Kundomdömen om Napa Mermaid Hotel & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 240 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rummet var super, sängen var väldigt bekväm, läget var perfekt, nära till allt. Detta är ett vuxen hotel. Det råder lugn och harmoni. Vill du har liv och rörelse är det bara en 10 min promenad. Jag prövade sparet också, var nog det bästa ansiktsbehandling jag haft.
-
Jag kan inte komma på nåt att klaga på.

Bekräftad gäst: 2024-05-20


10 av 10

+
Perfekt läge, bra mat och trevlig personal
-
Saknade upphängningskrokar i badrummet

Bekräftad gäst: 2024-05-20


9 av 10

+
Läge, renhet. Mkt serviceinriktad personal. Återkommer gärna hit.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


9 av 10

+
-
Fitness arenas golv var dåligt och slitet. Både vi och utrustning var kolsvarta efter användning.

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


9 av 10

+
Rent, snyggt, många sittgrupper ikring reception och poolområde
-
Trång balkong

Bekräftad gäst: 2024-05-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-06


9 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


10 av 10

+
Harmonisk o avkopplande miljö, mycket hög servicegrad på serveringspersonalen. Trevligt bemötande.
-
Lyhört från korridoren

Bekräftad gäst: 2023-10-15


10 av 10

+
Det var lugnt
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1953 omdömen
Utmärkt
 
1454
Väldigt bra
 
398
Bra
 
80
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2023-11-08

av Liza H

Bästa spa-behandlingen på länge 🤩

Fint och fräscht hotell. Besökte spa avledningen och blev så väl omhändertagen i mysig miljö. Fint bemötande och väldigt kunnig personal. Ansiktsbehandling och massagen var fantastisk. Min mamma gjorde en pedikyr och även hon blev väldigt nöjd. Hit kommer vi igen! 🌟

 
2023-10-02

av Qultek Sandviken, Sverige

Kanonbra hotell

Läget, en kort promenad in till centrum, närhet till havet (ca 150 m) med en fin sandstrand, rent och snyggt, med klart vatten. Dubbelrummet trevligt med utsikt mot havet och hamnen. Jättebra omfattande frukostbuffé. Mycket serviceminded och trevlig personal, i reception, vid frukost och i städet. Rent och snyggt överallt. Kanonfint poolområde med divaner längs båda sidor poolen, gott om solstolar. Bra WI-Fi i hela området. Bra med möjighet till ombyte och dusch i spa-avd vid avresedagen.

 
2023-09-20

av Elin M

bästa i livet

otroligt bra festhotell. Personalen ville vara med och festa och stämningen var alltid som klackarna i taket. Bakis som tusan gjorde allt susen med en krispig nanchotallrik vid poolen. Shotbrickorna var ett stort plus. Klubbarna var i våran smak och bakisfrukosten var alltid lika god. Sängen fungerade utmärkt för dess olika aktiviteter hehe:)

 
2023-07-03

av Saga B

Inte ett hotell vi skulle åka tillbaka till

Jag och min pojkvän bodde på detta hotell i en av deras bungalow. Vid första anblick såg hotellet fint ut, samt även på bilderna från den hemsidan där vi bokat semestern. Och det var ett relativt fint hotell, ska inte vara för negativ, men vi känner att vi vill dela med oss av några punkter som vi kände kunde förbättras. Och för att kanske hjälpa fler i sin research när det gäller hotell på Cypern. Vi bodde som sagt i en bungalow med privatpool och det positiva med det rummet var just att man kunde doppa sig och hänga vid poolen ensamma. Poolen var dock inte stor och vissa andra rum hade mycket större pool och terrass även fast vi betalat lika mycket. Det fanns också bara en stol där ute men vi var två stycken, annars fanns det bara såna ”säckar” man kunde sitta på. Rummet var helt okej och toaletten var fin. Dock var det en glasdörr mellan toalett och sovrum vilket gjorde att det kom in ljus i sovrummet som man inte kunde täcka. Så vi var tvungna att hänga upp en filt från sängen på dörren för att kunna sova (men det var ändå väldigt ljust). Städningen var inte bra. Vi hade både en smutsig kaffekopp och ett vinglas som stod i rummet flera dagar innan dom tog bort och byttes ut. Allt var bara allmänt slarvigt gjort. Sen stod det att det skulle vara extra rumservice till oss som bodde i en bungalow vilket verkade trevligt, så varje dag mellan 17-19 ca så ”knackade” dom på. Eller dom knackade inte ens på, utan vissa gånger använde de sig av sin egna nyckel och öppnade dörren direkt, när vi var i rummet..otroligt oproffsigt. Så när vi var i rummet var det ju lite obekvämt mellan de tiderna för vi visste ju inte om dom bara skulle ta sig in hur som helst. Personalen och servicen var sådär. Vissa var trevliga och vissa kollade inte ens på en. Restaurangen var bra men dom verkade väldigt förvirrade, hade inte koll på vilka som hade beställt vad etc. Frukosten var helt okej, dock stod det små ”soptunnor” på varje bord där dom ville man skulle slänga skräpet själva. Det gjorde det inte så trevligt att äta. Vi såg fram emot att spela padel men förväntade oss såklart att betala för boll (vilket vi gjort på ett annat hotell). Men man var tvungen att betala för allt, det kostade att hyra banan och sen både för rack och bollar. Så vi spelade inte. Man kunde ju tänkt sig att vi som betalat för att bo på detta hotell inte behöver betala för det också.. Det som var positivt var gymmet och att avståndet till centrum i Ayia Napa inte var långt. Slutsats: detta är inte ett hotell som vi skulle åka tillbaka till. Vi har bott 2 gånger nu i Ayia Napa och förra hotellet slog definitivt detta.

 
2023-06-24

av JeanetteK373

Ett jättefint hotell med trevlig personal.

Reste med man och två tjejer på 15 och 17 år. Fick två dubbelrum med havsutsikt. Fick rum bredvid varandra med en dörr emellan vilket var väldigt smidigt. Rent, modernt och fint hotell. Har rest mycket och detta är ett av de fräschaste hotell vi varit på. Fint poolområde med gott om solsängar så ingen stress över det. Maten var mycket bra och personalen är trevlig. Lagom avstånd in till ”centrum”, ca 10 min. En jättefin strand ligger precis över vägen från hotellet. Kan varmt rekommendera detta hotell, främst om man har lite äldre barn.