Kundomdömen om Cook's Club Alanya

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

656 omdömen
Utmärkt
 
468
Väldigt bra
 
121
Bra
 
32
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-10-14

av Wilmasalomonsson

5 av 5 stjärnor!

Ett magiskt hotell! Kan inte klaga på något. Super grym personal och service, strand servitriserna är super, speciellt Morat! Väldigt härlig kille. Rummen är jätte fina och mysiga, mycket att tillgå. Städning är också jättebra, rent och fräscht efter. Och generösa med nya handdukar. Mycket god mat och mycket att välja på. Finns absolut inget negativt. Vi kommer tillbaka!

 
2022-09-03

av dilkedilke

Vår upplevelse

Ett jätte fint hotell med bra personal! Vi är väldigt nöjda med vår resa. Det var så värt allting och vi kommer gärna tillbaka. All personal på hotellet är väldigt trevliga och service inriktade. Det positiva är att personalen på hotellet är engelsktalande och några kan även skandinaviska språk. Vuxet hotell utan barn (under 12 år). Vilket vi tyckte var jätte bra, det var bara vuxna på hotellet. Vi hade all inclusive under vår resa. Maten är väldigt god och färsk. Det finns mycket att välja på. Varje dag serverades det olika sallader, kött/fisk/kyckling och vegetariskt. Maten tillagas framför hotell gästerna så du ser själv maten. Kocken HIDIR som serverar frukost på hotellet är helt fantastisk! Han är alltid glad, trevlig och väldigt gästvänlig. Varje morgon gjorde han något lite extra för oss ️ Hotellet har en modern bar med bra bartenders. Det finns även barpersonal/servitriser som tar beställning och serverar dig vid poolen/stranden. Bar personalen är jätte trevliga, oftast unga killar som jobbar extra utöver sina studier. Vi rekommenderar att ge dom dricks, välja beloppet själv. Dom jobbar hårt från morgon till kväll. Vi träffade en väldigt trevlig bar/strand kille som jobbar på hotellet, BERKAY heter han. En ung kille som jobbar extra och studerar. En jätte fin människa som jobbar hårt och väldigt vänligt och respektfull. All inclusive gäller endast fram till klockan 22:00, därefter kostar allting. Vilket vi tycker var för tidigt. All inclusive menyn vid baren är begränsad, det finns bara drycker och inget att äta för de som har all inclusive som tex snacks, pommes, pizza. Ibland har baren live musik på kvällarna där olika artister kommer och spelar som är jätte trevligt. Men oftast spelas det samma musik, dom har fasta musik teman som gör att man ej kan önska annan musik. Stranden är jätte vacker! Fantastiskt utsikt. Ligger precis bredvid hotellet. Gratis solstolar med parasoll. Barpersonalen som tar beställning och serverar. Nära till olika vatten sporter. Vi bodde i beach byggnaden med havsutsikt som var fantastiskt vacker! Vi såg soluppgång och solnedgång. Rummet vad mycket mindre än vad som visades på bilderna. Rummen är små och väldigt över möblerat. För mycket möbler i litet utrymme.Sovrummet kunde vara mycket större om man tog bort stora garderoben och flyttar den istället i andra rummet där soffan ligger. Vi anser att man kan ta bort ganska mycket för mer utrymme. Som tex ta bort soffan och ställa in garderoben. Det finns ingen dubbelsäng i rummet utan två singelsängar som man har lagt bredvid varandra. Vi hade önskat dubbelsäng som satt ihop. När man checkar in får man endast ett hotellkort per rum. Det finns även guest relation på hotellet som man kan prata med om man har frågor och funderingar om lite vad som helst. Guest relation är till för gästerna på hotellet, de kan hjälpa dig med det mesta. ALINA jobbar som guest relation. Hon är trevlig och hjälpsam.

 
2022-09-01

av williamiA9278NN

Skillnad på folk och folk

Värsta jag varit med om, kommer ner till stranden och lägger oss på 2 solstolar. Alla solstolar är för alla och i hotellets regler framgår det att man inte får reservera solstolar elelr dylikt. Det kommer fram en i personalen till oss och säger att det kommer två kvinnor som har reserverat dessa solstolar och ska ha dom, men vi vägrar och hävdar att dom har fel och vad som står i hotellets policy. De ger upp och ber istället några andra att flytta på sig….

 
2022-08-19

av 683gunillah

Hansen

Vi tyckte att det var ett super bra hotell och mycket duktig personal. Mycket hög klass på all-inclusive ⭐️ Vi kommer gärna hit fler gånger och vi kommer att rekommendera det till våra vänner. Vi tackar för oss och på återseende Med vänliga hälsningar Familjen Hansen

 
2022-08-09

av D735NVmelindam

Dålig erfarenhet

När vi skulle checka in mitt i natten fick vi dålig start direkt. Jag och min man hade bokat med halvpension och vårt sällskap med all inklusive. Receptionisten börjar förbereda våra kort till rummet när vi checkar in och han upptäcker sedan att två av oss har halv pension och vill erbjuda oss att uppgradera till all inklusive med erbjudande att hela sällskapet ska få ett stort rum istället att dela på eller betala full pris till all inklusive. Vi tänkte att vi kan kika på det stora rummet han erbjuder och därefter bestämma oss. Vi följer honom och märker att han går ut utanför hotellet till ett annat hotell och vi känner gaska fort att något inte känns rätt till. Vi kommer fram till rummen och det är två separata rum och rummen är inte alls det vi tänkt oss. som att de inte har rum för oss trots att vi har bokat två rum på hotellet. Frustration!! Vi dividerar fram och tillbaka med receptionisten om att de måste lösa två rum till oss såsom vår bokning är gjort och betald och han insisterar på att de inte har rum att tilldela oss på Cooks Club men att de kan erbjuda oss ett annat hotell bredvid.