Kundomdömen om TanumStrand Spa & Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Riktigt mysigt hotell alldeles intill vattnet. Pittoreskt och vacker miljö. Hotellet var inbjudande och smakfullt. Mycket bra, Jättegod mat och härlig stämning i matsalen. Frukostbuffe'n saknades inget utan allt fanns. Personalen var väldigt duktiga på att plocka undan och hålla rent.
-
Vi hade bokat hotellrum med havsutsikt men fick ett rum med utsikt rakt in i ett annat hus. Stod vi på balkongen och lutade oss ut med huvudet vänt kunde vi se vattnet. Hade uppskattat om vi blivit informerade om detta då vi checkade in. Rummet var fint och välstädat men där fanns en stor röd fläck på mattan vid badrummet som inte såg så fräsch ut. Samma på balkongen. En stor, kladdig fläck mitt på golvet vid sittområdet som inte var så trevligt. Servicen vid middagen kunde varit bättre. Servitören var inte ett dugg intresserad av vad vi ville ha. Han "sålde"inte in sig eller gjorde några rekommendationer till mat och dryck. Till kaffet fick vi varken in tesked eller mjölk och socker utan fick be om detta.

Bekräftad gäst: 2023-05-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

39% av resenärerna rekommenderar

1010 omdömen
Utmärkt
 
178
Väldigt bra
 
274
Bra
 
310
Mindre bra
 
171
Underkänt
 
77

5 senaste omdömen

2024-02-24

av 254marianng Trollhättan, Sverige

Vilket lyft

Härligt att Tanumstrand har blivit det vi alltid har önskat oss ,ett trevligt familjärt hotell ,vi har aldrig gett upp , vi har återkommit ändå då läget vid havet är oslagbart . Nu har dem steppat upp med trevlig personal , trots lite kaos vid incheckning , fick släppa fram någon som skulle köpa glass och en familje som skulle in och bada , så var det värt att vänta på trevlig personlig service . Och så får det ju vara,när man jobbar ensam i receptionen ett litet tag.Trevlig service och stämning ligger nu luften när man besöker Hotellet, och snyggt och mysigt har det blivit att vistas i nya launge/bar, här kan man sitta och spela kort , ta en drink ,kaffe eller något ut bar meny,kan rekommendera caesarsalladen. Vi kommer igen , och nu med en god känsla för stället , bra jobbat Tanumstrand !

 
2023-12-27

av Nomad38284717645

Fam Johansson

Familjen kom dit för att fira jul. Vi fick ett trevligt bemötande i receptionen där dom lyckats boka så hela familjen hade rummen intill varandra. Maten var över förväntan. Stort utbud för oss alla där vissa av oss även har allergier. Julbordet var super med all mat man förväntar sig på ett julbord. Frukosten var fräscht upplagd och påfylld. Kul grej att ta filmjölk med med bär och honung i portionsburkar, gott och inte en massa kladd. Stort plus att dom gör omelett på beställning ute i restaurangen. Juldagens trerätters med kalkonmiddag har vi absolut inget att klaga på. Väldigt gott och alla var mätta och belåtna efteråt. Barnen var supernöjda med sina hamburgare/friterad fisk med pommes. Blev även en del promenader i dom fina omgivningarna och mycket bad då det var öppet från kl 9-21 dom dagar vi var där. Kommer defenitivt boka här igen.

 
2023-08-09

av Kickimoj Örebro, Sverige

Så mycket bättre

Så stor skillnad från i höstas. Receptionen och baren var så mycket mysigare och välkomnande. All personal var så mycket varmare. Rummet hade uppgraderats ordentligt men saknade fortfarande bodylotion och skohorn ;-) Maten fortfarande ok inte mer. Däremot mannen i baren med hatt var helt grym ❤️ Var rädd om honom

 
2023-07-23

av Jonas H Mölndal, Sverige

Jonas

Det är ett bra ställe att bli inblåst på när man är ute med båten eller när man vill ha en god spa upplevelse. Bra för hela familjen. Servicen var god, maten ett val på buffén som är helt ok - kött fisk eller veg

 
2023-06-22

av 254marianng Trollhättan, Sverige

Gg

Genomresa I dag hade vi lite tid över då en utflykt med båt blev utsatt pga kraftig vind. Vi åkte en sväng till Tanumstrand, dem har gjort reklam för renovering .Satte oss lite i två goa solstolar på bryggan ,och gick in i reseptionen och köpte kaffe . Passade på att berömma renovering till en tjej i receptionen som verkade nästan helt omedveten om att en renovering blivit gjord . När vi frågade om 2 kaffe ”too go”så var det ingen bättre reaktion , hon var en trevlig tjej , men ingen som ville överträffa någon kunds förväntning precis . Till sist fick vi två kaffe, till ett pris av 80kr. Kaffet var gammalt dessutom . Nej , det hjälper inte med yttre renovering , det måste komma inifrån!