Kundomdömen om The Waters Khao Lak by Katathani

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

955 omdömen
Utmärkt
 
531
Väldigt bra
 
310
Bra
 
83
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-02-17

av Maria S Skellefteå, Sverige

Poolaccess!

Det här är mitt favorithotell i Khao Lak.Har bott här en gång tidigare när hotellet var alldeles nytt och har längtat tillbaka sen dess.Naturligtvis är rummen lite slitna och skulle behöva renoveras men terrassen med poolaccess väger upp det med råge! Den här gången hamnade vi vid poolen längst bort från receptionen på höger sida ,vår uteplats hade sol från tidig morgon till ca 17.00 och då var det bara skönt med skugga.När vi kom såg vi att våra grannar hade extra stolar på sina uteplatser förutom solstolarna så vi pratade med personalen i receptionen och inom ett par minuter hade vi fått egna stolar .Jag kan verkligen rekommendera The Waters till alla som vill ha en lugn och skön semester .

 
2023-02-14

av Jet694584 Sundsvall, Sverige

Rekommenderar INTE de vanliga dubbelrummen. Boka rum m poolaccess om du ska bo här.

Jättebra hotell, om man bor i de rum med poolaccess. Det gjorde inte vi då alla sådana rum var fullbokade då vi bokade. Vi bodde i den äldre byggnaden i ett vanligt dubbelrum... Hade jag vetat hur det såg ut skulle jag ALDRIG ha bokat detta hotell. Fruktansvärd utsikt som inte alls känns som Thailand. Många av dessa rum har dessutom en utsikt där man tittar rakt in i en vägg. Väldigt lyhört från gatan på kvällarna. Vilket jag iofs inte störs av. Bra städning och bra frukost som har allt man önskar. Fräscht område överlag. Ingen stress och paxning av solstolar.

 
2020-03-01

av hagr93 Porec, Kroatien

Bra Hotel med lugn

Detta är ett bra hotell utan småbarn när vi var där nära strand 6 min lugn gång hotellet har ett bra poolsystem. Frukosten är väldigt bra med mycket att välja på enda negativa är att det röktes utomhus vid frukosten

 
2020-01-26

av Mrshaggmo Borås, Sverige

Fint hotell

Fint hotell som har det mesta. Hiss finns. Bra frukost. . Fin service och trevlig personal. Nära till Bang niang marknaden. Har bott här en gång tidigare och var då även mycket nöjd. Kan tänka mig att komma tillbaka en tredje gång.

 
2019-11-23

av Sumagrer Hönö, Sverige

Enastående

Bokade 3 nätter men valde att bli kvar 2 till, dom ordnade så att vi fick behålla samma rum som var otroligt flott och modernt, allt var i ett öppet rum, säng fåtöljer badkar vid sidan av sängen, dusch och toa med glasdörrar. Hela glas skjutdörrar ut mot balkongen med skön soffa och utsikt mot poolen som var en av många.. Vi hade ingen pool access men många rum med det. Huvudpoolen var fantastisk stor och flott med bubblor och poolbar. Rum med div spel, tv, biljard och träningsrum ( det enda som kunde bli endel bättre) Jättefin och välsmakande frukost buffé med kaffe maskin . Restauranger överallt på gatorna utanför 5 min promenad i semester lunk till stranden. Hit kommer vi gärna igen, rekommenderas på det starkaste.