Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-12-26


10 av 10

+
Läger
-
Inget, allt är bra!

Bekräftad gäst: 2021-12-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-21


10 av 10

+
Läget !!
-
Det var en hemsk säng!!!

Bekräftad gäst: 2021-11-21


9 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2021-11-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-14


9 av 10

+
Jättebra frukost med mycket grönsaker. Saknar dock lite fisk i frukost- buffén.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-14


7 av 10

+
Utsikten och frukostbuffén
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

131 omdömen
Utmärkt
 
64
Väldigt bra
 
38
Bra
 
18
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2021-12-29

av Anders B Örebro, Sverige

Fantastiskt läge med utsikt ”att dö för”

Man kan nog inte bo mycket bättre än så här. Valle Mar ligger centralt, vid strandpromenaden och precis vid entrén till saltvattenpoolerna vid det fantastiska Lago Martiánez. Ett par minuters promenad bort ligger de gamla stadsdelarna, hamnen och hur många restauranger och barer som helst. Själva hotellet erbjuder rum med balkonger med fantastisk utsikt över havet och parken med poolerna. Absolut ett måste med utsikt - annars kan man ju lika gärna bo någon annanstans. Bra frukostbuffé, nej förresten en nära nog perfekt sådan. Men för att nå ”perfekt” krävs att de få ordning på varmhållningen; nu fick man hålla till godo med rumstempererad äggröra och bacon som inte ens de uppvärmda tallrikarna lyckades få liv i. Fantastisk buffé på juldagen också. Rummet som sagt bekvämt och med vidunderlig utsikt. Vi fick en uppgradering till lyxrum efter strul med Tuis avgångar och kunde gotta oss åt panoramafönster åt två håll.

 
2019-02-05

av glasse44 Askim, Sverige

Perfekt läge, bra service

Bästa läget mitt på strandpromenaden. Nära till allt. Trevlig och kompetent service. Fint poolområde och restaurang på 6:e våningen med strålande utsikt. Mycket bra frukost. Bra salladsbord och suverän dessert men fantasilösa huvudrätter till middagen. Bra lagom stora rum och badrum. Stor balkong. Största minus - de engelskspråkiga programmen fungerade inte

 
2022-08-12

av Erin G Gateshead, Storbritannien

Holiday with friends to celebrate a wedding

We visited the hotel for our friends wedding and also to have a couple's holiday just us. Room was great for us and well cleaned and fresh towels everyday the housekeeper was brilliant and trustworthy nothing went missing at all she was so friendly as well. Down side our friends also came on same holiday with a young baby and another friend on their own. Their room was bigger and common sense would of been helpful for our friends with the young baby to have that room instead. Our single friends room was really big. The pool area was fab however not great for young babies as no child area but great for older children. The pool has great views. Down side there are a lot of rules at the pool and the pool guy takes these very seriously almost too much. Whilst I appreciate rules to keep us safe it wasn't always needed. A couple who came regular we were told were VIPs were consistently a problem our friends are VIPs they go all the time but it just felt there was also something this particular couple were complaining about. Food and drinks. Staff and food were fantastic all very helpful and delicious couldn't fault it. All in all a superb hotel we would visit again with maybe just minor tweaks to give it a 5/5

 
2022-05-31

av 253DougC Bristol, Storbritannien

Anouther Great Stay

Thanks for another excellent three week stay with a lovely side sea view room with nice bath tub. The Staff were wonderful and nothing was to much trouble and that makes for a relaxing stay . We have booked again for next year in May, and love the hotel and the Town . Cheers.

 
2022-05-20

av maryrosel166

Excellent stay

Hotel room was nice, bathroom was small as other reviews stated but was clean and modern. Daily cleaning of room and fresh towels etc. Pool is lovely, easy to get a spot midweek but busier on weeekends, staff at pool bar very nice. Breakfast buffet was fab