Rumstyper på Natura Park Village Hotel & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe och te. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 36-43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass mot trädgården. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin - kapsal ingår och fylls på varje dag. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit med privat pool

Svit med privat pool. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum. På terrassen finns en privat pool, fyra solstolar och ett parasoll samt en matplats. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Läsk finns vid ankomst samt en vattenflaska som kan fyllas på i baren utan avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin - kapslar ingår och fylls på dagligen. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. För att bo i en svit med privat pool måste du ha fyllt 13 år.

Rumsstorlek: ca 48-100 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.