Rumstyper på Napa Mermaid Hotel & Suites

Deluxerum i bungalow med delad pool

Deluxerum i bungalow med uteplats med en liten delad pool och utsikt över poolen. På uteplatsen finns bord och stolar och sköna loungesängar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Frukt, vin och vatten finns på rummet vid ankomst. Kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten finns i rummet vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 19 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit

.Juniorsvit med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering ingår. Minibar. Frukt, vin och en flaska vatten står på rummet vid ankomst. Kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Två tv-apparater med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Superiorrum

Superiorrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten står på rummet vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under 2 år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.