Melia Calvia Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Melia Calvia Beach är ett fint hotell med en modern touch. Här kan du njuta vid någon av hotellet pooler, på den närbelägna sandstranden eller varför inte unna dig en behandling på hotellets spa?


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7 av 10
baserat på 9 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1262 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Melia Calvia Beach har tre pooler, varav en separat barnpool och en reserverad för gäster med tillgång till förmånerna inom The Level. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice vid poolområdet. Poolbar. Solstolar och parasoller finns att hyra på stranden.

Hotellet har flera olika restauranger. Market, bufférestaurangen, serverar frukost och middag. Köket har tydliga influenser från Medelhavet. Restaurangens terrass har fantastisk panoramautsikt över havet. Restaurang Pez Playa är känd för sina risrätter och välkomnar både hotellets gäster och andra besökare. Cape Nao har en beach club (mot avgift) och en restaurang. Restaurangen är ett avslappnat stället vid stranden som serverar lunch. I hotellets lobby finns en bar. Den sofistikerade atmosfären där gör stället till en perfekt utgångspunkt för kvällens aktiviteter. 

Fin spaavdelning som erbjuder behandlingar mot avgift. Gratis tillgång till gym och inomhuspool. Bastu mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Underhållning kvällstid. Barnaktiviteter i hotellets regi och med engelsktalande personal.

Ljud från närliggande restauranger och klubbar kan uppfattas som störande. Möjlighet att nyttja (och skriva upp på rummet) vissa faciliteter och restauranger på hotell inom samma kedja som Melia Calvia Beach. Mer information ges på hotellet.

The Level, för gäster i superiorrum
Gäster som bokar superiorrum får tillgång till The Level, med extra service som bland annat relaxområde, en särskild pool, möjlighet till halvpension (frukost och middag) på restaurangen The Level och gratis kaffe och alkoholfria drycker i Level-området hela dagen.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg (frukost- och middagsbuffé).

Säsongsinformation

På grund av rådande omständigheter håller hotellets spa stängt sommaren 2021.