Kundomdömen om Porto Bello Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det var stort utrymme för gästerna
-

Bekräftad gäst: 2024-05-24


8 av 10

+
Modernt välskött och trevlig personal
-
Bättre lekplats för småbarn. Tema restaurangerna saknar dekoration som motsvarar teman. Dålig toaletter vid stranden.

Bekräftad gäst: 2024-05-17


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-11


8 av 10

+
Servicen, helt klart!
-
Hotellet var över förväntan, det enda som vi upplevde som ”jobbigt” det är hur mycket folk som åt samtidigt, ljudvolymen i matsalen/restaurangen och hur folk puttades för att få mat först eftersom det var mycket folk. Personalen gjorde sitt bästa men det är fortfarande mycket folk. Jag hade velat ha mat på två ställen i alla fall, då hade det inte skapats köer och folk kanske inte hade behövt puttas för att få mat (att folk är oförskämda är inte hotellets fel men det blir nog så eftersom det är mycket folk).

Bekräftad gäst: 2023-06-03


7 av 10

+
Maten
-
Kändes halvfärdigt. Inga bra aktiviteter för barn. Kvällsunderhållning med sittplatser o dryck var för de vuxna. Pool- och strandbaren hade dåligt utbud

Bekräftad gäst: 2023-05-19


10 av 10

+
Bra rum bra mat trevlig personal. Jättefin anläggning bästa all inclusive vi har varit på.
-
Vi har inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2023-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2231 omdömen
Utmärkt
 
1191
Väldigt bra
 
740
Bra
 
215
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2023-10-01

av Katarinakarlsson77 Stockholm, Sverige

Levde inte upp till förväntningarna

Personalen var griniga. Ljudet i matsalen jätte högt, spelade disco högt varje morgon till frukosten. ohyra på rummet, som var väldigt litet. trist liten uteplats som kantades av torr jord. Stranden jättefin, fin sand och fint vatten. Gott om solstolar både vid poolen och stranden. Trista drinkar. kallt rödvin. Trist snacks. Vid stranden fanns bara trista hamburgare, korv med bröd och varma mackor, ingen frukt, ingen sallad el dyl. Vid poolen fanns bara trista baugetter och kakor. Bra WiFi. Bra ac på rummet. Vattenlandet var bra. Trist promenad väg till den lilla staden, mestadels fick man gå på den väl trafikerade vägen.

 
2022-10-13

av leaaX228VP

spa

jag hade vasilis som massör, hade bra tryck och känndes efaren och väldigt trevlig och samt duktig. han hade en lugn och avslappnad ton när han pratade och hade lugna rörelser i massagen, rekomendrar verkligen.

 
2022-10-13

av Keso B

Spa

Jag hade Melina som massör. Super snäll och trevlig tjej som var super duktig. Hon kändes riktigt erfaren och hade en väldigt bra känsla i massagen. Allt var helt perfekt. Hon gav än en lugn och avslappnad känsla efteråt.

 
2021-07-16

av Bijan T Sundsvall, Sverige

Bra hotel men sämre mat

Nyligen varit på detta Atlantica Porto Bello Beach hotellet. Rent och fint överalt och väldigt hygieniskt för att hålla gästerna friska. Mycket god service och glada trevliga personal som gör sitt bästa för hotellets gäster. Bra sandstrand med många solstolar och nära hotellet. Stor och fin pool men färre solstolar. Barer serverade mycket goda drinkar och kaffe men saknades självhämtning för dricksvatten. Man fick stå i kö för att hämta dricksvatten men glass fick man hämta själv vid barer. Restaurangmaten som skulle varit höjdpunkten för oss på en fyrstjärnig hotel var tyvärr av stor besvikelse. Frukosten var ganska god och varierande. Lunchen och middagar var däremot nästan samma varje dag, tråkiga och smaklösa. Hade hoppats på mer grekisk mat och grill . På hotellet finns fyra bufférestauranger Italiensk restaurang, fiskrestaurang, grekisk taverna och en stor internationellt bufférestaurang. Vi åt på tre av dessa restauranger men jag tycker att de serverar nästan samma sort mat på dessa tre restauranger. Det positiva när det gäller mat var deras efterrätter om man gillar goda bakelser, tårta mm. Däremot fanns lite av årstidens frukt. Hade maten varit bättre på detta hotell så skulle jag tycka att det var toppenhotell och skulle kunna tänka mig återkomma dit igen. ☺️

 
2021-07-13

av Passport03195330873 Sundsvall, Sverige

Hotell med medelmåttig mat

Hotel belägen nära jätte fin sandstrand med tillhörande solstolar. Frukosten mycket bra, lunchen okej och middag nästan samma mat varje kväll och som påminde om skolmat med grytor pasta och varierande salladsbuffé. Efterrätter var många och goda. Inte en enda gång serverades Moussaka, lammkött eller calamares som är lite typiska grekiska köket. Inte ens tzatziki smakade bra 😟Rummen helt okej men otroligt litet toalett och badrum som gick knappt att röra sig i. Städningen mycket bra. Mycket trevliga personal överallt. Drinkarna mycket goda, dock ibland långa köer och väntetider, för att hämta vatten fick man vänta på att ryssar skulle hämta sina många drinkar innan det blev vår tur 😔🥵. Rent och fräscht pool området. Upplevelsen var totalt sett mycket bra. Om maten hade varit bra hade jag absolut tänkt mig att åka tillbaka hit. Min upplevelse av Grekland är att maten generellt på All inklusive hotell inte håller måttet och standarden är lite sämre än antalet stjärnor som resebyråer anger.