Kundomdömen om Evalena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
-
Bättre mat.Mindre ryska gäster

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Läget nära havet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


6 av 10

+
Läget
-
Underhållningen var lite och dålig. Att få behålla rummet till 18 vid sen avresa Slippa kostnader för fack ock kyl

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
LÄGET
-
Bättre mjukare sängar. Skicka personalen på Charmkurs.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Servicen i Kiosken
-
Bilder som stämmer överens från hemsidan med verkligheten. Här köper ett extra stort rum, enligt personal på plats har vi fått rätt rum, men känner sig ändå lurad. :(

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

471 omdömen
Utmärkt
 
259
Väldigt bra
 
134
Bra
 
60
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av Quest409355 Halmstad, Sverige

Lugnt läge!

Fint hotell med en frukost som innehöll det mesta! Kanonläge nära strand och flera restauranger. Rummet var bra, fräscht med lite för hårda sängar, men vi tog filtar och täcker och la under lakanen så blev det bättre. Personalen var ok, kanske lite fler leenden hade varit trevligt.

 
2018-06-23

Inlägg av Ewa W Örebro, Sverige

Serviceminded?

Restaurang- och städpersonal är fantastiskt trevliga, däremot är de i receptionen en annan historia. De behöver en charmkurs, minst en.. De tycker att de är förmer än alla andra i världen! Hotellet är mycket fint, härligt läge. Rummen är fräscha, men sängarna odugliga. Stora summor har kostats på, men man glömde den viktiga detaljen: sängarnas komfort.

 
2021-05-09

Inlägg av MariaStella2000 Moskovsky, Ryssland

The best Hotel and health centr Cavo D'oro Spas

A very wonderful luxury hotel! Clean rooms, helpful staff! first line, rooms are clean, food is delicious. every day in the spa center you can change beach towels and also very good prices for massages and spa treatments separately thanks to Aris, director of Cavo Doro Spas, the most professional world masseur could not be better anywhere!

 
2021-04-30

Inlägg av AgereS1986 Pushkin, Ryssland

Upset with service in a hotel.

Good evening. We are staying in your hotel 30.04.21-15.05.21. We order side sea view. On reception they gave room 005. I am not satisfied, that this room side sea view. I ask to change, ladies denied. In 005 you could see only field, nothing more. From my point of view if your hotel have such high rating, your employees should advice and be more open with guests. At least speaking, and telling to your customers that they are busy and don’t want to help us. Also gave wrong information that they could not change room or at least floor. I check possibility in Booking.com, on these dates you have plenty free rooms with side sea view and other categories. I hope you care about your hotel image and about guests. I hope you will contact with me in a short time. Best wishes, Sergei

 
2020-10-29

Inlägg av tgray666 Nottingham, Storbritannien

Evalena Beach Hotel - A Gem

Spent a week here during October. Although it was fairly quiet due to the ongoing pandemic, I was very impressed with the facilities and decor. The range, quality and quantity of food at breakfast was impressive. Very friendly and helpful staff too. the hotel is in a great location with easy access to the beautiful beach and waters of Protaras and a short walk to the main strip of the town itself. Highly recommended and will definitely be revisiting.