Rumstyper på Cook's Club Alanya

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två separata sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 17-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Cook's Club Alanya, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två separata sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.