Kundomdömen om Sunsuri Phuket

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen var både trevliga, glada och väldigt serviceinriktade oavsett tid på dygnet. Städerskorna var väldigt trevliga och duktiga. Vi uppskattade alla nya handduksdjur som ställdes fram dagligen. Man blev glad av det efter en dag på stranden :) Eftersom det var väldiga uppförsbackar från Receptionen till vårt hotellrum var det skönt att det fanns elbilar så man kunde få skjuts efter en heldag på stranden eller efter en god middag på kvällen. Vaktmästaren/Vakten som satt i kuren nere vid vägen var alltid hjälpsam och trevlig och hjälpte oss med trafiken när man skulle över vägen. Att man fick låna strandhanddukar varje dag gratis uppskattade vi enormt mycket. Frukostbuffen var otroligt god!!! Det fanns väldigt mycket att välja på.
-
Vi tyckte att priserna på Hotellet vad gäller både mat och dryck var väldigt dyrt. Både i Restaurangen och Poolbaren. I vårt rum var AC-fläkten väldigt högljudd. Det är det ena vi kan komma på som var negativt med rummet.

Bekräftad gäst: 2020-03-21


10 av 10

+
Personalen frukosten gymmet poolen
-
Städningen varann vecka jätte bra medans varann sämre bra. Nog olika städerskor?! Apollos personal såg vi aldrig. Fick inte ens meddelande när vi skulle åka hem

Bekräftad gäst: 2020-03-13


10 av 10

+
Så mycket service och serviceinriktad personal. Skjuts till rummet för att slippa gå i trappor uppför . Poolhanddukar och strandhanddukar till utlån varje dag.
-
Mer engelskspråkig personal. Airconditionen fungerade inte alltid på rummet.

Bekräftad gäst: 2020-02-22


4 av 10

+
-
Oftare bad buss tider, bättre språkkunskap hos personalen. Avloppslukten kom så fort man duscha eller granne spolade på toaletten. Lyhört mellan rummen.

Bekräftad gäst: 2020-02-15


10 av 10

+
Lugnt läge nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2020-02-07


10 av 10

+
Läget, personalen, poolen
-
Mer variation på maten, frukosten

Bekräftad gäst: 2020-02-07


7 av 10

+
Personal
-
Priserna

Bekräftad gäst: 2020-01-24


5 av 10

+
Personalen
-
Beskrivningen på hemsidan då det klassas som ett barnhotell vilket det inte alls är trots kidsclub. Va där med 3 små barn och va omöjligt att ta sig runt så fick bekosta ett nytt hotell själv! USELT!

Bekräftad gäst: 2020-01-17


8 av 10

+
Rent och fräscht hotell, trevlig personal.
-
Alldeles för höga priser i restaurangen vilket gjorde att vi aldrig åt där utan valde att gå till närliggande lokala restauranger istället.

Bekräftad gäst: 2019-12-28


8 av 10

+
Poolområdet och alla serviceinriktad, trevliga anställda. Rummens storlek och utsikt.
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2019-12-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

1323 omdömen
Utmärkt
 
872
Väldigt bra
 
318
Bra
 
80
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2018-02-23

Inlägg av Gunilla L

Fantastiskt

Ett underbart hotell med omtanke och kvalité. Andra gången här och vi fick en välkomstgåva och uppgradering. Missa inte denna pärla med milsvidd utsikt! Ligger nära den relativt orörda stranden med mycket genuin karaktär och lugn stämning. Hit åker man inte för party utan för vila.

 
2017-11-14

Inlägg av stefanann2017 Halmstad, Sverige

Underbart

Vi har bott på Sunsuri 5 gånger och kommer tillbaka varje år! Detta är verkligen ett av våra favorithotell i Thailand. Väldigt trevligt poolområde, tillmötesgående personal och nu i år har de dessutom tagit bort ++ vid mat och dryck, vilket är jättebra. Rekommenderar detta hotell verkligen, dock bör man veta att det är mycket trappor och nivåskillnader och endast hiss i ett utav de fyra husen. Återkommer i februari 2018!!

 
2016-04-29

Inlägg av pmoller6 Göteborg, Sverige

Bra men inte fantastiskt!

Valde detta hotell efter att ha läst omdömen här på tripadvisor. Hade höga förväntningar som kanske inte helt infriades. Vi uppgraderades 2 steg och vi förstod inte skillnaden. Men det var ett stort rum med en gigantisk säng 3meter bred. Men det var just det enda som fanns på detta rum. Ingen mysfaktor alls. Inga tavlor eller lampor utan starka spotlights i taket som inte gick att dimma ner. Kaffe och tebryggare fanns. Fin balkong med en soffa där det dock var för varmt för att sitta. Ac:n luktade så mycket fukt/mögel att vi hostade oss igenom första natten. Sedan vande vi oss dock något vid detta. Badrummet var mycket fuktigt. Det fanns ett par tofflor på rummet som var "väl använda" Inget som man ville nyttja precis. Rummet kändes väldigt slitet så när vi fick reda på att hotellet bara hade några år på nacken blev vi lite chockade. Poolområdet var helt okej men det solade en del bh lösa kvinnor där och det spelades hög musik. Frukosten hade allt man kan önska sig i en mycket hög ljudnivå då det var mycket folk där. Hotellet och nai harn ligger lite off så att hyra en moppe är ett måste. Man får en gratis drink första kvällen i baren och de har köp2 betala för 1 varje kväll kl 18. Baren är trevlig på kvällen med alla lampor som lyser. Det som är fantastiskt på detta hotellet är personalen! Alla vi mötte och hade kontakt med var super trevliga och hjälpsamma. De ville verkligen ens bästa! OBS! om du inte gillar att gå i trappor så är detta inte rätt ställe för dig!

 
2015-04-15

Inlägg av Thomas B Ängelholm, Sverige

Mycket trevligt

Väldigt annorlunda hotell, väldigt bra rum, med fin utsikt, bodde här 5 nätter och njöt varje sekund, tar några minuter att gå ner till stranden, väldigt mysig liten strand, finns också en del enkla resturanger nere vid stranden, men väldigt god mat och billigt, bra mat på hotellet också, tyvärr tycker jag ölen är alldeles för dyr och utöver priserna tillkommer en service avgift på detta och beta 175 baht för en öl är överpris. Helheten är kanon, fina rum och fint poolområde med fantastiska solstolar, men stranden är bäst

 
2014-01-22

Inlägg av Aliis Stockholm, Sverige

Trevlig vistelse

Våra superior rum fanns på översta våningen men en fantastisk utsikt över havet och omgivningarna. Rummet var rymligt och vackert designat med harmoniska färger. Sängen var komfortabel, badrummet rymlig med en separat duschrum. Luftkonditionen var bra och inte så bullrig, rummet kändes aldrig fuktigt. På balkongen fanns en bekväm soffa och en takfläkt. Tyvärr fanns det ingen hiss och man måste gå upp i flera våningar... man kan även utnyttja deras pick upp service, men det använde vi aldrig, det är ändå lättare att gå själv.. Pool området var fantastisk, där fanns pool bar och solstolar, även en rutschkana och hopptorn. Poolen var delat i fyra sektioner, så man blev inte störd . Den vackra Nai Harn stranden låg på 5 minuters promenad avstånd. Hotellet har även gratis transport till o från stranden flera gånger om dagen. Frukostbuffen var mycket bra med massor att välja mellan. Personalen var mycket trevliga och omtänksamma. Vi trivdes superbra på hotellet! Jag tyckte väldigt mycket om hotellets design, trots att hela komplexet är stort så fanns det en harmonisk atmosfär överallt. Hotellet var fullbokat under vår vistelse men ändå lugnt. Stannar gärna här igen och rekommenderar även till andra!