Kundomdömen om The Waters Khao Lak by Katathani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Servicen!
-
Bilderna visar ett fräscht och härligt hotell. 1. Vissa delar i poolen är rostiga och man hade kunnat rengöra/hålla efter bättre. 2. Vi fick ett fint hotellrum men det låg intill en bar som spelade sent om nätterna..

Bekräftad gäst: 2023-12-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

990 omdömen
Utmärkt
 
548
Väldigt bra
 
324
Bra
 
86
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2024-03-17

av LuddeValle Malmö, Sverige

Återkommer gärna till The Waters

Besökte detta hotell under februari månad. Kan verkligen rekommendera detta hotel. Rent o snyggt på rummen och anläggningen. Personalen gjorde allt för att servicen skulle bli bra, hade aldrig problem om det var något man hade synpunkter på. Jättestort poolområde med en bar i vattnet. Detta hotell ligger nära centrum, runt hörnan. Stranden ligger ca 500 m ifrån hotellet, dock var det få som låg på stranden. Dom flesta låg i solstolar vid sina respektive hotell. Jättefin frukostbuffé

 
2024-01-03

av Micasj Stockholm, Sverige

Slitet men central hotell!

Hotellet ligger väldigt centralt nära restauranger och nöjen. Det har några år på nacken vilket märks. Första rummet luktade mögel och hade mögelfläckar på flera ställen. Det var dock väldigt nära grannbyggnadens luftkonditioneringsaggregat vilka dånar på utsidan (ACn låter även mkt i rummen). De skulle behöva bytas ut. Receptionen var tillmötesgående och vi fick byta rum. Swim up-rum är oslagbara. Superpraktiskt. Trots att hotellet inte är adult only utan bara adult focused så var det oväntat få barn vilket vi uppskattade. Personalen i poolbaren och receptionen var oengagerad. Du kan passera receptionen och de lyfter inte ens blicken för att hälsa eller kolla om man bor på hotellet. Udda. Drinkarna i poolen är vattniga och smakar ingen alkohol (de skopar upp vatten + is) från islådan och häller i drinken. Håll er ifrån baren. Stjärnorna i personalen hittar du frukostrestaurangen. De är alerta och har alltid ett leende. Frukosten består av en bra mix av thai och internationellt. Det finns en omelettstation och det är också baconet finns (i ett skåp bakom personalen….). De har en kaffemaskin som fixar cappuccino och allt vad du kan önska. Jag kommer gärna tillbaka.

 
2023-02-17

av Maria S Skellefteå, Sverige

Poolaccess!

Det här är mitt favorithotell i Khao Lak.Har bott här en gång tidigare när hotellet var alldeles nytt och har längtat tillbaka sen dess.Naturligtvis är rummen lite slitna och skulle behöva renoveras men terrassen med poolaccess väger upp det med råge! Den här gången hamnade vi vid poolen längst bort från receptionen på höger sida ,vår uteplats hade sol från tidig morgon till ca 17.00 och då var det bara skönt med skugga.När vi kom såg vi att våra grannar hade extra stolar på sina uteplatser förutom solstolarna så vi pratade med personalen i receptionen och inom ett par minuter hade vi fått egna stolar .Jag kan verkligen rekommendera The Waters till alla som vill ha en lugn och skön semester .

 
2023-02-14

av Jet694584 Sundsvall, Sverige

Rekommenderar INTE de vanliga dubbelrummen. Boka rum m poolaccess om du ska bo här.

Jättebra hotell, om man bor i de rum med poolaccess. Det gjorde inte vi då alla sådana rum var fullbokade då vi bokade. Vi bodde i den äldre byggnaden i ett vanligt dubbelrum... Hade jag vetat hur det såg ut skulle jag ALDRIG ha bokat detta hotell. Fruktansvärd utsikt som inte alls känns som Thailand. Många av dessa rum har dessutom en utsikt där man tittar rakt in i en vägg. Väldigt lyhört från gatan på kvällarna. Vilket jag iofs inte störs av. Bra städning och bra frukost som har allt man önskar. Fräscht område överlag. Ingen stress och paxning av solstolar.

 
2020-03-01

av hagr93 Porec, Kroatien

Bra Hotel med lugn

Detta är ett bra hotell utan småbarn när vi var där nära strand 6 min lugn gång hotellet har ett bra poolsystem. Frukosten är väldigt bra med mycket att välja på enda negativa är att det röktes utomhus vid frukosten