Kundomdömen om Atlantis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 283 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


8 av 10

+
Läget
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Den trevliga personalen och läget
-
Bättre kylskåp och nyckelsystem

Bekräftad gäst: 2021-10-17


7 av 10

+
Läget
-
Frukosten funkade men kunde vara lite bättre

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Läget
-
Frukosten där äggen verkar ha kokats i 20 minuter samt ett kaffe som är mer likt te, för kallt i poolen (det finns ju solvärmeväxlare) billigt och miljövänligt.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
Läget och personalen.
-
Få bort lukt av avlopp.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


8 av 10

+
Läget var väldigt bra. Priset naturligtvis. Rent o prydligt bra städning och byte av handdukar .
-
Frukosten blir lite tråkig när den inte varieras alls. Annars helt ok. Att rumsnyckeln ligger öppet på disken, ganska ofta utan att någon är i receptionen. Det stör inte mig men många andra vad jag kunde höra. Poolen är väldigt kall ! När man har tillgång till gratis solvärme genom at tex lägga en slang på tak etc är en enkel åtgärd.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Läget Utsikten
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
37
Bra
 
27
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-01

av rogge62 Norrtälje, Sverige

Semester

Mitt 6år på detta hotell trivs så väldigt bra här. Jättetrevlig personal som är villiga att hjälpa till om man undrar över något. Rena och fräscha rum som håller en bra standard. En liten pool som är perfekt att softa vid när man kommer från stranden på em.

 
2017-05-21

av Jan M Borås, Sverige

Prisvärt hotell med bra läge.

Ett prisvärt mindre hotell med familjär stämning. I priset ingick enkel frukost, man fick vad man betalar för, alltså ganska enkelt och utan variation av pålägg m m. Rummet mycket bra med bra sängar och pytteliten balkong. Städning fungerade bra och allt var rent och fräscht. Hotellets läge helt perfekt med nära till alla faciliteter i lilla staden Pigadia med många restauranger med det vanliga grekiska utbudet av både inhemsk och turistanpassad mat. Ett plus också för att restaurangernas "inkastare" var mindre påstridiga än på andra platser. Ett bra resmål för resenärer som söker avkoppling och inte har behov av nöjesutbud.

 
2017-05-18

av 336ullaj

Sweden

Ett bra hotell i denna prisklass. Mycket bra sängar. Frukosten kunde vara lite mer varierad. Wifi inte så bra om du inte betalade för det.Läget var jättebra. Köp inte en öl där. Dyr. Personalen var trevlig o hjälpsam och städningen var ok. Synd att de byggde om och körde med drillborr till o från mellan 10-14. Störde på rummen men även vid poolen. Men det blir väl färdigt någon gång!! Och då blir det nog bra.

 
2015-07-19

av Jan L Luleå, Sverige

" Bra Hotell med nyrenoverade rum "

Ett jättefint Hotell i det annars för oss lite väl " turistiskt " Karpathos. Fina stränder och bad. Hotellets rum var nyrenoverade och i övrigt mycket välskött. Låg lugnt i återvändsgata. Nära till stranden var ett plus. I övrigt är hyrbil etc ett bra sätt att utforska stränderna på Karpathos. Liten men fin pool på baksidan, mysigt.

 
2014-07-11

av Patrick J

Kanonläge med bra service

Hotellet ligger intill det idylliska hamnområdet där många restauranger ligger på ett pärlband."Inkastarna" väldigt artiga och inte alls påflugna. Bra service och flexibilitet från personalen/familjen. Vi hade bekymmer med en blandare. Den var bytt när vi kom tillbaka från stranden. Handdukar byttes 4ggr under veckan. Ingen städning lördag.