Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-12-26


10 av 10

+
Läger
-
Inget, allt är bra!

Bekräftad gäst: 2021-12-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-21


10 av 10

+
Läget !!
-
Det var en hemsk säng!!!

Bekräftad gäst: 2021-11-21


9 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2021-11-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-14


9 av 10

+
Jättebra frukost med mycket grönsaker. Saknar dock lite fisk i frukost- buffén.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-14


7 av 10

+
Utsikten och frukostbuffén
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


10 av 10

+
God frukost och läget
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
Den varma poolen och goda maten
-
Sängarna var hårda och slitna och den kalla jacuzzin bli varmare

Bekräftad gäst: 2020-01-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

121 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
34
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2021-12-29

av Anders B Örebro, Sverige

Fantastiskt läge med utsikt ”att dö för”

Man kan nog inte bo mycket bättre än så här. Valle Mar ligger centralt, vid strandpromenaden och precis vid entrén till saltvattenpoolerna vid det fantastiska Lago Martiánez. Ett par minuters promenad bort ligger de gamla stadsdelarna, hamnen och hur många restauranger och barer som helst. Själva hotellet erbjuder rum med balkonger med fantastisk utsikt över havet och parken med poolerna. Absolut ett måste med utsikt - annars kan man ju lika gärna bo någon annanstans. Bra frukostbuffé, nej förresten en nära nog perfekt sådan. Men för att nå ”perfekt” krävs att de få ordning på varmhållningen; nu fick man hålla till godo med rumstempererad äggröra och bacon som inte ens de uppvärmda tallrikarna lyckades få liv i. Fantastisk buffé på juldagen också. Rummet som sagt bekvämt och med vidunderlig utsikt. Vi fick en uppgradering till lyxrum efter strul med Tuis avgångar och kunde gotta oss åt panoramafönster åt två håll.

 
2019-02-05

av glasse44 Askim, Sverige

Perfekt läge, bra service

Bästa läget mitt på strandpromenaden. Nära till allt. Trevlig och kompetent service. Fint poolområde och restaurang på 6:e våningen med strålande utsikt. Mycket bra frukost. Bra salladsbord och suverän dessert men fantasilösa huvudrätter till middagen. Bra lagom stora rum och badrum. Stor balkong. Största minus - de engelskspråkiga programmen fungerade inte

 
2022-03-09

av chapelchap Beccles, Storbritannien

Excellent staff

One of the nicest hotels I have experienced. I have experienced many. The staff are so caring. The food excellent for buffet style and there is the option of a fresh cooked meal. There is always enough variety. The only problem was that I ate too much. My criticism is that the TV has no English channels and that the pick up is 100 mtr away. But this pales to insignificance against the magnificent staff working here and that includes eveyone.

 
2022-02-09

av gedholder Liverpool, Storbritannien

Excellent in most areas but let down by lukewarm buffet food

An ideal location, close to taxi rank and train to Loro Park. Great room with great view and ideal for people watching. The balcony does not get any sun until very late in the afternoon (January.) Room and bathroom kept clean and tidy being serviced every day. There is a charge for using the room safe. Felt a bit penny pinching as most hotels don't charge for that anymore. The beds are not very comfortable, being on the hard side. I prefer a firm bed so it was borderline for me but my wife found them very uncomfortable. The double bed is two singles pushed together (it does say on their website and is common in Spain). The biggest disappointment was the food. Tourist numbers were very much down and the hotel only seemed a quarter full so there were low numbers for the buffet dinner. We arrived late on our first night and were greeted by a virtually empty dining room and buffet food that must have been out for a couple of hours and was lukewarm. There was a single steak half cooked on the grill and it was cut in two and served to us. One piece was about 2oz and was half gristle and was like leather. Not a good start for a hotel we chose for their food (from their website). We changed our normal holiday eating time to eat much earlier in an attempt to get warmer fresher food. Lots of it was still lukewarm. We have stayed in a number of hotels who can manage to keep their buffet food warm. They can't seem to do it here. We spoke to another couple who had been regular visitor and they commented how they felt that the food was not up to the usual standard. However the breakfasts were better( busier and more turnover?) and the majority of staff very pleasant and helpul. There is a good selection of wines that were very reasonably priced. A pleasant dining room with fabulous views. We went on a package deal (TUI) who only offer half board. If we return to Puerta de la Cruz we would happily stay here again but try to book b & b and eat out - so many nearby restaurants to choose from.

 
2020-04-27

av Rup Northampton, Storbritannien

A good hotel

I stayed here from 8 - 15 March. As has been stated, its right on sea front, ideal for "people watching. I found the hotel very clean, the staff very obliging and the food excellent. So much choice. The noise from the bars underneath the hotel didn't worry me at all. I did find the beds very hard though. If you are a smoker (which I am) smoking is not permitted on the balcony. In all a very pleasant stay.