Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel är ett elegant och snyggt hotell direkt vid stranden och med egen strand och ett stort och härligt poolområde med två pooler. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Det finns flera restauranger och barer på hotellet och väljer du till hel- eller halvpension eller All Inclusive väntar ett stort utbud av restauranger med god mat och service på topp. Du kan spela tennis och ta en stund för dig själv i hotellets spa.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Juniorsviter för 1-3 personer. Tvårumssviter för 1-3 personer. Tvårumssvit superior för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

6,5 av 10
baserat på 2 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1884 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel bjuder på ett stort och härligt poolområde med två pooler som är sammanflätade på två nivåer. Här hittar du även en jacuzzi, solstolar och parasoller och pool- och strandhanddukar ingår. Det finns även en inomhuspool med jacuzzi som är uppvärmd i april. Solstolar och parasoller ingår på stranden.

I hotellets restaurang Estia serveras frukostbuffé, lunch samt middag. Det finns även två à la carte-restauranger, Kymata och À la carte Restauranta, där Kymata serverar det bästa från köken runt Medelhavet. Vårdad klädsel, långbyxor för män vid middagarna i à la carte-restaurangerna. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Hotellet har även fem barer, varav en sportbar och en poolbar.

Hotellet har även ett fint och härligt spa som erbjuder bland annat två bastun, varav en är för naturister samt en ångbastu. Det finns även inomhuspool, som är uppvärmd i april, samt ett gym att använda utan kostnad. Skönhetsbehandlingar mot avgift. Bordtennis. Förvaringsrum för golfbagar. Tennis med utrustning samt kvällsbelysning ingår. Levande musik några kvällar i veckan.

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet ligger direkt ovanför stranden Pioneer Beach och avståndet kan variera beroende på var på hotellet du bor, upp till 100 meter. Två kilometer till centrum av Paphos och tre kilometer till fiskehamnen i Paphos.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • Helpension (frukostbuffé, lunch och middag)
 • All Inclusive Ultra

Frukostbuffé serveras i restaurangen Estia, kl. 07.30-11.00. Lunch i restaurangen Kymata, i poolbaren eller i restaurangen Estia, kl. 13.00-15.30. Bokar du till halvpension ingår middagbuffé i restaurangen Estia och bokar du till helpension kan du välja mellan att äta middagsbuffé i restaurangen Estia eller middag i någon av à la carte-restaurangerna Kymata och À la carte Restauranta, kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Estia, kl. 07.30-11.00
 • Lunch i restaurangen Estia, kl. 13.00-15.30
 • Lunch i restaurangen Kymata och i poolbaren, kl. 12.00-16.00.
 • Snacks, desserter och glass i poolbaren och i restaurangen Kymata, kl. 16.30-18.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Estia, kl. 19.00-22.00
 • Middag i á la carte-restaurangerna À la carte Restauranta och i Kymata, kl. 19.00-22.00
 • Minibaren på rummet är fylld vid ankomst med läsk, öl, en flaska vin samt olika lokala alkoholdrycker, påfyllning mot avgift
 • Kapslar till kaffemaskinen på rummet - fylls på varje dag
 • En flaska vatten på rummet, fylls på varje dag
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl.11.00-24.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från tiden vid incheckningen på ankomstdagen till samma tid för utcheckningen på avresedagen.

Alla hotell, Paphos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjärtat av Paphos på Cyperns sydvästra kust. Koppla av vid hotellets poolområde och planera för dagens och veckans aktiviteter. För den golfintresserade så kan man prova på någon av de golfbanor som finns i närheten. Hotellet har flera restauranger och utanför hotellet hittar du ännu fler restauranger och barer. Frukost ingår och för en bekvämare semester kan du köpa till halvpension.

Constantinou Bros Athena Beach

Strax ovanför havet och stranden i Paphos på sydvästra Cypern ligger Constantinou Bros Athena Beach, ett stort och fräscht hotell med flera pooler, många restauranger och aktiviteter för både stora och små. Frukostbuffé ingår i priset men du kan köpa till halvpension eller All Inclusivie, och du kan välja att bo med i en juniorsvit med privat pool eller i superiorrum med utgång till en delad pool.

Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger strax utanför Paphos med både promenadavstånd till hamnen och borgen. Runt hotellet finns flera restauranger och affärer och stranden Pachyammos når du efter några minuter. Frukostbuffé ingår och halvpension finns att köpa till.