Deluxerum

Fina deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum plus

Fina och rymliga deluxerum plus med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, minibar, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Minibar mot avgift. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Rymlig balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Rymliga familjerum med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkel sängar och ett vardagsrum med bäddbar soffa, tv med satellitkanaler samt bord och stolar. Stort kylskåp och en kaffemaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 106 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Pool Bungalow

Rymliga bungalower med privat pool och vacker utsikt över Nai Harn-sjön och de närliggande bergen. Dubbelsäng. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler och ett utbud av filmer. Kylskåp och vattenkokare, kaffemaskin med kapslar samt kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Markterrass med solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 110 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.