Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

1418 omdömen
Utmärkt
 
931
Väldigt bra
 
339
Bra
 
87
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2024-02-11

av kasbar2017 Förslöv, Sverige

Sista dagar före hemresa

Trevligt o bra med stora fina rum. Mycket med trappor inte lämpad för rörelsehindrade. Frukosten bra kunde va lite mer påkostad med tanke på 5 stjärnigt hotel. Polområdet trevligt o fint. Eftersom Vi lämnade hotellet sent så kunde det erbjudits lite bättre duschmöjligheter fanns endast inne på ett par toaletter

 
2018-02-23

av Gunilla L

Fantastiskt

Ett underbart hotell med omtanke och kvalité. Andra gången här och vi fick en välkomstgåva och uppgradering. Missa inte denna pärla med milsvidd utsikt! Ligger nära den relativt orörda stranden med mycket genuin karaktär och lugn stämning. Hit åker man inte för party utan för vila.

 
2017-11-14

av stefanann2017 Halmstad, Sverige

Underbart

Vi har bott på Sunsuri 5 gånger och kommer tillbaka varje år! Detta är verkligen ett av våra favorithotell i Thailand. Väldigt trevligt poolområde, tillmötesgående personal och nu i år har de dessutom tagit bort ++ vid mat och dryck, vilket är jättebra. Rekommenderar detta hotell verkligen, dock bör man veta att det är mycket trappor och nivåskillnader och endast hiss i ett utav de fyra husen. Återkommer i februari 2018!!

 
2016-04-29

av pmoller6 Göteborg, Sverige

Bra men inte fantastiskt!

Valde detta hotell efter att ha läst omdömen här på tripadvisor. Hade höga förväntningar som kanske inte helt infriades. Vi uppgraderades 2 steg och vi förstod inte skillnaden. Men det var ett stort rum med en gigantisk säng 3meter bred. Men det var just det enda som fanns på detta rum. Ingen mysfaktor alls. Inga tavlor eller lampor utan starka spotlights i taket som inte gick att dimma ner. Kaffe och tebryggare fanns. Fin balkong med en soffa där det dock var för varmt för att sitta. Ac:n luktade så mycket fukt/mögel att vi hostade oss igenom första natten. Sedan vande vi oss dock något vid detta. Badrummet var mycket fuktigt. Det fanns ett par tofflor på rummet som var "väl använda" Inget som man ville nyttja precis. Rummet kändes väldigt slitet så när vi fick reda på att hotellet bara hade några år på nacken blev vi lite chockade. Poolområdet var helt okej men det solade en del bh lösa kvinnor där och det spelades hög musik. Frukosten hade allt man kan önska sig i en mycket hög ljudnivå då det var mycket folk där. Hotellet och nai harn ligger lite off så att hyra en moppe är ett måste. Man får en gratis drink första kvällen i baren och de har köp2 betala för 1 varje kväll kl 18. Baren är trevlig på kvällen med alla lampor som lyser. Det som är fantastiskt på detta hotellet är personalen! Alla vi mötte och hade kontakt med var super trevliga och hjälpsamma. De ville verkligen ens bästa! OBS! om du inte gillar att gå i trappor så är detta inte rätt ställe för dig!

 
2015-04-15

av Thomas B Ängelholm, Sverige

Mycket trevligt

Väldigt annorlunda hotell, väldigt bra rum, med fin utsikt, bodde här 5 nätter och njöt varje sekund, tar några minuter att gå ner till stranden, väldigt mysig liten strand, finns också en del enkla resturanger nere vid stranden, men väldigt god mat och billigt, bra mat på hotellet också, tyvärr tycker jag ölen är alldeles för dyr och utöver priserna tillkommer en service avgift på detta och beta 175 baht för en öl är överpris. Helheten är kanon, fina rum och fint poolområde med fantastiska solstolar, men stranden är bäst