Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nu funderar jag men kommer just inte på nåt som var bäst......
-
Buffematen kunde t ex vara varm och ha mycket bättre kvalité. Och den var inte ens god, man hade lite ångest inför varje måltid; kommer det att finnas nåt man kan tänka sig att äta? Ändå tog vi upp värmen på maten med restaurangchefen men inget hände; hälsofara! Jag har kontaktat Cyperns Health Minestery om detta. Vi väljer alltid all inclusive men aldrig fått så här dålig, kall/ljummen och smaklös mat. Omeletten till frukost var tunnare än pannkakorna, oangenämt krispig och liksom allt annat kall/ljummen. Endast lakansbyte inför sista natten kändes ju sådär. Reserverade solstolar borde rensas kl 9, det var väldigt många som reserverade plats för att sen inte alls dyka upp eller i bästa fall komma på eftermiddagen. Vi kommer aldrig att välja detta hotell igen.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


9 av 10

+
Bra läge, fräscht och rent, strandnära
-
1.Större kylskåp 2.tillgång till vattenkokare alt. Kaffebryggare, tillgång till att köpa vatten på rummet eller receptionen

Bekräftad gäst: 2021-10-03


6 av 10

+
Nyrenoverat Ren pool Rena allmänna utrymmen och toaletter. Läget nära havet
-
Ha ett all Inclusive koncept såsom det är vanligt. Det här var mer som helpension med gratis dryck mellan de 3 målen. Inget vatten på rummet. Använda glas byttes inte ut på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
-
Bättre mat.Mindre ryska gäster

Bekräftad gäst: 2019-10-19


8 av 10

+
Läget nära havet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-19


6 av 10

+
Läget
-
Underhållningen var lite och dålig. Att få behålla rummet till 18 vid sen avresa Slippa kostnader för fack ock kyl

Bekräftad gäst: 2019-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

49% av resenärerna rekommenderar

504 omdömen
Utmärkt
 
275
Väldigt bra
 
140
Bra
 
67
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-06-17

av Quest409355 Halmstad, Sverige

Lugnt läge!

Fint hotell med en frukost som innehöll det mesta! Kanonläge nära strand och flera restauranger. Rummet var bra, fräscht med lite för hårda sängar, men vi tog filtar och täcker och la under lakanen så blev det bättre. Personalen var ok, kanske lite fler leenden hade varit trevligt.

 
2018-06-23

av Ewa W Örebro, Sverige

Serviceminded?

Restaurang- och städpersonal är fantastiskt trevliga, däremot är de i receptionen en annan historia. De behöver en charmkurs, minst en.. De tycker att de är förmer än alla andra i världen! Hotellet är mycket fint, härligt läge. Rummen är fräscha, men sängarna odugliga. Stora summor har kostats på, men man glömde den viktiga detaljen: sängarnas komfort.

 
2021-11-17

av Tina W

Half term getaway

This was our 2nd stay at this lovely hotel,the 1st was in oct 2019 and we was due back last year but sadly covid hit so we rebooked for this year and it was still as nice. We stayed bed and breakfast the food was just lukewarm but I do understand how hard it is to keep food redhot (I'm a kitchen manager) the breakfast was nice plenty of choice mainly same things each day though i.e sausages bacon eggs tomatoes mushroom etc. The juice station well that was just lets say flavoured water 😂 the safe and fridge in the rooms are free so is the wifi.Yes the sun does go down behind the hotel at around 3.30-4pm but you expect it at this time of year,the weather was really nice around 25-26 deg each day.We got a taxi into Ayia Napa 1 teatime that was 20 euros each way. The beach kiosk serves lovely snacks/meals,sunbeds on the beach were priced at 2.50 each and 2.50 for a brolly. All in all we throughly enjoyed our 2nd visit and hope to return next year.

 
2021-11-16

av Mark_Hindmarch Newton Aycliffe

Lovely Hotel.

This was our first time in Cyprus and therefore this hotel. The hotel is in an excellent location at the north end of Protaras bay and in a perfect position for walking the length of the boardwalk south to Fig Tree Bay. When exiting the hotel and walking the boardwalk along the seafront to the north you come across some beautiful bays and very nice beach bars. The hotel is modern and very clean with spacious room that have been recently renovated, nice spacious balcony’s and very well cleaned and maintained. The staff cannot do enough for you and we ate in the hotel one night which was complementary and the food was very good, the breakfasts were excellent also. All in all a very good hotel which we would definitely use again.

 
2021-11-16

av davewG6886HN Norfolk, Storbritannien

Could be so much better

We stayed 11 nights half board. Good modern room at the rear with a sunny balcony overlooking fields. Food is pot luck, luke warm and poor quality. There's generally not enough outside space for loungers and the (cold) pool loses the sun early pm. Would not want to stay when busy! Hotel rules not enforced, guests filling bags with food and casual shorts worn at dinner. Despite this, we had a great time in sunny Cyprus.