Rumstyper på Melia Calvia Beach

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, viss med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. I deponeringsboxen finns eluttag för laddning av telefon, kamera, surfplatta etc. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Kudden väljer du själv från en kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. I deponeringsboxen finns eluttag för laddning av telefon, kamera, surfplatta etc. Minibar mot avgift. Nespressomaskin och vattenkokare. Strykjärn och strykbräda finns att låna, fråga i receptionen. Tv med satellitkanaler samt trådlösa bluetooth-högtalare. Wii-spelkonsol och spel finns att låna. Badrockar och tofflor. Hårtork. badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i max antal personer i rummet.

Gäster i superiorrummen har dessutom tillgång till den extra service som erbjuds inom The Level. Detta innefattar bland annat tillgång till The Level loungen och en särskild pool. Det ger också tillgång till relaxområdet, inomhuspoolen och bastun (bokning krävs).

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.