Rumstyper på The Waters Khao Lak by Katathani

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning till dusch och wc. Frostad glasvägg mellan rummet och badrummet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badkar i sovrummet och öppen planlösning till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum med poolaccess

Superiorrum med terrass eller balkong. Rummen som ligger på markplan har terrass med direkt utgång till poolen och de rum som ligger på andra våningen har balkong med en trappa ner till poolen. Solstolar på uteplatsen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa. Fjärde person måste vara barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.