat lite mjukade och skönare underlag. Annars ett väldigt fint och trevligt hotell!

 
2019-09-29

av Christian_6876 Mölndal, Sverige

Ganska bra, men det finn detaljer att jobba på

Såsom varande ett Langley-hotell är det överlag bra. Langley har nischat sig mot resor där man får mycket för pengarna såsom halvpension, med klart bättre klass än konkurrenternas all inclusive. Jag har tidigare åkt på Langleys skidresor och känner igen konceptet, även om man på en solresa har delvis andra behov och förväntningar. Detta var första gången vi resde med barn (1 och 4 år) och för oss passade Langley Almirida bay perfekt. Ett stort poolområde med en stor avgränsad barndel, lokal hyra av sulky, bra barnaktiviteter, bra spjälsäng och anpassad meny för barnen gjorde verkligen att vi trivdes. Men det finns också en del att jobba med. Service vid restaurangen var ganska ojämn. Det kunde variera ganska mycket mellan olika dagar och till och med mellan olika uppläggningar samma dag. Beror nog till en del på en slimmad organisation (inte så mycket personal) men även på servicevilligheten på de som jobbade. Överlag vill jag dock ge maten bra betyg. Fastighetsskötsel, och då tänker jag särskilt på poolen och allmänna ytor utomhus på hotellområdet, är förmodligen inte Langleys ansvar, men lämnar en hel del att önska. Poolen hade en hel del lösa kakelplattor och smutsiga galler och silar. Här finns helt klart ingen rutin för regelbunden rengöring. Till sist; Langley kan inte erbjuda en trafiksäker transfer för barn, de säger att deras bussoperatör har förbjudit dem att använda barnstolar. I min värld är det den som köper en tjänst som kravställer; leta upp en annan leverantör som kan erbjuda detta. Det var inga problem att själv boka en minibuss-transfer med barnstol för båda barnen.

 
2019-08-22

av Tinnawiz

Trevligt hotell

Trevligt hotell men liten bit kvar till toppnivå. Vänlig personal men de har inte namnskyltar (förutom i receptionen där de har namnskylt) eller något som signalerar vilka språk de talar, klart förbättringsområde. Något slitet men det är verkligen inte nåt som stör. Rejält tilltagen pool med flera djup för alla åldrar. Vi valde att inte ta all inklusive, något vi inte ångrar. Trevligt att ta en promenad in till byn för lite mat på kvällen. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2019-08-11

av Moborn

Skulle kunna bli bättre

Typiskt klass tre hotell där personalen är trevlig och försöker men är för få. Samma personer springer och försöker räcka till men tyvärr. I rummen är sängarna, kylskåp, ac och toalett/dusch bra men man saknar t ex en TV på rummet och en del annan standardutrustning som saknas. En städerska försöker hinna med men rummen blir inte fixade förrän framåt 16.00 på em vissa dagar. Bristen på wifi är också uppenbar. Fungerar endast nära barpoolen och receptionen. Bra mat men tyvärr störs man av vildkattor som tillåts äta från borden när gästerna lämnat borden och matresterna står kvar.

 
2019-08-09

av Go784717 Östersund, Sverige

Supernöjda!

Mycket fint resmål, fina miljö kring hotellet. Poolområdet håller bra nivå, många solsängar. Ett minus är att vissa gäster lägger ut/reserverar solsängar som de sedan inte utnyttjar. Trevlig och serviceinriktad personal. God mat, bra städning och varierande aktiviteter. Vi kommer gärna tillbaka.