Kundomdömen om Jetwing Sea

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

2031 omdömen
Utmärkt
 
813
Väldigt bra
 
788
Bra
 
273
Mindre bra
 
99
Underkänt
 
58

5 senaste omdömen

2020-01-18

Inlägg av Ultranilla68 Örnsköldsvik, Sverige

Ett stopp under vår rundresa

Hotellet var vårt första under rundresan på sri lanka. Låg bra till i närhet av flyget. Fräscht hotell, trevlig personal, fina rum, bra mat. Vi fick även ett fantastiskt afternoon tea här inför vår hemresa. Två pooler och hotellet direkt anslutning till havet. Fräscht omklädningsrum med dusch o toaletter i poolområdet. Finns ett antal butiker och uttagsautomater gångavstånd från hotellet. Hotellrum utrustad med fön, strykbräda, poolhanddukar etc Rekommenderas

 
2020-01-06

Inlägg av veronica1232016 Kristinehamn, Sverige

Slitet hotell men helt ok

Hotellet är ganska slitet men har en bra standard. Trevlig personal och bra mat. Rent och snyggt. Väl fungerande wi-Fi, Ac och romservice. Bodde på vån 2 m balkong mot havet. Helt ok. Poolerna var rena å snyggt städade, stranden likaså. Men förvänta dig inte att få uppassning där. Försäljare går på stranden men är mycket trevliga, inte påstridiga utan mer social än säljinriktade.

 
2019-12-27

Inlägg av resemia4 Uddevalla, Sverige

Dagsvistelse med sol, bad och mat

Bodde på närliggande hotell och checkade in över dagen för att få tillgång till pool, solstolar och havet. När vi kom kostade det ca 75 kr/svenska kronor per solstol. La vi till det dubbla så fick vi 5 rätters lunch. Detta gjorde vi. Fin pool, bra solstolar och helt ok mat. Käkade dock godare mat på den billiga restaurangen mitt emot. Dricka var ej inkluderat. Handdukar ingick i priset. Trevlig personal som dock gärnq ville ha dricks. Nu var detta ett överlag dyrare och lyxigare hotell så kanske hade vi förväntat oss lite mer service.. Men funderar faktiskt på att boka några nätter här om vi återkommer just för att få tillgång till fräsch pool och havet!

 
2019-04-17

Inlägg av sweden6977 Wadduwa, Sri Lanka

Mycket slitet hotell i behov av renovering

Jag har varit på detta hotell 3 ggr 2012,2016 o nu 2019. Det positiva är att det är nära till flygplatsen o god mat både frukost o middag. Deras standard rum är väldigt slitna o såg precis samma ut som första gången vi besökte hotellet. Det är otroligt mycket mygg på rummen antagligen då det är så fuktigt i badrummen. När man duschade droppade det i från taket. Det är inte 4-5 stjärnor på detta hotell. Personalen är trevlig men städet är under all kritik smutsigt när vi kom och det blev inte bättre. Wi-fi fungerade inte utan vi fick en extra router i vårt rum då fungerade det. De lägger på 29% på allt man beställer i restaurangen trots att Sri Lanka i regel har 10% i skatter och avgifter. Så bli inte chockad när notan inte stämmer. Vi ifrågasatte detta men det var bara att betala. Vi gav inte någon extra dricks till hotellet av detta skäl. Vill ni bo nära flygplatsen är det ett ok hotell annars inte. Be att få bo på ground floor för de rummen är i bättre skick bad vi erfarit.

 
2019-04-06

Inlägg av Explorer25188244270

Hotell med vänlig personal,havsutsikt,bra läge men lite slitet.

Bodde i rum 219 som var mycket bra städat, rent och prydligt varje dag med rena handdukar som ibland var vikta till en krokodil eller någon konstnärligt gjord fågel liggande på sängen. Yomal som är en ung kille vars "konstverk" jag imponerades över frågade alltid om allt var i sin ordning i rummet eller om det fanns något vi önskade ytterligare. Ett stort tack till denna vänliga och hjälpvilliga städare som brydde sig om hotellgästernas trivsel.