Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates

  • Gångavstånd till Mall of Emirates
  • Gratisbuss till Jumeirah Beach

Hotell Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har ett perfekt läge i Dubai Al Barsha för dig som vill besöka både Dubai Downtown och Dubai Marina. Från hotellet är det några minuters promenad till den enorma shoppinggallerian Mall of the Emirates. I mitten av hotellet finns ett litet poolområde, och två gånger om dagen går gratisbussen till Jumeirah Beach.

Specialerbjudande

Boka senast 15/6 och få 500:- i rabatt per person på avresor mellan 1/10 2021 - 1/5 2022. Gäller vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer / 1-3 personer, varav 1 barn / 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fantastisk service
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1609 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 15 km
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Hilton Garden Inn Mall of the Emirates ligger poolområdet i mitten av hotellet, vilket gör det till en skuggig oas. Runt den temperaturkontrollerade poolen som har en barnsektion finns några få solstolar och parasoller. Frukost och middag serveras på bufférestaurangen The Garden Grille. På The Garden Bar kan du titta på sport och ta dig något att dricka.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Gratis mindre gym. Spa mot avgift. Minilivs. Gratis tvättmaskin och torktumlare finns att använda. Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis hotellbuss två gånger om dagen till Jumeirah Beach. Gångavstånd till Mall of Emirates.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Köper du till måltider serveras middagen antingen som en buffé eller från en fast meny. När vuxna köper till halvpension äter barn 2-11 år gratis.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.