TanumStrand Spa & Resort

Den bohuslänska miljön är som gjord för bad- och spaupplevelser och till TanumStrand Spa & Resort vid klipporna i Grebbestad kommer besökare för såväl avkoppling, lek, strandbad och kulinariska upplevelser. Här bor du precis intill havet med möjlighet till en mängd havsnära aktiviteter. Att komma till TanumStrand är inte bara att komma till en resort med skönt boende, god mat, och frisk havsluft – det är en känsla. En känsla som måste upplevas!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer. Stuga, 4 bäddar för 2-4 personer. Stuga, 5 bäddar för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Riktigt mysigt hotell alldeles intill vattnet. Pittoreskt och vacker miljö. Hotellet var inbjudan...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1017 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På TanumStrand kan du välja mellan att bo i dubbelrum i huvudbyggnaden, eller i en stuga nära havet. Här finns även ett fint spa, ett familjebad och flera populära restauranger – allt i den natursköna miljön och med möjlighet till havsnära upplevelser.

Koppla av i Spa Horisont
Härliga Spa Horisont i det vackra vindpinade landskapet, intill det salta havet och med den magiska utsikten har flera pooler, torrbastu, ångbastu, havsbastu, ljusrum och relaxrum. Här finns också varma hällar, fotbad, en liten utepool med små bubblor och en trevlig buffé med frukt och te. Spaavdelningen har 16-årsgräns och erbjuder även behandlingar.

Bada i det Stora Blå
I familjebadet ”Stora Blå” finns en simbassäng inomhus, en pool utomhus, en 25 meter lång rutschbana och bubbelpool. Här finns även en liten grund pool för de riktigt små. Barn under 16 år måste ha vuxet sällskap för att få bada i familjebadet. Det finns inga ansvariga badvakter på plats, och allt badande sker på egen risk. Du har möjlighet att motionssimma mellan kl. 7.00 – 9.00 innan familjebadet öppnar. Stora Blå är öppet dagligen kl. 09.00-21.00. (Ibland stänger badet en timme under dagen för rengöring.)

Njut av god mat & dryck
Restaurang Latitud 58° serverar frukost, brunch, lunch och middag och har en magisk uteservering längs bryggan intill hotellets gästhamn. Kockarna på Restaurang Latitud 58° har komponerat menyer baserade på råvaror från nordliga breddgrader. Menyer som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen. Latitud 58° är en restaurang i nordisk design, där du upplever Skagerraks skiftningar utanför fönstret. Restaurangmiljön bjuder på en inspirerande atmosfär med open kitchen där kulinariska hantverk blir till ett skådespel för besökaren.

Lite längre bort på bryggan hittar du Sjöboden Udden där du kan hitta nybakade goda pizzor i napoliansk stil, som du kan njuta av både i sjöboden, på uteserveringen, som takeaway ute på klipporna eller i stugan.

På sommaren finns uteserveringen DockSide med skön stämning i solen och ofta med livemusik i olika former. Lobbybaren serverar goda drycker, drinkar och enklare snacks. I lobbybaren finns flera sällskapsspel shuffleboard och kortlekar att låna medan du vistas i baren.

Vid lekparken, där det även finns minigolf, parkour, och en hoppkudde, ligger familjernas tillhåll för go'fika - Café Vita huset. Öppet under sommaren, vissa lov och högtider.

Havsnära aktiviteter
På TanumStrand erbjuds många olika utomhusaktiviteter som minigolf, tennis, SUP, fiska krabbor, hinderbana, havsbastu, kräftkok, skärgårdsturer, kajakpaddling, säl- eller ostronsafari, träning med mer. Närhet till flera golfbanor och vandringleder samt olika typ av utflykter.

Hållbarhet på TanumStrand
TanumStrand arbetar kontinueligt för en hållbar miljöpåverkan. TanumStrand är har belönats med den internationella miljömärkningen Green Key, är anslutna till Klimato där man kan beräkna miljöpåverkan på maten som äts, är medlemmar i Västsvenska turistrådets hållbarhetsinitiativ, Hållbarhetsklivet samt flera lokala initiativ. TanumStrand uppmanar gärna sina gäster att tänka på samma sätt när det gäller källsortering, vatten och elförbrukning och att inte slänga mat i onödan.

Vacka Bohusläs
TanumStrand är beläget mellan Fjällbacka och Grebbestad i Bohuslän. Några minuter med båt från TanumStrands gästhamn hittar du också populära Väderöarna och Tjurpannans Naturreservat.

Måltider

Dubbelrum

  • Frukost ingår
  • Halvpension mot tillägg

Stugor

  • Inga måltider ingår
  • Frukost och halvpension mot tillägg

Middagen serveras som en trerätters middag. Barnens rätter är från en barnmeny.

Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen