Rumstyper på Porto Bello Beach

Dubbelrum

Dubbelrum med terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng eller i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp - en flaska med vatten ingår och fylls på varje dag. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med utgång till delad pool. På terrassen finns bord och stolar samt två solstolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng eller i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp - en flaska med vatten ingår och fylls på varje dag. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med terrass eller balkong, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor eller i våningssäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp - en flaska med vatten ingår och fylls på varje dag. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.