Rumstyper på The Waters Khao Lak by Katathani

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning till dusch och wc. Frostad glasvägg mellan rummet och badrummet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och poolutsikt. Solstolar på uteplatsen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Fjärde person måste vara barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum med poolaccess

Superiorrum med med direkt utgång till poolen. Solstolar på uteplatsen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Fjärde person måste vara barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.