Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 61 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


9 av 10

+
Personalen och poolområdet
-
Lite slitna rum

Bekräftad gäst: 2024-05-17


10 av 10

+
Familjärt
-
Har bott där tidigare

Bekräftad gäst: 2023-09-04


10 av 10

+
Atmosfär, personal, pool
-

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
-
Solstolar/bord vid poolen skulle kunna skrubbas regelbundet för ännu bättre renlighet.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
Lugnt och avkopplande, samt trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-05


10 av 10

+
Avslappat hotel med jätte trevlig och hjälpsam personal.
-
Det var helt perfekt för oss.

Bekräftad gäst: 2023-07-31


10 av 10

+
Personalen Helt magisk
-
För min del var sängen lite hård.

Bekräftad gäst: 2023-07-08


10 av 10

+
Ett litet familjärt hotell med väldigt serviceintriktad personal som gör att man känner sig "hemma". Har varit där flera år och alltid varit nöjd.
-
finns inget att förbättra. Allt är till belåtenhet.

Bekräftad gäst: 2023-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
25
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-07-09

av Odd-Marie Uppsala län, Sverige

Favorithotell Nar Apart,Side,Turkiet

Har varit på Nar Apart, Side, Turkiet under många år. Det blev ett uppehåll under pandemin. Nu tillbaks igen och ägarna har uppdaterat lite. Målat taket i restaurangen. Ny Kaffekokare, Brödrost och Micro i lägenheten. Bra städning byter handdukar varje dag. Gratis badbuss till västra stranden. Ett familjärt, lugnt och trivsamt hotell. Väldigt service inriktad personal. Trivs väldigt bra

 
2022-09-15

av Lars R

Trivsamt och skönt!

Ett av det trevligaste lägenhetshotell jag har bott på. Lungt och behagligt, god mat. Framför allt en enormt trevlig och hjälpsam personal. Man känner sig som en familjemedlem. De hjälper till att ordna det man behöver hjälp med. Ingen lyx men helt underbart.

 
2019-08-28

av mariecharlottesa

Trivsamt hotell!

Väldigt mysigt och familjärt hotell med ca. 20 lägenheter. I lägenheten finns dubbelsäng samt två bäddsoffor. Köket är utrustat med det man behöver om man vill fixa mat själv. Vi hade bokat frukost, det var ingen frukostbuffé utan turkisk frukost som serverades direkt vid bordet. I hotellets restaurang kan man äta både lunch och middag. Väldigt god & billig mat! Hjälpsam och trevlig personal. Fint poolområde. Gratis badbuss till Sea Side Beach Lounge ett par gånger om dagen. När vi var där var de flesta gästerna från Sverige och Danmark. Hotellet ligger lite bakom huvudgatan och det var lugnt och skönt om nätterna. Promenad till gamla stan ca. 20-30 min, till västra stranden ca. 10 min. Supermarket direkt utanför hotellet. Rekommenderar verkligen Nar Apart och vill gärna åka dit igen.

 
2018-11-07

av KENT F Norrköping, Sverige

Litet mysigt hotell.

När jag kom till hotellet fick jag rum högst upp ,efter som jag har lite ont i höften bad jag att få byta rum.Pratade med ägaren och han fixade nästa dag..Trevlig personal och god mat på hotellet åt där flera gånger.Många danskar på hotellet så med dom fick man tala engelska.Fanns ett litet super market nära.

 
2018-10-07

av sabinac282 Gävle, Sverige

Känns som att vara hemma!

Här bodde jag och min 4 åriga son en vecka vilket kändes alldeles för kort då det är ett jätte härligt hotell där man känner ett större lugn än normalt. Underbar serviceminded personal som alltid fanns till hands när man behövde. Billig mat och dryck (sjukt goda drinkar!) så vill man spendera mycket tid på hotellområdet så funkar det ypperligt utan att bli ruinerad. Det finns även en bra och billig liten supermarket 1 minuts promenad från hotellet. Rummen är fräscha och charmiga med furu inredning. Det enda jag vill klaga på är gammalt balkongbord i just min lägenhet, samt att de vore bra med lite fler enkla aktiviteter för barn att roa sig med förutom bad. Hit kommer jag garanterat tillbaka och jag längtar redan 😇💖