Kundomdömen om Melia Calvia Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

1540 omdömen
Utmärkt
 
882
Väldigt bra
 
367
Bra
 
147
Mindre bra
 
69
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2023-05-22

av 866linn_al

Åk till något annat

Det märks tydligt att befolkningen här är trötta på hur turister beter sig. I deras lokala tidningar samt i samtal med säkerhetsvakter och poliser framkommer det att Magaluf fört in striktare lagar och försöker få en bättre stämpel. De vill ha en annan målgrupp av turister. Vi var absolut den målgruppen, som för oss med respekt och är trevliga. Initialt trodde personalen att vi var engelsmän, då behandlades vi som luft och fick arga blickar. Efter mer än halva veckan förstod dem att vi är Svenskar som endast var där för semester i form av träning,mat,sol och bad. Då fick vi en helt okej service och alla blev normalt trevliga. Tror att det är mycket historik som gör att personalen är på ett visst sätt mot vissa besökare, vilket är förståeligt då framförallt unga män från Storbritannien beter sig som svin runt om i Magaluf. Vill du ha en lugn semester ska du inte åka hit. Hotellet är som ett tvåstjärnigt, avslut inte fyra. Folk röker på ”Maja”vid poolen och inne i hotellet. Incheckningen tar extremt lång tid och personalen pratar inte någon förståelig engelska, det är ett plus om du kan spanska. Förvänta dig ingen hjälp med bagage eller liknande, du får en lapp med ditt rumsnummer. Hotellet är fint nere vid receptionen, övriga delar är sunkigare. Rummen är väldigt lyhörda.

 
2022-05-11

av miaaggring Åkersberga, Sverige

Superfint

Alltid lika fint på detta hotell. Rent, snyggt och uppgraderade rum efter renovering. Trevlig personal. Underbara amenities. Vi kommer tillbaka snart igen. Nära till det mesta. Samt tyst och lugnt, till skillnad från ”downtown” Magaluf

 
2018-10-15

av miaaggring Åkersberga, Sverige

Nyrenoverat 2017

Fint beläget precis på stranden Calvia Beach längst ner i Magaluf. Magaluf är numer, tack vare 24 nya lagar stiftade 2017. Hotellet är jättefint, med gym, inom-utomhuspool. Service oklanderlig och rent överallt. Boka rum med ”front beach view” och ingen blir besviken på utsikten! Mycket tyst AC! Rekommenderas varmt!

 
2018-08-10

av ulfs798 Malmö, Sverige

OK hotell nära strand

Trevlig personal och rena rum. Hissarna har inte kapacitet vilket resulterar i långa väntetider på hissen. Städpersonalen använder samma hissar som gästerna vilket förklarar en del av problemet. Hotellet godkänner att boende reserverar solstolar vid poolen genom att lägga ut handdukar på morgonen eller kvällen innan. Detta resulterar att det är svårt att hitta en solstol under dagen. Endast 25-40% av stolarna nyttjas under dagen. Resten står tomma med handdukar på. God frukost buffé med ett brett utbud. Lunchrestaurangen är inte prisvärd.

 
2018-06-18

av Marita L Norrtälje, Sverige

Fantastiskt fint hotell

Jag var där med mina medarbetare på skolan. ALLA var supernöjda. Fina rum, kändes lyxigt med morgonrock och tofflor. Antingen rum mot bergen, med kvällssol, eller mot havet med morgonsol. Sköna sängar med olika kuddval. Gymmet litet, men fungerade bra. Jag besökte inte poolen, men medarbetarna var jättenöjda. Stora utrymmen överallt med sköna sitt/ligggrupper, gott om plats för oss (31 pers) att sprida ut oss i grupper. Mest fantastisk var frukostbuffén som inte saknade något. Till och med bubbel om man ville. Endast ca 100 meter till havet, stort plus. Ligger lite i den lugnare delen av Magaluf, det enda som störde lite var dunket från musiken från grannen, Nikki Beach, men man vande sig.