Sunsuri Phuket

Hotell Sunsuri Phuket i Nai Harn har ett vackert poolområde med flera pooler. För att komma till den fina Nai Harn Beach, kan du antingen promenera eller åka med hotellets transport. För extra semesterkänsla finns sköna spabehandlingar för de vuxna och barnklubb och spelrum för de yngre.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum plus för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Pool Bungalow för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1426 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Sunsuri Phuket har ett härligt läge ca 300 meter från den fina Nai Harn Beach och omges av palmer och grönska. Här finns ett poolområde med fem pooler, varav en är hela 4,5 meter djup. En av poolerna har barnsektion. Solstolar, parasoller och poolhanddukar. Hotellbuss ingår till stranden dagligen. Hotellet har en egen Beach Club med toaletter och duschar.

Hotellets huvudrestaurang Sail serverar frukostbuffé och precis ovanför den fina stranden Nai Harn Beach ligger restaurangen Sea Breeze. I loungebaren Sip kan du avsluta kvällen med en god drink eller juice. I poolbaren Surf serveras uppfriskande drycker, snacks och lunch.

Hotellet har ett fint spa med bland annat jacuzzi. Olika behandlingar mot avgift. Två gym, ett med fria vikter och ett med maskiner. Yoga, bordtennis och dart. Cykeluthyrning - två första timmarna ingår, därefter mot avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn från 4 år med engelsktalande personal. Barn under fyra år är välkomna med en förälder.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Stora nivåskillnader och flera trappor inom hotellområdet. Till centrum i Nai Harn är det ca 500 meter.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé) inklusive dryck
  • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)
  • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé) inklusive dryck

Vid halv- respektive helpension inklusive dryck ingår två läsk/vatten, två glas öl eller vin per person.

Säsongsinformation

Antal personer som kan bo i rummen under vintern 2024/2025:
Dubbelrum för 1-3 personer
Deluxerum för 1-3 personer
Deluxerum plus för 1-3 personer
Pool Bungalow för 1-3 personer