Kundomdömen om Atlantis Karpathos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 274 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Närheten till centrum med restauranger etc
-
Bättre variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2023-10-15


5 av 10

+
Läget
-
Bättre frukost, fräschare personal i matsalen

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


3 av 10

+
-
Frukosten kan vara enkel men man kan ändra lite på utbudet. Ljudet från familjer mm som samlades nedanför vid stadshuset gick rakt upp så man kunde inte sitta ute på balkongen på kvällen. De kunde hålla på till 23.30

Bekräftad gäst: 2023-10-08


7 av 10

+
Sängen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Läget och närheten till restauranger och affärer.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


8 av 10

+
Rummet ganska stort( hörnlägenhet). Utsikten från balkongen var enorm över hamnen o Pigada.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


9 av 10

+
Nära till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


8 av 10

+
Bra läge. Nära till "allt". Att det var dusch och inte badkar. Lagom rymlig balkong.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


8 av 10

+
Läget
-
Obefintlig wifi på rummen

Bekräftad gäst: 2023-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

121 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
41
Bra
 
28
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-09-10

av 913christinas

En genuin ö och vackra stränder med ett skönt lugn. Ingen partyö vilket jag uppskattade.

En trevligt familjehotell Enkelt rent och familjärt. Receptionen var bemannad 24 timmar. Personalen var serviceinriktade. Frukost enkel Te/kaffe bröd kakor ost skinka gurka tomat Grekisk yoghurt färsk frukt Oliver fetaost Ta med eget Nesskaffe! Rummen små med alla balkong med olika utsikt. Betala extra för havsutsikt det är värt pengarna.Poolen liten med 14 solstolar och en dusch.

 
2018-07-01

av rogge62 Norrtälje, Sverige

Semester

Mitt 6år på detta hotell trivs så väldigt bra här. Jättetrevlig personal som är villiga att hjälpa till om man undrar över något. Rena och fräscha rum som håller en bra standard. En liten pool som är perfekt att softa vid när man kommer från stranden på em.

 
2017-05-21

av Jan M Borås, Sverige

Prisvärt hotell med bra läge.

Ett prisvärt mindre hotell med familjär stämning. I priset ingick enkel frukost, man fick vad man betalar för, alltså ganska enkelt och utan variation av pålägg m m. Rummet mycket bra med bra sängar och pytteliten balkong. Städning fungerade bra och allt var rent och fräscht. Hotellets läge helt perfekt med nära till alla faciliteter i lilla staden Pigadia med många restauranger med det vanliga grekiska utbudet av både inhemsk och turistanpassad mat. Ett plus också för att restaurangernas "inkastare" var mindre påstridiga än på andra platser. Ett bra resmål för resenärer som söker avkoppling och inte har behov av nöjesutbud.

 
2017-05-18

av 336ullaj Tigaki, Grekland

Sweden

Ett bra hotell i denna prisklass. Mycket bra sängar. Frukosten kunde vara lite mer varierad. Wifi inte så bra om du inte betalade för det.Läget var jättebra. Köp inte en öl där. Dyr. Personalen var trevlig o hjälpsam och städningen var ok. Synd att de byggde om och körde med drillborr till o från mellan 10-14. Störde på rummen men även vid poolen. Men det blir väl färdigt någon gång!! Och då blir det nog bra.

 
2015-07-19

av Jan L Luleå, Sverige

" Bra Hotell med nyrenoverade rum "

Ett jättefint Hotell i det annars för oss lite väl " turistiskt " Karpathos. Fina stränder och bad. Hotellets rum var nyrenoverade och i övrigt mycket välskött. Låg lugnt i återvändsgata. Nära till stranden var ett plus. I övrigt är hyrbil etc ett bra sätt att utforska stränderna på Karpathos. Liten men fin pool på baksidan, mysigt.