Kundomdömen om Porto Bello Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


9 av 10

+
Maten, alla pooler och att det var så fint och fräscht överallt.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-19


8 av 10

+
Stranden o Italienska restaurangen
-
Helt ok

Bekräftad gäst: 2023-05-19


10 av 10

+
Hotellet var bättre än förväntat. .Hotellet stort och vi borde längst bort.Sista dagen hade vi bokat hämtning av väskorna men dem kom aldrig. Så vi fick dra dem själva ca 300-350 meter upp och nerför till receptionen. Det fanns telefon på rumet men dem svarade inte.Annars var allt till stor belåtenhet
-
Se ovan

Bekräftad gäst: 2023-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

3288 omdömen
Utmärkt
 
2113
Väldigt bra
 
762
Bra
 
275
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2022-09-16

av M4425UOhelens Brålanda, Sverige

Mycket bra semesterhotell för alla

Här kan man njuta av varierad och vällagad mat och efterrätter från världens hörn. Få riktigt god service av supertrevlig personal. Bli underhållen med liveframträdanden såsom sång, dans, magi och akrobatik. Här är underbart vidsträckt utsikt från hotellets terasser. De många poolerna bidrar till en svalkande gårdsmiljö och är mycket lättillgängliga. Stranden är fantastisk med härlig sand, sköna solsängar och en vacker utsikt över öar och sporadiskt förbipasserande segelbåtar. Hotellet och dess personal är en riktig pärla vid Medelhavets strand, lämnar därför mina varmaste rekommendationer och ett stort tack till Zografina, Pascalis och Mirsina. Ha det bäst! Önskar fyra damer som är 50+.

 
2022-08-17

av Arturmik

Semester

Härligt ställe, god mat, mycket trivsamma aktiviteter, trevlig, omtänksam, snäll personal. Vill speciellt tacka en av de som jobbar på Amos baren Karina. Tack för all hjälp, för ditt professionalism. Rekommenderar starkt det här stället.

 
2022-08-17

av nannamik

Nöjd

Väldigt vackert ställe, rent trivsamt, god mat, mycket att välja,trevlig personal, hjälpsam, snäll och glad. Vill påpeka en av de somm jobbar på baren nära stranden, hon heter Karina. En fantastisk snäll trevlig hjälpsam person, Väldigt professionell, omtänksam, ställer upp för alla. Tack vännen. Kommer gärna tillbaka nästa år. Tack till alla. Mvh Nanna

 
2018-07-30

av MrsMiaB Göteborg, Sverige

Underbart!

Ett väldigt vackert och rent hotell med trevlig personal och jätte god mat!! Vi hade en svit med privat pool och det var helt klart värt pengarna! Stranden är fin och vattnet är kristallklart men vi badade mest i poolen eftersom det var saltvattenspool och kändes väldigt rent och fint. Vi provade lunchresturangen nere vid stranden och det var god mat men vi föredrog huvudresturangen för det fanns så otroligt mycket gott att välja mellan. Många vegetariska alternativ och tydlig uppmärkning på allt var toppen! Enkelt att hyra bil eller moppe direkt på hotellet, ta gärna en tur upp i bergen eller åk till Paradise Beach som hade fantastiskt vatten! Hotellet var så härligt så vi har redan bokat in oss nästa sommar! Detta är ett hotell för den som vill ha en lugn och skön semester.

 
2017-11-15

av Janet Ö

Härligt men ganska lugnt hotell

Denna resa var en traditionell familje resa som vi alltid gör i augusti innan skolan ska börja, vi har alltid velat se och bo på detta all inclusive hotell, nu är vi här och vi blev INTE besvikna , hotellet var underbart. Vi hade den super duper turen att få två fina rum bredvid varann och precis utanför våran altan hade vi en egen pool. Hur bra får man ha det? Maten var bra , kanske lite jobbigt med alla trappor då hotellet ligger lite högre än vad stranden ligger. Men man överlever. Kvällarna var kanske inte lika roligt för oss som hade två vuxna döttrar med oss då show mest var för små barn. Maten var ok , under oss där vi bodde hade vi turen att det var ett café med glass snacks, nära och bra. Jag har klickat i för augusti 2017 , men vi var där augusti 2015. Det var absolut inte brist på pooler, det finns massor.