Kundomdömen om Porto Bello Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 45 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig vänlig,glad personal. Trevligt med lunch restaurangerna på stranden. Härliga pooler och barer.
-
Högljutt i huvudrestaurangen det förvärrades dessutom av musiken.

Bekräftad gäst: 2024-06-28


8 av 10

+
Poolerna
-
Saker som dörrar och handtag behöver bytas, kändes gamla

Bekräftad gäst: 2024-06-28


8 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal över hela hotellet!
-
För få solsängar på stranden , förbjuda att ha handukar på solsängar som man inte använder på flera timmar.

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Maten, servicen och poolerna.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


9 av 10

+
Personalen, maten
-
Trasig badrum dör, den fastans varje gång vi skulle öppna, städningen okej.

Bekräftad gäst: 2023-08-18


10 av 10

+
Välskött anläggning nära stranden
-
Det enda som vi saknade var en stol på terassen. Vi bodde 2 vuxna och ett barn men det fanns bara 2 stolar.

Bekräftad gäst: 2023-08-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-30


8 av 10

+
-
Kvällsunderhållningen var rätt och slätt kass

Bekräftad gäst: 2023-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

3717 omdömen
Utmärkt
 
2386
Väldigt bra
 
835
Bra
 
334
Mindre bra
 
104
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2024-07-12

av MrBengtsson Sundsvall, Sverige

Inte värt det

• Dåligt utbud av snacks mellan måltider • Ok mat i buffén, för att vara all inclusive alltså • Bra rum, vi bodde i Royal svit med utgång till pool. • Städning var ok. Dotterns gosedjur försvann med städarna efter första dagens städning. Dålig kontakt med hotellets personal angående det. Vet inte hur de betett sig om det var en plånbok, dator eller våra pass som de tagit med sig ur rummet. Gosedjuret kom aldrig tillbaka. Det förstörde hela vår resa med utebliven sömn pga. hjärtekrossad dotter. Likgiltighet kan man sammanfatta hotellets ställning till ”stölden” • Fin strand, men i vattnet är det stora stenblock som är svåra att ta sig förbi. Längre ut i vattnet är det ok. Går man till grannhotellets strand är det bra strand. • Flygplatsen ligger nära och flygplanen har sin inflygningsrutt precis ovanför hotellet. Sista flyget brukar komma strax innan 01.00, så det är väldigt störande • Glassbaren öppen till 18, men glasskylen var stängd och de serverade bara sprit efter 17 • När saker (typ duschtvål) på rummet tar slut måste man ”felanmäla” det, det fylls inte på vid nästa städning

 
2024-07-04

av MalinB795

Låt er inte luras!

Inget 5 stjärnigt hotell. Maten (buffén) gjorde mig matförgiftad. Maten var i övrigt smaklös! Vi fick dessutom betala extra för ”sviten”, trots att vi redan betalat för ”det bästa”. Vi hyrde en bil för att slippa bli helt isolerade på hotellet.

 
2024-06-15

av Bodil A

Dåligt städat annars bra

Hade varit en toppenvecka om inte städerskan i vårt rum varit så dålig. Sämsta jag varit med om. Kontaktade receptionen flera gånger men fick dålig respons därifrån. Sista dagen hade vi en annan städerska, det var första dagen det blev städat som förväntat. Annars var poolerna och maten helt ok, trevligt med så många pooler att välja på. Trodde stranden skulle varit bättre. Nu stenblock med sand på/emellan stenarna, ganska svårt att ta sig i vattnet. Ganska slitet på sina ställen, underhållet kunde vara bättre. Smutsiga trappor med gamla fläckar. Vi hade en död fågel i gången utanför vår dörr i 3 dagar innan den togs bort.

 
2024-05-26

av Traveler63247572694

Massage och ansiktsbehandling med Artemis

Mycket duktig spaterapeut. Jag tog en cretan massage och en ansiktsbehandling. Masserade djupgående med trevligt tryck! Ansiktsbehandlingen var väldigt avslappnande och jag somnade nästan under den delen. Hela upplevelsen lämnade mig helt avslappnad och med ny energi!

 
2023-06-23

av Mathilda B Kristianstad, Sverige

Rekommenderar

Väldigt bra hotell med god mat och nära till mysig shopping inne i Kardamena. Flygplatsen ligger 15 min bort och det kommer plan över hotellet ofta men det störde mindre än vi räknat med! Extra stort tack till Sotiris, Marina och Katerina i huvudrestaurangen för att ni gjorde vår dotters första resa helt fantastisk!