Rumstyper på Khaolak Emerald Beach Resort

Dubbelrum

Ljusa och moderna dubbelrum med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 50 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumsvilla

Ljusa och moderna enrumsvillor som ligger i hotellets grönskande trädgård. Villorna har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 62 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med ljus och modern inredning. Rummen har antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabäddar är möjlig i en enkelsäng samt bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 55 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer / 1- 5 personer, varav 1 barn.

Seafront Villa

Ljusa och moderna villor som ligger nära stranden. Villorna har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 62 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.