Kundomdömen om Porto Bello Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Maten
-
Kändes halvfärdigt. Inga bra aktiviteter för barn. Kvällsunderhållning med sittplatser o dryck var för de vuxna. Pool- och strandbaren hade dåligt utbud

Bekräftad gäst: 2023-05-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1886 omdömen
Utmärkt
 
925
Väldigt bra
 
681
Bra
 
200
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2022-10-13

av leaaX228VP

spa

jag hade vasilis som massör, hade bra tryck och känndes efaren och väldigt trevlig och samt duktig. han hade en lugn och avslappnad ton när han pratade och hade lugna rörelser i massagen, rekomendrar verkligen.

 
2022-10-13

av Keso B

Spa

Jag hade Melina som massör. Super snäll och trevlig tjej som var super duktig. Hon kändes riktigt erfaren och hade en väldigt bra känsla i massagen. Allt var helt perfekt. Hon gav än en lugn och avslappnad känsla efteråt.

 
2021-07-16

av Bijan T Sundsvall, Sverige

Bra hotel men sämre mat

Nyligen varit på detta Atlantica Porto Bello Beach hotellet. Rent och fint överalt och väldigt hygieniskt för att hålla gästerna friska. Mycket god service och glada trevliga personal som gör sitt bästa för hotellets gäster. Bra sandstrand med många solstolar och nära hotellet. Stor och fin pool men färre solstolar. Barer serverade mycket goda drinkar och kaffe men saknades självhämtning för dricksvatten. Man fick stå i kö för att hämta dricksvatten men glass fick man hämta själv vid barer. Restaurangmaten som skulle varit höjdpunkten för oss på en fyrstjärnig hotel var tyvärr av stor besvikelse. Frukosten var ganska god och varierande. Lunchen och middagar var däremot nästan samma varje dag, tråkiga och smaklösa. Hade hoppats på mer grekisk mat och grill . På hotellet finns fyra bufférestauranger Italiensk restaurang, fiskrestaurang, grekisk taverna och en stor internationellt bufférestaurang. Vi åt på tre av dessa restauranger men jag tycker att de serverar nästan samma sort mat på dessa tre restauranger. Det positiva när det gäller mat var deras efterrätter om man gillar goda bakelser, tårta mm. Däremot fanns lite av årstidens frukt. Hade maten varit bättre på detta hotell så skulle jag tycka att det var toppenhotell och skulle kunna tänka mig återkomma dit igen. ☺️

 
2021-07-13

av Passport03195330873 Sundsvall, Sverige

Hotell med medelmåttig mat

Hotel belägen nära jätte fin sandstrand med tillhörande solstolar. Frukosten mycket bra, lunchen okej och middag nästan samma mat varje kväll och som påminde om skolmat med grytor pasta och varierande salladsbuffé. Efterrätter var många och goda. Inte en enda gång serverades Moussaka, lammkött eller calamares som är lite typiska grekiska köket. Inte ens tzatziki smakade bra 😟Rummen helt okej men otroligt litet toalett och badrum som gick knappt att röra sig i. Städningen mycket bra. Mycket trevliga personal överallt. Drinkarna mycket goda, dock ibland långa köer och väntetider, för att hämta vatten fick man vänta på att ryssar skulle hämta sina många drinkar innan det blev vår tur 😔🥵. Rent och fräscht pool området. Upplevelsen var totalt sett mycket bra. Om maten hade varit bra hade jag absolut tänkt mig att åka tillbaka hit. Min upplevelse av Grekland är att maten generellt på All inklusive hotell inte håller måttet och standarden är lite sämre än antalet stjärnor som resebyråer anger.

 
2018-10-18

av AnnaMaria112015 Finland

Strandhäng

Ett bra hotell med en fantastisk strand. Stranden var det inte några problem att få plats på, ett stort plus var att det är nära till Beach Baren med sin härliga personal. Hotellet är väl omskött, städningen fungerade bra och maten var ungefär som på andra all inclusive hotell, varken dålig eller fantastisk. Att boka de två restaurangerna ( grekisk o. italiensk ) kan varmt rekommenderas. Aqualand var vi till endast en eftermiddag.