Kundomdömen om Natura Park Village Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolerna närhet till stranden. Trevlig personal. Trevligt spa bra omhändertagande där och god massage.
-
Maten vid poolbaren var bara några smörgåsar. Det fanns en farlig nivåskillnad mellan själva poolbaren och sittytorna pga att det var bambutak som solskydd blev det ett skuggmönster på golvet vilket gjorde att jag ej såg kanten utan ramlade och slog i knä och arm. Tur det inte blev värre. Tjejen i baren tröstade mig med att jag har också ramlat på den kanten MÅNGA GÅNGER. Vore väl väldigt bra att de fyllde ut den nivåskillnaden då. Innan fler trillar och kanske tom bryter en hand eller ben. Inte kul att få sin semester förstörd för en sådan sak.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


5 av 10

+
Lagom stort hotell i mindre byggnader Ligger lugnt område med bra avstånd till stan .fint och rent poolområde och välskött trädgård
-
Dålig tillgänglighet på gym och pool, bör öppna innan frukost och vara öppet till middagsservering. Middagen serverades sent 19.30. På er hemsida stod det 1900. Bra att också informera om tider på gym och pool

Bekräftad gäst: 2023-09-01


6 av 10

+
Lugnt och skönt
-
Avloppssystemet måste renoveras , luktar inte gott, på rummet och även någon dag i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2023-09-01


10 av 10

+
Lugnt och det mesta inom räckhåll
-
Bekämpa myror på uteplatsen

Bekräftad gäst: 2023-08-25


10 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


10 av 10

+
Rent och fint och trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-18


8 av 10

+
Restaurangpersonal var duktiga. Poolområde trevligt.
-
Dryckerna var en besvikelse, framför allt drinkar och vin. Cola var för utspädd. Musiken i restaurangen var inte behaglig. En lugn grekisk spellista hade gjort restaurangbesöken behagligare, i aningen lägre volym. Solbäddarna var ofta slitna.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


8 av 10

+
-
Flugor vid maten, stranden var inte bra gick knappt att bada var för mycket stora stenar .

Bekräftad gäst: 2023-08-04


8 av 10

+
Fantastiskt god mat och service, jättetrevlig personal. Varje dag åt vi alla måltider som erbjöd något för alla, helt suveränt med olika avdelningar sallader, grönsaker, varmrätter och efterrätter.
-
Drinkar motsvarade inte förväntningar, tråkig blanddryck. Sandstrand med klappersten var svårt att gå ner/upp ur vattnet med stora stenbumlingar. Inget för någom so. Har svårt att gå eller mef balans.

Bekräftad gäst: 2023-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

1036 omdömen
Utmärkt
 
409
Väldigt bra
 
375
Bra
 
138
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2023-07-29

av Tina M

Natura park Village

Mycket fräscha gemensamma utrymmen samt poolområden, stora och variationsrika bufféer. Middagen startade dock lite sent. Bra service, hjälpsam personal, speciellt tjejerna i receptionen. Standarden på rummet lämnade dock mycket att önska; halvfärdiga lösningar av t ex uppsättning av duschdraperi, myror överallt och dålig städning. Nyare cyklar för uthyrning behövs samt fräschare solsängar på hotellets strand.

 
2022-06-23

av 46bot

En vecka i juni

Vi bodde i en lägenhet med egen pool Rummen och badrum var jättebra. Städningen inget att klaga på Poolen kanonbra Närhet till stranden och restauranger helt ok Maten var bra och det fanns mycket att välja på. Så vi hade det jättebra aergo spa var jättebra fick massage 2 ggr och det var kaanon

 
2023-11-06

av adambD1289RR

Awful smell everywhere, AVOID !

The smell from the sewage treatment plant nearby is so awful that makes you puke. Writing about anything else makes no sense because - believe me - you do not want to smell this thing for your entire stay. Simply - AVOID. What's worse - this is the problem for the entire area of Psalidi, not only this particular hotel. Think well 3 times before going there.

 
2023-10-15

av Heidi W

Room with bed bugs korios

There were bed bugs in room nr.245. The plates and glasses were dirty. The staff were Very kind except in the reception, the receptionist a man got angry at me. The room were dirty .good service . The towel s smell bad

 
2023-09-29

av Gary C

Very good I would recommend this place

The hotel was a pleasant surprise, apartments set out in large grounds all on one level 2 large pools never packed. Pool bar and a very short walk to the stony beach, bring beach shoes but very pleasant never busy. Windsurfing hire nearby but no paddle boarding!! Hotel was very clean and staff very helpful especially’Luisa’ In reception. Food was very varied and good but probably lacked some flavour at times.