Rumstyper på Khaolak Emerald Beach Resort

Dubbelrum

Ljusa och moderna dubbelrum med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Litet kylskåp. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong, vissa med utsikt mot poolområdet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 50 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumsvilla

Ljusa och moderna enrumsvillor som ligger i hotellets grönskande trädgård. Villorna har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Bäddbar soffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Litet kylskåp. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch utomhus samt wc. Markterrass med bord och stolar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 62 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med ljus och modern inredning. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabäddar är möjlig i en enkelsäng och bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Litet kylskåp. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 62 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Seafront Villa

Ljusa och moderna villor som ligger nära stranden. Villorna har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Litet kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch utomhus samt wc. Markterrass med bord och stolar samt begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 62 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.