Sunsuri Phuket

  • Boka bungalow med privat pool
  • Köp till hel- eller halvpension
  • Fint spa

Hotell Sunsuri Phuket i Nai Harn ligger i grönskande omgivningar, där det vackra poolområdet består av flera pooler. För att komma till den fina stranden kan du antingen promenera eller åka med hotellets gratistransport. För extra semesterkänsla finns sköna spabehandlingar för de vuxna och för de yngre finns barnklubb och spelrum.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum plus för 1-4 personer, varav 1 barn. Pool Bungalow för 1-4 personer, varav 1 barn. Svit för 1-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen var både trevliga, glada och väldigt serviceinriktade oavsett tid på dygnet. Städers...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1323 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Sunsuri Phuket har ett härligt läge ca 300 meter från den fina Nai Harn-stranden och omges av palmer och grönska. Här finns ett poolområde med fem pooler, varav en är hela 4,5 meter djup. En av poolerna har barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Gratis hotellbuss till stranden dagligen.

Hotellets huvudrestaurang Sail serverar frukostbuffé och precis ovanför den fina stranden Nai Harn Beach ligger restaurangen Sea Breeze.. I loungebaren Sip kan du avsluta kvällen med en god drink eller juice. I poolbaren Surf serveras uppfriskande drycker, snacks och lunch.

Hotellet har ett fint spa med bland annat en jacuzzi. Olika behandlingar mot avgift. Två gym som är gratis att använda, ett med fria vikter och ett med maskiner. Gratis yoga, bordtennis och dart. Cykeluthyrning (2 första timmarna, sedan mot avgift). Barnklubb för barn från 4 år i hotellets regi och med engelsktalande personal. Barn under fyra år är välkomna med en förälder. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Stora nivåskillnader och flera trappor inom hotellområdet. Lokal trafik. Till centrum i Nai Harn är det ca 500 meter.

Måltider

Vinter: Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension, helpension, halvpension inklusive dryck, helpension inklusive dryck samt julmiddag (24/12) mot tillägg.

Sommar: Frukostbuffé. Halvpension, helpension, halvpension inklusive dryck, helpension inklusive dryck mot tillägg.

Vid halv- respektive helpension inklusive dryck ingår två läsk/vatten, två glas öl eller vin per person.