Kundomdömen om Baan Khaolak Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2023-11-18


8 av 10

+
Lugnet utan en massa barn
-
Dålig info om vart restauranger och öppettider för dem, dubbel / olika info på webben om en "större" restaurang som var stängd....

Bekräftad gäst: 2023-11-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

192 omdömen
Utmärkt
 
82
Väldigt bra
 
71
Bra
 
19
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2024-03-16

av AndersM611 Söderhamn, Sverige

Semester när den är som bäst. Lugnt och fridfullt

Ett mycket trevligt Hotell, direkt vid stranden och nära centrum. Hotellet erbjuder solstolar vid stranden och vid den fina poolen. En verkligt bra ”sak” var ett skrivit meddelande som låg på varje solstol ” att handdukar etc plockas bort om man reserverar den före kl 10” DET var verkligen bra! Frukosten lämnar inget att önska,den var riklig och fräsch. Personalen verkligen tillmötesgående och trevlig, städningen jättebra. Tystnaden och lugnet på kvällarna var verkligen skönt. Hotellets chef promenerade runt hotellområde var dag och pratade med gästerna, kanonbra. Detta var vårt andra besök på Hotellet, det tredje blir nästa år.

 
2024-03-03

av Robert L Vasa, Finland

Superbra semester

Vi bodde på Baan Khaolak Beach Resort i Februari 2024,ett fint litet hotell på ett superläge.Vi trivdes otroligt bra det var nära till allting och personalen var fantastisk så glad och trevlig alltid ett leende och en fråga hur det står till när man mötte någon av dom.Bra frukost tror att alla hittar något man gillar där,Sandy Beach en trevlig restaurang på stranden där vi åt lunch flera gånger till ett överkomligt pris,rummen var välstädade och allting fungerade till belåtenhet,WIFI fungerade bra för det mesta det var väl ett par gånger som det försvann men det kan man väl leva med på semestern,så vi kommer mycket gärna igen.Robert och Gun-Britt från Finland.

 
2023-02-22

av AndersM611 Söderhamn, Sverige

Semester

Ett mycket prisvärt hotell, rent snyggt kanonpersonal. Perfekt läge vid stranden samt närheten till centrum. Lugnt och fridfullt. Kanonfrukost med det som behövs, baco ägg omeletter färsk frukt, nypressad juice. Bröd ost mm! Rent snyggt fräscht! Åker mer än gärna dit igen!

 
2023-02-03

av GuranJ Malmö, Sverige

Bra läge. Trevlig personal

Väldigt vänlig och hjälpsam personal. Lugnt och placerat direkt vid stranden. Bra sandstrand. Mycket bra frukost. Tyst djungelliknande område. Poolområdet är bra med både sol och skuggiga lägen. Faktiskt inget att klaga på. Maten i restaurangen är bra.

 
2019-03-01

av steffmangbg Göteborg, Sverige

Bungalows

Ett välskött hotell med bungalows och rum nära stranden. Hotellfrukosten innehåller stor variation och personalen är helt underbar. Ett hotell som ger lugn. Lagom avstånd till Khao Lak centrum. Rekommenderas!