Melia Calvia Beach

Hotell Melia Calvia Beach är ett fint hotell med en modern touch. Här kan du njuta vid någon av hotellet pooler, på den närbelägna sandstranden eller varför inte unna dig en behandling på hotellets spa?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9 av 10
baserat på 4 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1505 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Melia Calvia Beach har tre pooler, varav en separat barnpool och en reserverad för gäster med tillgång till förmånerna inom The Level. Solstolar, parasoller och handdukar finns att låna vid poolområdet. Poolbar. Solstolar och parasoller finns att hyra på stranden.

Hotellet har flera olika restauranger. Market, bufférestaurangen, serverar frukost och middag. Köket har tydliga influenser från Medelhavet. Restaurangens terrass har fantastisk panoramautsikt över havet. Restaurang Pez Playa är känd för sina risrätter och välkomnar både hotellets gäster och andra besökare. Cape Nao har en beach club (mot avgift) och en restaurang. Restaurangen är ett avslappnat stället vid stranden som serverar lunch. I hotellets lobby finns en bar. Den sofistikerade atmosfären där gör stället till en perfekt utgångspunkt för kvällens aktiviteter. 

Fin spaavdelning som erbjuder behandlingar mot avgift. Fri tillgång till gym och inomhuspool. Bastu mot avgift. Wifi ingår i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Underhållning kvällstid. Barnaktiviteter i hotellets regi och med engelsktalande personal.

Ljud från närliggande restauranger och klubbar kan uppfattas som störande. Möjlighet att nyttja (och skriva upp på rummet) vissa faciliteter och restauranger på hotell inom samma kedja som Melia Calvia Beach. Mer information ges på hotellet.

The Level, för gäster i superiorrum
Gäster som bokar superiorrum får tillgång till The Level, med extra service som bland annat relaxområde, en särskild pool, möjlighet till halvpension (frukost och middag) på restaurangen The Level. Kaffe och alkoholfria drycker i Level-området ingår hela dagen.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé, måltidsdryck ingår inte)

Alla hotell, Palma Nova & Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca är ett snyggt och stilrent hotell med bästa läge vid den fina stranden i Palma Nova. Det är ett utmärkt val för vuxna som vill njuta av semestern på tu man hand. Du väljer själv om du vill spendera dagen på den mjuka sandstranden eller vid hotellets fina poolområde.

Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova är det perfekta hotellet för dig över 16 år som vill bo centralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger strax ovanför den fina sandstranden Son Matias och här har du en kort promenad till restauranger, barer, nattklubbar och affärer.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, högt beläget på en klippa, är ett modernt hotell med en infinitypool på taket varifrån du har en makalös utsikt över Palmabukten. Unna dig en behandling på hotellets thalasso spa, njut av skön musik kvällstid eller ta lokalbussen in till myllrande Palma Stad. Från hotellet är du dessutom bara en kort promenad till stranden i Magaluf.