Kundomdömen om Natura Park Village Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läge och storlek. Vi kom sent till hotellet pga flyg försening och fick en tallrik med tilltugg.
-
Badkaret saknade vissa delar till duschen. En del satt fast så att vattnet inte kunde rinna ut. Istället för att byta ut den tog man bara bort den.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


9 av 10

+
Det var lugnt och tyst. Fanns alltid sol sängar vid pool och strand. Väldigt varierande buffé. Trevlig personal och var alltid hjälpsamma. Rent och snyggt och aldrig några köer.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


8 av 10

+
Poolerna närhet till stranden. Trevlig personal. Trevligt spa bra omhändertagande där och god massage.
-
Maten vid poolbaren var bara några smörgåsar. Det fanns en farlig nivåskillnad mellan själva poolbaren och sittytorna pga att det var bambutak som solskydd blev det ett skuggmönster på golvet vilket gjorde att jag ej såg kanten utan ramlade och slog i knä och arm. Tur det inte blev värre. Tjejen i baren tröstade mig med att jag har också ramlat på den kanten MÅNGA GÅNGER. Vore väl väldigt bra att de fyllde ut den nivåskillnaden då. Innan fler trillar och kanske tom bryter en hand eller ben. Inte kul att få sin semester förstörd för en sådan sak.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


5 av 10

+
Lagom stort hotell i mindre byggnader Ligger lugnt område med bra avstånd till stan .fint och rent poolområde och välskött trädgård
-
Dålig tillgänglighet på gym och pool, bör öppna innan frukost och vara öppet till middagsservering. Middagen serverades sent 19.30. På er hemsida stod det 1900. Bra att också informera om tider på gym och pool

Bekräftad gäst: 2023-09-01


6 av 10

+
Lugnt och skönt
-
Avloppssystemet måste renoveras , luktar inte gott, på rummet och även någon dag i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2023-09-01


10 av 10

+
Lugnt och det mesta inom räckhåll
-
Bekämpa myror på uteplatsen

Bekräftad gäst: 2023-08-25


10 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


10 av 10

+
Rent och fint och trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-18


8 av 10

+
Restaurangpersonal var duktiga. Poolområde trevligt.
-
Dryckerna var en besvikelse, framför allt drinkar och vin. Cola var för utspädd. Musiken i restaurangen var inte behaglig. En lugn grekisk spellista hade gjort restaurangbesöken behagligare, i aningen lägre volym. Solbäddarna var ofta slitna.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

1040 omdömen
Utmärkt
 
414
Väldigt bra
 
375
Bra
 
137
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2023-07-29

av Tina M

Natura park Village

Mycket fräscha gemensamma utrymmen samt poolområden, stora och variationsrika bufféer. Middagen startade dock lite sent. Bra service, hjälpsam personal, speciellt tjejerna i receptionen. Standarden på rummet lämnade dock mycket att önska; halvfärdiga lösningar av t ex uppsättning av duschdraperi, myror överallt och dålig städning. Nyare cyklar för uthyrning behövs samt fräschare solsängar på hotellets strand.

 
2022-06-23

av 46bot

En vecka i juni

Vi bodde i en lägenhet med egen pool Rummen och badrum var jättebra. Städningen inget att klaga på Poolen kanonbra Närhet till stranden och restauranger helt ok Maten var bra och det fanns mycket att välja på. Så vi hade det jättebra aergo spa var jättebra fick massage 2 ggr och det var kaanon

 
2024-05-22

av Berthold R

Ein wunderschöner Urlaub in einer liebevoll gepflegten Anlage, wir waren super zufrieden.

Die Auswahl dieser Anlage war für uns ein absoluter Glücksgriff. Wer Entspannung und Ruhe sucht für den ist das die richtige Wahl. Wir waren mit einem befreundeten Pärchen im Hotel. Besonders zu erwähnen ist, dass wir in dieser Anlage nicht den üblichen Run auf die Liegestühle erlebt haben. Die Poolanlage ist toll jedoch mit kaltem Wasser. Die Grünanlage im Hotel ist wirklich liebevoll, gepflegt und sehr sauber. Der Gärtner leistet hier besonders beim Schnitt der Bäume eine tolle Arbeit. Freundlichkeit des gesamten Personals hat uns während unseres Aufenthalts von 11 Tagen begeistert. Johanna aus dem Minimarkt im Hotel, hat uns am ersten Tag herzlich begrüßt. Sie spricht perfekt Deutsch und hat uns liebevoll bei Übersetzung ins griechische Unterstützt. Unser Zimmer mit Gartensicht war mit Föhn, Flat- TV und Kühlschrank ausgestattet. Bei Ankunft mit Wasser gefüllt. Die Flaschen werden an den beiden Bars gerne vom Personal wieder aufgefüllt. Wir fanden das sehr Nachhaltig. In unserem Zimmer hatten wir nagelneue Matratzen und haben darauf sehr gut geschlafen. Das Zimmer wurde täglich gereinigt und die Handtücher auf Wunsch auch ausgetauscht. Unser Zimmer war sehr geräumig und wir hatten eine schöne Terrasse. Die Auswahl beim Frühstück war reichhaltig. Omelett, Spiegeleier mit Speck wurden HDE. Tag frisch zubereitet. Mittags haben wir meistens an der Strandbar Snacks und Pizza zu uns genommen. Vom Team an der Pool Bar waren wir begeistert. Wir hatten all gebucht dadurch waren alle Softdrinks und alle landestypischen Alkoholgetränke und viele Cocktails im Preis enthalten. Das Abendessen ist unglaublich abwechslungsreich und köstlich zubereitet. In den 11 Tagen unseres Aufenthalts gab es keine Wiederholungen. Selten hatten wir das in Hotels erlebt. Besonders zu erwähnen ist auch das gerade bei unserer Ankunft eröffnete ala Card Restaurant. Der Schwertfisch und auch das Hähnchen Souvlaki waren super zubereitet. Dazu wurden wir mit tollem Meerblick belohnt. In der Hauptbar haben wir den Abend ausklingen lassen und Alex hat uns mit tollen Cocktails verwöhnt. Während unseres Aufenthalts gab es vier Abend Events (Griechischer Abend mit Gesang und Tanz / Unterhaltung mit E-piano / Disco mit DJ / Gesangs Duo mit E Gitarre und Key Board (80er Jahre Songs). Das Personal ist absolut freundlich und aufmerksam, besonders die F&B Managerin Klontiana hat sich rührend um alle Gäste gekümmert und stand immer zur Verfügung um die Wünsche der Gäste zu erfüllen. Und das mit einer freundlichen Art die wir selten in einem Hotel so erlebt haben. Dabei wird sie von Ihren beiden Töchtern die auch im Hotel arbeiten tatkräftig unterstützt. Das Hotel ist nur 5 km von der Hauptstadt Kos entfernt und mit dem Bus in 10 Minuten zu erreichen. Der naturbelassene Kiesstrand ist ist sauber und es sind genügend kostenlose Liegen vorhanden. Das Meerwasser ist durch den Kiesstrand glasklar.In der Nähe des Hotels gibt’s einen Verleih für Buggy, Quad, und E-Bikes. Diese werden auch ins Hotel gebracht. Die Insel zu erkunden, lohnt sich wirklich es gibt wunderschöne Ausflugsziele zu erkunden. Je nach Anzahl des Stopps dauert die Fahrt vom Flughafen zum Hotel 40-60 Minuten. Wassersportmöglichkeiten sind vorhanden wurden aber von uns nicht genutzt. Spa vorhanden, sehr schön aber von uns nicht genutzt. Während unsers Urlaubs konnte man feststellen das viel in der Anlage erneuert wurde. Und einige neue Luxus Bungalows sind in der Fertigstellung.

 
2024-05-19

av Escape50029740041 Neeroeteren, Belgien

Een leuke eerste kennismaking met Kos en natura park hotel

We verbleven in het huisje met privézwembad. Het was een leuke mooie en rustige accomodatie. Het eten was elke dag zeer lekker, alsook was het personeel heel gastvrij. Het is een uurtje wandelen tot Kos stad, er is ook een bushalte voor het hotel. Op het terras hoor je 's avonds wel muziek van feestjes, maar dit is niet hoorbaar eenmaal binnen.

 
2024-05-19

av Mobile07908771596

Beautiful

We verbeleven in een huisje met een zwembad, was prachtig. Het water van het zwembad werd goed onderhouden en regelmatig gechecked + schoon gemaakt. Het hotel is netjes en het personeel heel vriendelijk. Het eten was lekker en gevarrieerd. 1uurtje wandelen naar Kos, dit was ideaal om te doen op een iets bewolktere dag. Zeker een aanrader om te komen!