Rumstyper på Dusit Thani Hua Hin

Clubrum

Fina clubrum i klassisk stil med trägolv och inredning i sobra färger. En dubbelsäng eller två separata sängar. Minibar, daglig påfyllning av vatten på flaska (ingår) färsk frukt samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med regndusch och wc. Balkong Städning 7 ggr/vecka.

Gäster i clubrummen erbjuds en rad olika extra bekvämligheter som tillgång till privat in- och utcheckning, Club Lounge som serverar frukost och förfriskningar hela dagarna. Där finns också ett utbud av internationella tidningar och möjlighet att göra lokala telefonsamtal samt datorer med snabb bredbandsuppkoppling. Dessutom ingår tvätt och strykning av tre plagg per dag. Shuttle service varje dag mellan kl. 1 2.00-22.00 till centrala Hua Hin. Gratis användning av bastu, ångbastu och jacuzzi i The Pavillion. Gratis sport i Sports Pavillion. Erbjudande "två för en" på massage och ansiktsbehandlingar på Devarana Spa.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum

Fräscha deluxerum, belägna i den del av hotellet som hotellet kallar prime wing. Inredningen är klassisk, med trägolv och inredning i sobra färger. En dubbelsäng eller två separata sängar. Minibar, daglig påfyllning av vatten på flaska (gratis) och kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badkar med dusch samt wc. Balkong Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.