Kundomdömen om Napa Mermaid Hotel & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 154 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
I stort sätt var allt ganska bra,bra service,god matđŸ€—
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


9 av 10

+
Snyggt, rent och väldigt trevligt. Inga krångligheter.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Lungt och fint
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Frukosten och att det var rent o fräscht samt ett bra läge nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Nära havet. Fin utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


9 av 10

+
Servicen , underbar och hjälpsam personal . Maten var jättebra , bästa på länge . Jag brukar klaga på maten men fanns inget att klaga på :).
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


10 av 10

+
Personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


9 av 10

+
Helhetsintrycket
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1882 omdömen
Utmärkt
 
1397
Väldigt bra
 
391
Bra
 
77
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2022-09-11

av Maria L

Very good hotel

Mycket trevligt hotell. Bra läge nära stranden och en lagom promenad till stöket i centrum. Lugnt och skönt runt poolen. Bra solsängar som det inte var slagsmål om. Nya poolhanddukar varje dag. Fint och rent överallt. Mycket bra frukost. All personal är så trevlig och hjälpsam. Det var fyra man som försökte få in Formel 1 på TV´n för att min man ville se :) Jag vill verkligen rekommendera detta hotell för er som vill ha lugn o ro i fin miljö.

 
2022-07-15

av N9618BYevas

Strålande hotell

Vi har bara gott att säga om detta hotell. Fint och fräscht, god mat och dryck, trevlig personal och superbra massage. Massörerna var otroligt duktiga. Vi skulle varit här 1 vecka men pga SAS-strejken så fick vi stanna 5 dggr extra. Underbart!

 
2022-06-18

av 409zbigniewn

Napa Mermaid

Mycket bra hotell för vuxna Det fanns även lite barn familjer Väldigt nära till stranden som alltid på Cypern grym Helt suverän frukost på hotellet Nästa gång väljer vi det igen Denna hotell är bättre än Sunprime i Protoras

 
2022-05-24

av AmiL84 Uppsala, Sverige

Härlig semestervecka

Ett helt fantastiskt hotell som hade allt vi önskade. Det låg bra till, det var fräscht överallt, rent och snyggt och prydligt. Vi hade dubbelrum med fin utsikt på 3:e våningen. Rummet var helt ok, med kylskåp och kaffe/the faciliteter. Dock var det ingen minibar. Hygienartiklar i badrummet och allt fylldes på eftersom. Städningen i rummet var suverän, verkligen duktig personal. AC:n fungerade bra och även säkerhetsboxen. Vi hade halvpension, och vi är jättenöjda med all mat som serverades. Kockarna gjorde ett fantastiskt jobb för att gästerna skulle vara nöjda. Det var smidigt att sätta upp det man drack till maten och under dagen på hotellrummet, så man betalade när man checkade ut. Det var rent och fint på poolområdet och personalen där och i matsalen var trevliga. Det som inte fungerade optimalt var detta med poolhanddukarna som man skulle få låna och byta ut dagligen. Ena dagen skulle man gå till receptionen, när vi en dag skulle byta handduk fick vi till svar att det inte gick på plats utan vi skulle ta med dem till rummet och lägga dem på golvet och sedan gå ner till spa anläggningen där detta hanterades och få nya. Vid incheckningen fick vi ett kort med rumsnummer som berättigade oss att få låna handdukar och det kortet tog dem när man fick handdukar första gången. Slarvade man bort en handduk skulle man få betala 20 euro. Vi hade sen flygavgång så vi fick ha rummet längre än till kl 12,00, hade det till 17.00 till en kostnad av 45 euro, det var det värt. Det var kort promenad avstånd till stranden där vi hyrde solstolar och parasoll, kostade 2.50 euro styck. Lite längre promenad till centrum. Billigt och åka taxi.

 
2021-11-06

av viggog134

Träningsresa

Ett otroligt hotell som tog hand om mig och mitt fotbollslag mycket väl. Fin inredning och väldigt fräsht. En trevlig buffe och pool område. Personalen var mycket trevlig och hjälpsamma. Jag kommer återvända!