Kundomdömen om Cook's Club Alanya

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Närhet till sol och bad samt väldigt centralt
-
Katastrof med uteplatsen/altanen. Vi bodde på coocks club och hade rumsnr 1105. Där var absolut ingen utsikt, det vi hade var ca 30 fläktar som brummade och lät sjukt mycket. Seriöst så borde ni ta bort dessa rum som ligger där. För ett par som oss var det katastrofdåligt. Nu valde vi att inte klaga för det hade inte hjälpt.

Bekräftad gäst: 2024-07-19


10 av 10

+
Glad och positiv personal
-
När man som vi kommer till hotellet mitt i natten så skulle i allafall jag vid incheckning endast göra det nödvändiga och få rumsnyckel och sedan få övrig info dagen efter.

Bekräftad gäst: 2024-07-19


10 av 10

+
Miljön, löget, poolen, atmosfären, personalen var outstanding. Skulle lätt rek det trots missnöjet med mat och städ. Skulle inte rek all inc iaf.
-
Bättre variation på all inc. Mer tydlig info om vad som ingår i all inc , likaså att man tydligen kan uppgradera det.

Bekräftad gäst: 2024-06-28


5 av 10

+
centralt
-
Hög musik överallt Tidig ut chekning ! kunde fått ha rummet till 14.00 då avgång var 18.00 med bus. Kommer aldrig mer anlita Apollo

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Städ och serveringspersonalen var fantastiskt. Fanns alltid bra med plats både vid pool och strand. Byte av strand badlakan var enkelt och bra så att det alltid var fräscht. Städerskan var fantastisk med inte bara rent och snyggt utan även fina arrangemang med lakan och handdukar. Serveringspersonal var alltid lika glada och serviceminded. Hälsade alltid med ett glatt leende och kände alltid igen oss gäster. Man blev sedd.
-
På frukosten kunde ibland vissa saker slut (både mat och tallrikar).

Bekräftad gäst: 2024-05-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


10 av 10

+
Mkt trevlig och hjälpsam personal! Bra rum med sköna sängar!
-
Wifi var väldigt dåligt. Särskilt på rummet

Bekräftad gäst: 2024-05-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-17


10 av 10

+
-
Rummet hade slitna ytskikt. Det verkade vara nya sängar, men de var alldeles för mjuka = ryggproblem.

Bekräftad gäst: 2023-07-22


10 av 10

+
Allt verkligen!
-
Det finns inget negativt att säga om hotellet eller personalen.

Bekräftad gäst: 2023-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

1115 omdömen
Utmärkt
 
820
Väldigt bra
 
171
Bra
 
60
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2024-06-10

av Peter N Narvik, Norge

Passar ungdomar bra ! eller festglada personer

Har nu nästan varit här på hotellet 1 V. Våra upplevelser är både och positivt och negativt. Positiva sidan : Väldigt bra renhold på vårt etg nr5 Maten var varierad och smakade bra. Servicen väldigt bra Fina rum Negativa sidan : Väldigt störande hög musik både på strandcafe och resturang. Otroligt lyhört på rummen. Väldigt trångt på stranden liknades en sardinburk.

 
2023-12-08

av Ramazan_32 Stockholm, Sverige

Coocks Adult Hotell

Besökte Hotellet under December. Det var tydligt att det är offseason men kvaliten på mottagandet var väldigt bra! Maten & coctails var helt fantastiskt! Dem höll verkligen hög kvalitet gällande servicen! Hotellet ligger väldigt centralt och konceptet adult only passar väldigt bra eftersom hotell faciliteterna är anpassad för det. Vid sommar säsong rekommenderar jag att inte åka med bil då parkeringsmöjlighet inte finns!

 
2023-09-23

av Anette K

Suveränt

Fantastiskt hotellet med bra läge. Supertrevlig personal som kan engelska. Maten var helt suverän, fräsch och mycket att välja på. Rummen helt ok med sköna sängar. Enda negativa var den höga musiken runt poolen. Kan rekommendera detta hotell.

 
2023-09-10

av Road721732 Göteborg, Sverige

Helt perfekt

Jag och min sambo var där nyss för andra gången tillsammans. Maten är helt otroligt bra! Allt varmt lagas under tiden du är i restaurangen. Bra variation på rätterna. Bar personalen kunnig, och har full koll på dig som kund. Strand killarna vänliga och tillmötesgående. Denna gången bodde vi i byggnaden som kallas delfin med utsikt över havet och även den stora gatan som går förbi the irish pub och hotellet huvudbyggnad. Rummet fräsch och när man bad om städning så vart de väldigt fint. Kommer helt klart åka tillbaka förr oss finns egentligen bara ett alternativ och det är detta hotellet och vi tar som vanligt all inclusive. Vi lämnade kl 0430 och då fick vi med efter eget val baguetter och frukt för att ha nått i transfer resan. Super service

 
2023-08-19

av Samara H

BÄSTA!

Det bästa hotellet i hela Alanya. Detta är fjärde gången jag åker hit till just Cook’s club. Servicen och bemötandet är på topp absolut ingenting o klaga på. Vill tacka alla som tog hand om mig då de hände en incident på stranden. Gizem och teamet. De va skickliga med allt tillkalla läkare och ambulans. De omhändertog mig med omsorg. Sedan Selman och Ahmet som alltid har ett leende på läpparna och ger den bästa servicen. Jag kommer definitivt komma tillbaka nästa år! Samara