Rumstyper på Supreme Hotel & Spa

Deluxerum

De fina och rymliga deluxerummen ligger närmast havet och har panoramafönster mot Adriatiska havet. En dubbelsäng och en separat säng. Fjärde person möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Kaffe-och tefaciliteter samt en minibar. Frukt, vin och vatten väntar i rummet vid ankomst. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Luftiga dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd för två personer, varav ett barn. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt kylskåp. Vid ankomst väntar en flaska vatten i rummet. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Alla rum har balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerummen består av ett rum med en dubbelsäng och två separata sängar. Femte person måste vara barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kaffe-och tefaciliteter samt en minibar. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.