Kundomdömen om Khaolak Emerald Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

1266 omdömen
Utmärkt
 
724
Väldigt bra
 
310
Bra
 
134
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2023-02-10

av PennyJennny Mjolby, Sverige

Fint läge, men dålig service

Vi besökte hotellets restaurang wai wai. Restaurangens läge är fantastiskt, men servicen är dålig. Vi fick vänta länge på de pizzor vi beställt. När pizzorna väl kom så var de kalla. Prisläget är relativt högt och då förväntar man sig bättre service och mat

 
2020-03-02

av 34evaf Stockholm, Sverige

Hade högre förväntningar än vad som levererades

Ett 4 stjärnigt hotell som inte riktigt levde upp till förväntningarna. Lite mer slitet än vad bilderna visar. Rummen (2st familjerum vi hade) luktade mögel och sitter kvar i kläderna efter tvätt hemma. Lyhört. Barnpoolen sliten. Frukosten sådär. Mat och dryck dyrt på hotell-restaurangen (och ta inte all inklusive, finns så mkt bättre mat utanför). Det bästa med hotellet var läget, älskade stranden och intill liggande strand! Jämför mycket med Sunwing Bangtao där vi var 2019, så mycket bättre!

 
2020-02-24

av JohannaDij Göteborg, Sverige

Överskattat och slitet hotell!

Slitet hotell med mkt förbättringsmöjligheter! Lyhörda rum, poolen är knappt ren, rutschkanan sliten så plast fastnade under sonens nagel när han åkte, på barnklubben får de måla ”gubbar och djur” som personalen sedan kommer och ber dig betala 150 bath för... Strandrestaurangen är 3 gånger så dyr som andra restauranger runt omkring, vid barnpoolen och i anslutning till balkongerna finns en ”sjö” där myggen samlas på kvällarna, ingen vidare barnunderhållning på kvällarna och ingen speciellt fin strand heller. Skulle jag åka med familjen och vilja ha en klassisk barnsemester hade jag valt ett annat hotell.

 
2020-02-05

av emelieb473

Semester

Perfekt resemål för semester med barn. Bra hotell, god service, trevlig personal och toppenkillar i barnområdet som varit lekledare för barnen! Hotellet och restaurangen ligger intill havet och det är bekvämt och nära till allt man behöver. Rekommenderas varmt!! :)

 
2020-01-28

av GustavS734 Helsingborg, Sverige

Mr

Fantastisk resort, mkt barnvänlig och trevlig atmosfär. Servicen och viljan att bli bättre är enorm hos personalen. Varit här en vecka nu, fantastik solnedgång varje kväll och än bättre med varsin Mojito i handen. Att få njuta av frukosten vid strandkanten är så lyxigt. Några fel med rummet som personalen åtgärdat mkt snabbt (10 minuter) TACK Abby och hennes crew. Vi har hyrt poolvilla med havsutsikt, bästa rummet på resorten👍