Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 51 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Billig och nära stranden och mataffären
-
Det är helt okej med tanke på priset vi betalar

Bekräftad gäst: 2023-07-08


9 av 10

+
Lungt på hotellet och i området Inga påstridiga försäljare i närområdet
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


8 av 10

+
Kocken var gjordes bra mat
-
Priserna ändrades hela tiden på mat och dryck dag till dag

Bekräftad gäst: 2023-06-26


9 av 10

+
Poolen / poolbaren och personalen där var väldigt tillmötesgående . Ja alla dom som jobbade där var väldigt gästvänliga .
-
Städningen . Torka av borden och altangolvet varje dag tycker jag hör till .

Bekräftad gäst: 2023-05-27


10 av 10

+
Service och mottagningen
-

Bekräftad gäst: 2023-05-06


3 av 10

+
Personalen var vänliga. Lägenheten mycket rymlig med fin utsikt från den stora balkongen.
-
Ärligt talat gick vi efter TripAdvisors höga poäng. Hade för höga förväntningar. Ligger konstigt inklämt utan ordentlig framsida. Mycket smutsiga rum. Helt charmlöst utan ens en växt kring poolen. Poolbaren var typ stängd och typ död. Men vet vi var där i slutet på säsongen.

Bekräftad gäst: 2022-09-26


5 av 10

+
Nära till stranden och billigt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

188 omdömen
Utmärkt
 
120
Väldigt bra
 
42
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2023-01-27

av agnethas2023

Semester

Mycket lugnt och trevligt lägenhetshotell. Trevlig och hjälpsam personal. Rymliga lägenheter med stor balkong. Poolen ren och fräsch. Hade en fantastisk vistelse först i juni och senare i september. Rekommenderas varmt!

 
2022-10-10

av AsaHagg Bromma, Stockholms Län, Sweden

Enkelt lungt och behagligt.

Fina stora lägenheter. Vår tvårumslägenheter nr 704 hade två balkonger. Vänlig och trevlig personal. Vid poolen kan man inta lättare goda rätter till lunch. Olika nationaliteter på gäster. Lite långt från centrum om man vill shoppa men taxi kistsr 70 lira och skönt då det inte är så mycket försäljare som tjatar. Nära stranden nr 22. Några mindre men mycket trevliga restauranger i närheten. 100 meter till Migros (stor supermarket). Reste med min 80 åriga pappa som trivdes jättebra han med.

 
2019-09-29

av anki0h Piteå, Sverige

Helt okej hotell

Jag och min väninna tog en sista minuten och hamnade på Yeniacun hotell. Det ligger i början på Alanya vid strand 21/22. Det tar bara nån minut att gå till stranden och det finns ett Migros alldeles i närheten. Vi fick en tvårums lägenhet på andra våningen mot stora vägen. Det fanns tuppar och höns på gården utanför , så öronproppar behövdes :) Sköna sängar och gott om plats i lägenheten. Köket var väl i så där skick, kokplattan såg väldigt välanvänd ut . Städningen var ok och vi fick ofta nya handdukar. Poolområdet såg helt okej ut, vi hann aldrig testa det eftersom vi gillar att ligga vid stranden. Kan inte säga nåt om restaurangen då vi inte testat den heller. Safety box fanns i receptionen och var gratis. Air condition kostar 45 € i veckan. Våran funkade väldigt dåligt och blev åtgärdad så vi kunde använda den 2 nätter och behövde bara betala för dessa två. Överlag ett bra hotell, trevlig personal och bra värde för pengarna .

 
2018-11-16

av Gudrun S Stockholm, Sverige

Blandade omdömen på gott och ont

Mycket service inriktad personal. Hotellet ligger nära stranden, och ljuden är inte så störande. Men hela hotellet skulle behöva en stor städning, rummen fulla av damm, och foajén var mycket dåligt rengjort, orsaken kan ju vara att vi var där i slutet av säsongen. Utrustningen i köket var bristande, det fanns en kastrull som man kunde koka julskinka i, en liten sked för frukostäggen. Maten i deras restaurang var nästan kulinarisk, en mycket duktig köksmästare. Men det är mer positiv än negativ helhets upplevelse så Vi kan tänka oss att återvända trots lite brister.

 
2018-09-29

av SusanneNaemie Falkenberg, Sverige

Nej tack.

Ett familje ägt hotell där familjen och släktingar jobbade😵. Frukosten som vi köpte till vid resans beställning va det mest tröttaste jag ätit, 1 stekt ägg / omelett på 1 ägg 2 skivor melon en skål med oliver,en en trekant ostskiva. Personalen va det mest tråkiga vi träffat,log någon så sprack hela ansiktet. Absolut inget att rekommendera.