Kundomdömen om Dusit Thani Hua Hin

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3335 omdömen
Utmärkt
 
2357
Väldigt bra
 
705
Bra
 
185
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2018-09-28

av larscelander7

2 perfekta nätter/dagar.

Vi skulle till den svenska konsuln i Hua Hin och kontoret finns inne i Dusit Thani. Då bestämde vi att vi skulle bo där minst en natt. Det blev två, för vi trivdes verkligen på detta ställe och redan när bi kom dit fick vi perfekt mottagning med parkering och incheckning. Det kändes verkligen välkomnande och hotellet inbjöd verkligen till njutning. God middag på hotellet som har ett flertal restauranger. Bra rum med utmärkta sängar. Fin pool miljö och havet strax utanför i en omgivning som på alla sätt är inbjudande. Frukostbuffé med extra allt kändes det som. Väldigt nöjda var vi efteråt.

 
2016-02-21

av Knut Inge L Sjöbo, Sverige

Vi har bott på Dusit Thani i Hua Hin flera gånger tidigare. Samma positiva upplevelse denna gång!

Fantastisk vänlig personal, god mat, bra och bekväma rum. P g a en mindre olyckshändels fick vi även ta del av hotellets sjukstuga. Vi mötte där mycket kompetenta sjuksköterskor. Olyckan innebar dagliga återbesök på sjukhus. Hotellet ställde upp med transporter närhelst vi behövde. Mycket uppskattad service

 
2016-01-24

av Eva J Stockholm

Längtar tillbaka

Vi hade bokat 7 nätter från början men vi trivdes så bra att vi bokade av ett annat hotell för att tillbringa hela vår semester på Dusit Thani. Servicen var fantastisk, kan inte nog berömma alla som jobbar på hotellet. Vi hade bokat ett club room och rummet var inget speciellt, badrummet lite slitet men det var fräscht och rent. Stor härlig balkong att sitta på med fin utsikt och pool och havet. Tyst och lugnt runt omkring. Wifin var dock inte den bästa men fungerade iallafall för det mesta även om det gick långsamt. Clubfukosten var en av de bästa som jag haft och jag har haft ganska många hotellfrukostar men den här var extra allt. Poolområdet var också jättefint. Varav en stor pool där jag kunde motionssimma varje dag. Det var heller aldrig något problem med solstolar eftersom personalen var snabba med att plocka bort handdukar när folk gick därifrån. De delade också ut vattenflaskor flera gånger per dag. Innan vi åt middag så brukade vi också slå oss ner i loungen för lite snacks och ett glas vin, vilket också ingick i club rummet. Vidare ingick gratis skjuts en gång per dag till Hua Hin, vilket vi utnyttjade nästan varje dag. Vi testade alla restauranger och favoriten var den italienska. Mat och dricka var dock dyrt på hotellet men allt smakade väldigt bra. Vi bokade hotellets bil för skjuts mellan Bangkoks flygplats och Hua Hin vilket kostade 4300 baht per resa och det var det absolut värt. Det enda som drar ner helhetsintrycket lite var alla dessa indiska bröllop som pågick i stort sett varje helg när vi var där och även ett mitt i veckan. De kunde bli ganska högljudda dag och kväll och frukostrestaurangen blev helt full. Hotellet ligger också helt avsides så man blir beroende av hotellbussen för att ta sig in till Hua Hin. Hotellet hade inte heller någon vidare strand. Det var en liten strand som också var ganska smutsig. Men jag skulle absolut inte tveka att åka tillbaka,

 
2015-08-15

av JA_Sweden Linköping, Sverige

Mycket bra hotell

Mycket fint hotell med bra service + Utmärkt pool-område. + Många bra restauranger på hotell-området. + Hade turen att få ett rum högt upp med utsikt över havet, underbart. + De har egen minibuss för transport till Dusit Thani i Bangkok (nära Si Lom MRT)

 
2014-11-24

av frank g Manchester, Storbritannien

ser fram emot att komma tillbaka

min fru och jag har bott på dusit många gånger de senaste 15 eller så åren, vi har aldrig blivit besvikna, personalen är förstklassig, 2 utmärkta pooler med en bar vid kanten, utmärkt strand, 10 minuters transfer till centrala hua hin, happy hour varje kväll, vi ser fram emot att komma tillbaka år 2015, efter att ha missat de senaste två åren, och att träffa medlemmar ur personalen som känns som gamla vänner, vi ses snart. frank&eileen gates.