Kundomdömen om Atlantis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 160 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Nära till allt (bad och pigadia stad)
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


7 av 10

+
Ligger nära allt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


10 av 10

+
Underbar utsikt från vår balkong,och en och en trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


10 av 10

+
bra service trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


3 av 10

+
-
Poolen gick inte att bada i dom första tre dagarna. Vattnet var grönt och såg riktigt äckligt ut. Allt var slitet och rostigt speciellt i badrummet.

Bekräftad gäst: 2022-09-04


10 av 10

+
Ägarna, George och Yannis, är helt underbara! Gullgubbar! Behöver du hjälp gör de allt de kan. Vår städerska på våning 3 är den bästa vi haft under 30! års resande i Grekland. Vi har bott 4 ggr på Atlantis och det är alltid lika bra!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


10 av 10

+
Trevlig personal, Bra städning varje dag. Det var toppen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
38
Bra
 
27
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-09-10

av 913christinas

En genuin ö och vackra stränder med ett skönt lugn. Ingen partyö vilket jag uppskattade.

En trevligt familjehotell Enkelt rent och familjärt. Receptionen var bemannad 24 timmar. Personalen var serviceinriktade. Frukost enkel Te/kaffe bröd kakor ost skinka gurka tomat Grekisk yoghurt färsk frukt Oliver fetaost Ta med eget Nesskaffe! Rummen små med alla balkong med olika utsikt. Betala extra för havsutsikt det är värt pengarna.Poolen liten med 14 solstolar och en dusch.

 
2018-07-01

av rogge62 Norrtälje, Sverige

Semester

Mitt 6år på detta hotell trivs så väldigt bra här. Jättetrevlig personal som är villiga att hjälpa till om man undrar över något. Rena och fräscha rum som håller en bra standard. En liten pool som är perfekt att softa vid när man kommer från stranden på em.

 
2017-05-21

av Jan M Borås, Sverige

Prisvärt hotell med bra läge.

Ett prisvärt mindre hotell med familjär stämning. I priset ingick enkel frukost, man fick vad man betalar för, alltså ganska enkelt och utan variation av pålägg m m. Rummet mycket bra med bra sängar och pytteliten balkong. Städning fungerade bra och allt var rent och fräscht. Hotellets läge helt perfekt med nära till alla faciliteter i lilla staden Pigadia med många restauranger med det vanliga grekiska utbudet av både inhemsk och turistanpassad mat. Ett plus också för att restaurangernas "inkastare" var mindre påstridiga än på andra platser. Ett bra resmål för resenärer som söker avkoppling och inte har behov av nöjesutbud.

 
2017-05-18

av 336ullaj

Sweden

Ett bra hotell i denna prisklass. Mycket bra sängar. Frukosten kunde vara lite mer varierad. Wifi inte så bra om du inte betalade för det.Läget var jättebra. Köp inte en öl där. Dyr. Personalen var trevlig o hjälpsam och städningen var ok. Synd att de byggde om och körde med drillborr till o från mellan 10-14. Störde på rummen men även vid poolen. Men det blir väl färdigt någon gång!! Och då blir det nog bra.

 
2015-07-19

av Jan L Luleå, Sverige

" Bra Hotell med nyrenoverade rum "

Ett jättefint Hotell i det annars för oss lite väl " turistiskt " Karpathos. Fina stränder och bad. Hotellets rum var nyrenoverade och i övrigt mycket välskött. Låg lugnt i återvändsgata. Nära till stranden var ett plus. I övrigt är hyrbil etc ett bra sätt att utforska stränderna på Karpathos. Liten men fin pool på baksidan, mysigt.