Rumstyper på Natura Park Village Hotel & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Två enkelsängar. Luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe och te. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum. Två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i två enkelsängar. Luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 36-43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong eller terrass. Två sovrum med två enkelsängar i varje rum. Luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin, kapslar ingår och fylls på varje dag. En flaska vatten finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass mot trädgården. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin, kapsal ingår och fylls på varje dag. Vattenflaska finns vid ankomst och kan fyllas på i baren utan avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.