Rumstyper på Porto Bello Royal

Deluxerum

Deluxerum med terrass eller balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vattten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med uteplats och utgång till delad pool. På terrassen finns bord och stolar samt två solstolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med terrass eller balkong. Familjerummet består av två rum som delas av en skjutdörr med frostade glasrutor. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar ingår och fylls dagligen på med vatten och läsk. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.