Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 83 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
6,3 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Bra rum
-
Ägarna var bedrövliga, gick runt och skällde på sina barn hela tiden. Det fanns ingen service som att sitta vid poolen och möjlighet att beställa då personalen inte fanns tillgänglig. Knappt synliga madrasser på solsängarna. Varför kan man inte skriva kommentarer om er hantering? Vi fick som vanligt( vi har rest med er i 20 år till samma ställe och varje gång är det lika dant) stå och tjafsa om att vi som åker mer än två veckor får ha mer än 20 kg i våra väskor. Det var till ock med en från er personal som mot argumenterade så vi fick betala 48 euro i övervikt, när vi fick visat vad som står skrivet i er hemsida om vad som gäller för en annan medarbetare hos er fick vi pengarna tillbaka. Varför kan inte er personal någon gång lära sig vilka regler ni har. Till ock med personalen på Landvetter saknar denna kunskap, skärp er

Bekräftad gäst: 2023-10-02


9 av 10

+
Bra läge. Trevligt familjehotell med bra pool för barn.
-
Har bott där i 15 år så vi vet vad vi kan förvänta oss.

Bekräftad gäst: 2023-09-28


8 av 10

+
Fin beliggenhet
-

Bekräftad gäst: 2023-09-18


10 av 10

+
Lugnt läge, nära till stranden, välstädat och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-14


10 av 10

+
Att det var totalt lugnt o tyst: både i byggnader o vid poolen!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


8 av 10

+
Trevligt hotell och pool område med solstolar, nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-07


5 av 10

+
-
Det är ett enkelt hotell, det visste vi. Men eftersom det inte ingår frukost om man har lägenhet så är det ju bra om man kan göra frukost själv. Det finns ingen yta/hylla att ha saker på. Ingen brödrost och sladden till vattenkokaren är för kort att nå till uttaget som är vid köket. Jag fick ha den på mitt nattduksbord. Ingen brödkniv eller tillbringare.

Bekräftad gäst: 2023-09-04


6 av 10

+
Närheten till stranden. Nya bekvämare solsängar vid poolen som ej syns på bilderna.
-
Väldigt dyr aircondition. Dåligt rustat kök (endast 1 tallrik, alla koppar hade beläggning i sig osv). Wi-Fi fungerar ej vid poolområdet utan endast om man sitter inne i receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


4 av 10

+
läget
-
Ägaren en sur gammal grin gubbe, tror han inte vill ens ha gäster på sitt hotell. När vi kom , ingen info alls. Han ville ha bara sin hotelskatt i kontanter. Inte ett ord om något, man kände sig inte välkommen. Vi pratade med andra gäster, de tyckte lika, ingen vågade ens gå in i hotel lobbyn. Jag gjorde allt för att undvika honom och fler med mig. Synd på ett någorlunda ok hotell annars.

Bekräftad gäst: 2023-08-17


8 av 10

+
Läget pool området
-
Frukosten valmöjligheter och nyttigare alternativ

Bekräftad gäst: 2023-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

173 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
85
Bra
 
28
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-07-15

av Daniel S

Inte ens en glassbox

Fruktansvärt otrevlig ägare. Brukar sällan klaga men skulle inte lägga en krona på detta hotell. Städerskan jätteduktig men ägaren försöker lura till sig kontakter och sägar att det inte går med kort.

 
2018-04-22

av tony_Orby Stockholm, Sverige

Trivdes bra på Diakonis

Härlig pool, solstolar och parasoll på hotellet. Hårda sängar, liten tv. Nära till härlig badstrand. Promenad på 1,6 km in till den lilla byn där det vimlar av massa restauranger och shopping. Tog promenad varje morgon till byn och köpte färskt bröd och frukt. Hotellägaren Hyr ut bil till bra pris. Hyr inte i hyrbilsfirman längre ner på gatan.

 
2017-09-14

av Jostrandell Edsbyn, Sverige

Fräsch, välskött och trevligt

Fräscht och välstädat lägenhetshotell med bra service och trevlig personal. Kan rekommenderas, särskilt om man är tillfreds med enklare möblemang och utrustning. Sängar och kuddar utmärkta utifrån hur det brukar vara i Grekland./Jan Olov och Sonja

 
2016-09-27

av JanneAgneta Göteborg, Sverige

Kan bli bättre

Vi har bott på Diakonis 7 år i rad nu och vi har alltid tyckt att det är bra. I år 15 sep till 25 sep. Mischalo(reservation för stavningen) som äger hotellet är en mysig man som alltid tar emot oss när vi kommer, igenkännande. I år så var det ju rent och snyggt runt poolen och rummet som vanligt, Men rummen börjar se lite ålderdomliga ut,lite slitet. Det fattades köksutrustning spisplattorna bör nog bytas ut och se till att tvkanalerna funkar annars varför ha den där? För övrigt så är det ett lugnt och tyst ställe att bo på,nära till havet och minimarket och man får en skön promenad in till Pigadia(20 minuter).Agneta o Janne

 
2015-05-30

av Pelle J

Skönt tillhåll

Litet gemytligt lägenhetshotell passar oss perfekt, trevlig ägare samt personal, bra städning o bra frukost nära till allt, bra strand inte så stenografiska som det brukar vara i Grekland, kan varmt rekommenderas