Kundomdömen om Dusit Thani Hua Hin

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3370 omdömen
Utmärkt
 
2385
Väldigt bra
 
709
Bra
 
189
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2024-03-22

av Sumagrer Hönö, Sverige

Exklusivt, vackert hotell

Vacker hotell som ligger som ensam majestät lite öde mellan Hua hin och Cha-am. Vacker stor trädgård med beplantning och en sjö. Underbar pool med sköna div sängar. Solsängar på stranden också, där saknade jag en dusch. Flotta rum med en av de skönaste hotellsängar jag sovit i. Kaffe kapsel maskin på rummet, isbitar vid behov. Väldigt litet och dåligt kylskåp, överraskande.. Sköna balkong möbler, saknade något att torka badkläderna på därimot. Väldigt god frukost med variation, god kaffe. I poolbaren var det happy hour varje dag samt i foajén. Den underbart stiliga strand baren/restaurangen hade tyvärr inte det, priserna på all basic dryck som läsk soda öl är löjlig höga. Att man bet mkt för god mat och god vin är en annan sak. Men såndant är det på alla fina hotell av någon märklig grund. Vilket innebär att gästerna åker någon annan stans, flott hotell på dagen, helt dött efter kl 20.30 på kvällen. Personalen var väldigt trevliga och servicemindeded med glimten i ögat.

 
2018-09-28

av larscelander7

2 perfekta nätter/dagar.

Vi skulle till den svenska konsuln i Hua Hin och kontoret finns inne i Dusit Thani. Då bestämde vi att vi skulle bo där minst en natt. Det blev två, för vi trivdes verkligen på detta ställe och redan när bi kom dit fick vi perfekt mottagning med parkering och incheckning. Det kändes verkligen välkomnande och hotellet inbjöd verkligen till njutning. God middag på hotellet som har ett flertal restauranger. Bra rum med utmärkta sängar. Fin pool miljö och havet strax utanför i en omgivning som på alla sätt är inbjudande. Frukostbuffé med extra allt kändes det som. Väldigt nöjda var vi efteråt.

 
2016-02-21

av Knut Inge L Sjöbo, Sverige

Vi har bott på Dusit Thani i Hua Hin flera gånger tidigare. Samma positiva upplevelse denna gång!

Fantastisk vänlig personal, god mat, bra och bekväma rum. P g a en mindre olyckshändels fick vi även ta del av hotellets sjukstuga. Vi mötte där mycket kompetenta sjuksköterskor. Olyckan innebar dagliga återbesök på sjukhus. Hotellet ställde upp med transporter närhelst vi behövde. Mycket uppskattad service

 
2016-01-24

av Eva J Stockholm

Längtar tillbaka

Vi hade bokat 7 nätter från början men vi trivdes så bra att vi bokade av ett annat hotell för att tillbringa hela vår semester på Dusit Thani. Servicen var fantastisk, kan inte nog berömma alla som jobbar på hotellet. Vi hade bokat ett club room och rummet var inget speciellt, badrummet lite slitet men det var fräscht och rent. Stor härlig balkong att sitta på med fin utsikt och pool och havet. Tyst och lugnt runt omkring. Wifin var dock inte den bästa men fungerade iallafall för det mesta även om det gick långsamt. Clubfukosten var en av de bästa som jag haft och jag har haft ganska många hotellfrukostar men den här var extra allt. Poolområdet var också jättefint. Varav en stor pool där jag kunde motionssimma varje dag. Det var heller aldrig något problem med solstolar eftersom personalen var snabba med att plocka bort handdukar när folk gick därifrån. De delade också ut vattenflaskor flera gånger per dag. Innan vi åt middag så brukade vi också slå oss ner i loungen för lite snacks och ett glas vin, vilket också ingick i club rummet. Vidare ingick gratis skjuts en gång per dag till Hua Hin, vilket vi utnyttjade nästan varje dag. Vi testade alla restauranger och favoriten var den italienska. Mat och dricka var dock dyrt på hotellet men allt smakade väldigt bra. Vi bokade hotellets bil för skjuts mellan Bangkoks flygplats och Hua Hin vilket kostade 4300 baht per resa och det var det absolut värt. Det enda som drar ner helhetsintrycket lite var alla dessa indiska bröllop som pågick i stort sett varje helg när vi var där och även ett mitt i veckan. De kunde bli ganska högljudda dag och kväll och frukostrestaurangen blev helt full. Hotellet ligger också helt avsides så man blir beroende av hotellbussen för att ta sig in till Hua Hin. Hotellet hade inte heller någon vidare strand. Det var en liten strand som också var ganska smutsig. Men jag skulle absolut inte tveka att åka tillbaka,

 
2015-08-15

av JA_Sweden Linköping, Sverige

Mycket bra hotell

Mycket fint hotell med bra service + Utmärkt pool-område. + Många bra restauranger på hotell-området. + Hade turen att få ett rum högt upp med utsikt över havet, underbart. + De har egen minibuss för transport till Dusit Thani i Bangkok (nära Si Lom MRT)