Resor till Larnaca

  • Pulserande stad med bra shopping.
  • Mysig och vacker strandpromenad.
  • Cyprioternas favoritstad.

En resa till Larnaca är en perfekt kombination av sol, bad och stad. Det är längs den eleganta strandpromenaden, Seafront, som det mesta händer.Fakta om Larnaca

Stränder

På Cypern finns många härliga stränder och badvikar, de flesta med vit finkornig sand. I Larnaca är stranden mörk med blandad sand/klappersten.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 21°c
maj 24°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 32°c
sep 30°c
okt 26°c
nov 21°c
dec 17°c

Alla resmål Cypern

Fig Tree Bay

Hela kusten kallas ofta för Fig Tree Bay eller Protaras, men området består egentligen av ett pärlband av flera härliga stränder och trevliga semesterorter. Orternas lugna tempo och långgrunda stränder gör resmålet till det självklara valet för barnfamiljer och par som vill bo i lite lugnare omgivningar. Här finns Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village med bland annat barnklubb, simskola och gratis träningspass.

Ayia Napa

På resan till Ayia Napa kan du räkna med ett solsäkert väder, otroliga stränder och ett turkosblått hav. Ayia Napa är känt för sin nattliv och lämpar sig också utmärkt för en avkopplande parsemester på något av våra strandnära hotell. Det sköna strandlivet i kombination med ett varierat utbud av allt från bra utflykter till charmiga restauranger gör Ayia Napa till ett av Cyperns mest omtyckta resmål.