Rumstyper på Baan Khaolak Beach Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i bungalower med två våningar och fyra rum i varje bungalow. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter inklusive uteplats.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med markterrass. Rummen ligger utspridda i hotellets trädgård. Varje bungalow har två dubbelrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter inkl. uteplats.
Antal personer: 1-3 personer/1-3 personer, varav 1 barn.

Enrumsvilla

Enrumsvilla med markterrass. Vissa villor vetter mot trädgården eller poolområdet. En dubbelsäng. Möjlighet till två extrabäddar i en bäddsoffa och i en hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Boncafé kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med stort badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 58 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn/för 1-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Rummen ligger i tvåvåningsbyggnader i hotelldelen mitt i hotellområdet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och i en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 59 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Dessa superiorrum finns att boka till vintern 2023/2024 och sommaren 2024.

Superiorrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i tvåvåningsbyggnader i hotelldelen mitt i hotellområdet. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa och i en dagbädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 59 kvadratmeter, inkl. uteplats.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn/1-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Dessa superiorrum finns att boka till vintern 2024/2025.

Superiorrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i bungalower med två våningar och fyra rum i varje bungalow. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter inklusive uteplats.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.