Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,0 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nu funderar jag men kommer just inte på nåt som var bäst......
-
Buffematen kunde t ex vara varm och ha mycket bättre kvalité. Och den var inte ens god, man hade lite ångest inför varje måltid; kommer det att finnas nåt man kan tänka sig att äta? Ändå tog vi upp värmen på maten med restaurangchefen men inget hände; hälsofara! Jag har kontaktat Cyperns Health Minestery om detta. Vi väljer alltid all inclusive men aldrig fått så här dålig, kall/ljummen och smaklös mat. Omeletten till frukost var tunnare än pannkakorna, oangenämt krispig och liksom allt annat kall/ljummen. Endast lakansbyte inför sista natten kändes ju sådär. Reserverade solstolar borde rensas kl 9, det var väldigt många som reserverade plats för att sen inte alls dyka upp eller i bästa fall komma på eftermiddagen. Vi kommer aldrig att välja detta hotell igen.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


9 av 10

+
Bra läge, fräscht och rent, strandnära
-
1.Större kylskåp 2.tillgång till vattenkokare alt. Kaffebryggare, tillgång till att köpa vatten på rummet eller receptionen

Bekräftad gäst: 2021-10-03


6 av 10

+
Nyrenoverat Ren pool Rena allmänna utrymmen och toaletter. Läget nära havet
-
Ha ett all Inclusive koncept såsom det är vanligt. Det här var mer som helpension med gratis dryck mellan de 3 målen. Inget vatten på rummet. Använda glas byttes inte ut på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

511 omdömen
Utmärkt
 
281
Väldigt bra
 
141
Bra
 
67
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-06-17

av Quest409355 Halmstad, Sverige

Lugnt läge!

Fint hotell med en frukost som innehöll det mesta! Kanonläge nära strand och flera restauranger. Rummet var bra, fräscht med lite för hårda sängar, men vi tog filtar och täcker och la under lakanen så blev det bättre. Personalen var ok, kanske lite fler leenden hade varit trevligt.

 
2018-06-23

av Ewa W Örebro, Sverige

Serviceminded?

Restaurang- och städpersonal är fantastiskt trevliga, däremot är de i receptionen en annan historia. De behöver en charmkurs, minst en.. De tycker att de är förmer än alla andra i världen! Hotellet är mycket fint, härligt läge. Rummen är fräscha, men sängarna odugliga. Stora summor har kostats på, men man glömde den viktiga detaljen: sängarnas komfort.

 
2022-05-12

av 993soulgirl Blackburn, Storbritannien

Wonderful stay at this fabulous hotel

Returned from Cyprus just a few days ago and stayed at the Evalena Hotel not having travelled since 2019 we were a little apprehensive about Covid measures but the hotel had it 100% under control so we instantly felt at ease. We have stayed at this hotel several times and can confidently say that it is spotlessly clean this can be seen constantly throughout the day and the staff are very hardworking and very pleasant. We stayed in room 325 which had lovely views from the balcony. We booked bed and breakfast plenty of choice for everyone. To sum this hotel up it just gets better and is worthy of at least a Four Star status. The hotel is located in a beautiful position ideal for beach lovers and we wouldn’t hesitate to recommend this hotel to friends and family. We will be back that’s for sure.

 
2022-05-11

av Traveler63141911988 Sutton in Ashfield, Storbritannien

Lovely boutique style hotel.

Beautiful hotel, right near the beach, comfy beds, nice walk in shower and definitely go for a room facing the fields at the back as this is fantastic for afternoon sunset. Breakfast was excellent every day, plenty of choice. This is our third time at this hotel and we absolutely love it, quiet, peaceful bliss for a relaxing break, we came April 6th 2022 the weather was beautiful

 
2022-04-11

av Jillian H

Everything you want and more

Absolutely fabulous hotel, spotlessly clean, modern, friendly, great location, everything you want and more . A special thank you to Giannis and the staff at the beach bar who made our holiday so special the food is amazing and the cocktails are the best 👌