Rumstyper på Melia Calvia Beach

Dubbelrum

Ljust inredda dubbelrum i modern stil. Varje rum har en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd för ett barn i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis kaffe- och tefaciliteter samt en minibar mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. I deponeringsboxen finns eluttag för laddning av telefon, kamera, surfplatta etc. Badrock, tofflor och toalettartiklar. Bad/dusch och wc. Möblerad balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under 2 år räknas som barn i extrasäng.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrummen är inredda i en ljus, modern stil och har parkettgolv. Varje rum har en dubbelsäng eller två separata sängar. Kudden väljer du själv från en kuddmeny. Bekväm soffa. Tv med satellitkanaler samt trådlösa bluetooth-högtalare. Wii-spelkonsol och spel finns att låna. Nespressomaskin och vattenkokare. Minibar mot avgift. Strykjärn och strykbräda finns att låna, fråga i receptionen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. I deponeringsboxen finns eluttag för laddning av telefon, kamera, surfplatta etc. Badrock, tofflor och toalettartiklar. Hårtork. Dusch och wc. Möblerad balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Gäster i superiorrummen har dessutom tillgång till den extra service som erbjuds inom The Level. Detta innefattar bland annat tillgång till The Level loungen och en särskild pool. Det ger också tillgång till relaxområdet, inomhuspoolen och bastun (bokning krävs).

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.