Kundomdömen om Melia Calvia Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

1279 omdömen
Utmärkt
 
706
Väldigt bra
 
338
Bra
 
120
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
58

5 senaste omdömen

2018-10-15

av miaaggring Åkersberga, Sverige

Nyrenoverat 2017

Fint beläget precis på stranden Calvia Beach längst ner i Magaluf. Magaluf är numer, tack vare 24 nya lagar stiftade 2017. Hotellet är jättefint, med gym, inom-utomhuspool. Service oklanderlig och rent överallt. Boka rum med ”front beach view” och ingen blir besviken på utsikten! Mycket tyst AC! Rekommenderas varmt!

 
2018-08-10

av ulfs798 Malmö, Sverige

OK hotell nära strand

Trevlig personal och rena rum. Hissarna har inte kapacitet vilket resulterar i långa väntetider på hissen. Städpersonalen använder samma hissar som gästerna vilket förklarar en del av problemet. Hotellet godkänner att boende reserverar solstolar vid poolen genom att lägga ut handdukar på morgonen eller kvällen innan. Detta resulterar att det är svårt att hitta en solstol under dagen. Endast 25-40% av stolarna nyttjas under dagen. Resten står tomma med handdukar på. God frukost buffé med ett brett utbud. Lunchrestaurangen är inte prisvärd.

 
2018-06-18

av Marita L Norrtälje, Sverige

Fantastiskt fint hotell

Jag var där med mina medarbetare på skolan. ALLA var supernöjda. Fina rum, kändes lyxigt med morgonrock och tofflor. Antingen rum mot bergen, med kvällssol, eller mot havet med morgonsol. Sköna sängar med olika kuddval. Gymmet litet, men fungerade bra. Jag besökte inte poolen, men medarbetarna var jättenöjda. Stora utrymmen överallt med sköna sitt/ligggrupper, gott om plats för oss (31 pers) att sprida ut oss i grupper. Mest fantastisk var frukostbuffén som inte saknade något. Till och med bubbel om man ville. Endast ca 100 meter till havet, stort plus. Ligger lite i den lugnare delen av Magaluf, det enda som störde lite var dunket från musiken från grannen, Nikki Beach, men man vande sig.

 
2018-05-20

av 60knop Bourgogne, Frankrike

60knop

Mycket fint hotell Rent o snyggt överallt. Trevlig personal. Men de är ej så duktiga på engelska.Det är dock fantastisk service o allt man vill ha finns. Gymmet är kanon o vyerna runt hotellet är slåend vackra

 
2017-08-16

av HelenaL333

Härligt hotell med fint läge och lyxkänsla

Bodde 10 dgr på detta hotell och hade halvpension inkluderat. Både frukost och middag var av hög klass och med bra, fräscha högklassiga råvaror. Alla i familjen hittar något de tycker om. Maten var av medelhavskaraktär vilket kändes väldigt fräscht. På fredagen var det t. ex skaldjursbuffé, kändes lyxigt och väl tilltagen med hummer, olika räkor, havskräftor etc. Varje kväll fanns "tapas" av olika slag att börja middagen med samt flera olika varmrätter+underbara efterrätter. Dryck ingår inte till middagen och t.ex 2 flaskor med vatten kostar 5 Euro. Vid frukosten ingick all dryck inkl. ett glas champagne för den som vill. Äggkocken gjorde omelett och det fanns flera olika sorters pålägg, bröd, frukt, varma rätter etc. Hotellet har ett fantastiskt läge längst ut på Magaluf stranden med utsikt över hela bukten. Rummen är väldigt fräscha och vi hade ett familjerum med 2 rum connecting, passar perfekt även med vuxna tonåringar ( separata badrum och ingång ). Det finns safebox med ladduttag för dator etc, kostnadsfritt. Alla ameneties var bra såsom shampoo etc. Stora fina utrymmen i hotellet med flera olika lobby/foajéutrymen där man kan sitta. Fritt wifi överallt inkl vid poolen, fungerade toppen. Även 2 macdatorer fanns att tillgå i lobbyn, kostnadsfritt. Poolområdet kändes rent, fräscht och lyxigt. Det kändes dock som att det var lite för få solstolar men det gör det hela lite mer exklusivt också då det inte var så "stimmigt". Poolhanddukar ingick. Tyvärr ingick inte de solstolar som tillhörde hotellets strandyta, här var man tvungen att betala. ett litet minus.Hotellet har inget mini matket men det finns runt hörnet. Gymmet var fräscht och hade allt man behövde, öppet 24h. Spa delen kändes fräsch och det ingick att besöka poolen där. Flera olika aktiviteter ingick såsom yoga, poolbiking, spinning mm samt att det hade barnaktiviteter för de minsta. Barnpool finns. Det var lugnt i området runt hotellet och tyst nattetid. Hotellet har även en "Level club" som man kan köpa till och få en separat pool lounge med div servering av mat/dryck/frukt etc. Inget vi hade men vi gick förbi Level och det såg trevligt ut. Vid tidig avresa 05:00 på morgonen blev vi lovade en liten frukost/take away men den blev missad av någon anledning samt att det fanns transaktioner på vårt kvitto som föregående gäst använt från restaurangen, den tog dock borts när vi sa till innan avresa. Ett fint, fräscht hotell med en lyxkänsla då inredning, materialval och själva upplevelsen var fullt till belåtenhet - rekommenderar varmt detta hotell ett par dagar under vistelsen i Magaluf.