Kundomdömen om Khaolak Emerald Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

1339 omdömen
Utmärkt
 
775
Väldigt bra
 
314
Bra
 
142
Mindre bra
 
64
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2024-02-14

av Ulrica S Oskarshamn, Sweden

Nej tack, välj ett annat hotell

Skulle inte rekommendera att boka detta hotell. Började redan vid incheckningen då de inte hade rum klart, vi fick vänta trots att vi sedan hade flera lediga rum runt vårt bokade. Tydligen ingick inte frukost i priset ? När vi frågar om att boka till det så kostade det 1300 bath !! per dag för två personer. Rum luktade mögel och var ofräscht, toalett krånglade flera gånger. De fyllde varken på vatten eller handdukar om man inte tjatade. Utsikten mot trädgården var mot en gård, trots bokat deluxrum. Finns inget positivt förutom läget och den fina stranden. Så åker gärna till Khao Lak igen, men till ett annat hotell.

 
2023-12-27

av Mathias E

Skulle ta ett annat hotell än detta

Stranden var väldigt fin, dock så har hotellet sett sina bättra dagar. Mycket svårt att prata Engelska med hotellet samt så är priset på dryck och mat extremt dyrt! Går man istället ner på gatan är priserna 1/4-1/5 billigare. Synd för oss som hade halvpension där vi var tvingade att köpa på plats. Långa köer till maten samt var maten ofta slut. Vi hade mycket problem med rummet. Klimatanläggningen gick sönder varje dag samt så var rummet extremt lyhört så man vaknade när folk enbart gick utanför. Stranden 5/5 Poolområde 4/5 Området utanför hotellet 3/5 Hotell området 3/5 Maten på hotellet 2/5 Hotellrummet 1/5 Närmaste större samhälle (Khao Lak) 2/5 Kontakt med personal 2/5

 
2023-02-10

av PennyJennny Mjolby, Sverige

Fint läge, men dålig service

Vi besökte hotellets restaurang wai wai. Restaurangens läge är fantastiskt, men servicen är dålig. Vi fick vänta länge på de pizzor vi beställt. När pizzorna väl kom så var de kalla. Prisläget är relativt högt och då förväntar man sig bättre service och mat

 
2020-03-02

av 34evaf Stockholm, Sverige

Hade högre förväntningar än vad som levererades

Ett 4 stjärnigt hotell som inte riktigt levde upp till förväntningarna. Lite mer slitet än vad bilderna visar. Rummen (2st familjerum vi hade) luktade mögel och sitter kvar i kläderna efter tvätt hemma. Lyhört. Barnpoolen sliten. Frukosten sådär. Mat och dryck dyrt på hotell-restaurangen (och ta inte all inklusive, finns så mkt bättre mat utanför). Det bästa med hotellet var läget, älskade stranden och intill liggande strand! Jämför mycket med Sunwing Bangtao där vi var 2019, så mycket bättre!

 
2020-02-24

av JohannaDij Göteborg, Sverige

Överskattat och slitet hotell!

Slitet hotell med mkt förbättringsmöjligheter! Lyhörda rum, poolen är knappt ren, rutschkanan sliten så plast fastnade under sonens nagel när han åkte, på barnklubben får de måla ”gubbar och djur” som personalen sedan kommer och ber dig betala 150 bath för... Strandrestaurangen är 3 gånger så dyr som andra restauranger runt omkring, vid barnpoolen och i anslutning till balkongerna finns en ”sjö” där myggen samlas på kvällarna, ingen vidare barnunderhållning på kvällarna och ingen speciellt fin strand heller. Skulle jag åka med familjen och vilja ha en klassisk barnsemester hade jag valt ett annat hotell.