Rumstyper på Cook's Club Alanya

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp och vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två separata sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 17-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Cook's Club Alanya, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och havsutsikt. Ett vardagsrum med soffa och ett sovrum med två enkelsängar. Minikök med kokplattor och kylskåp. Enklare köksutrustning kan lånas på begäran. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp och vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två separata sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.