Kundomdömen om Be Live Experience Orotava

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-02


7 av 10

+
Trevlig personal och god mat!
-
Standarden på rummen, fanns tex ingen fåtölj på rummet.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


10 av 10

+
Frukost
-
Wifi

Bekräftad gäst: 2022-01-02


8 av 10

+
Läget o rummen
-
Buffén

Bekräftad gäst: 2022-01-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

1936 omdömen
Utmärkt
 
722
Väldigt bra
 
656
Bra
 
363
Mindre bra
 
112
Underkänt
 
83

5 senaste omdömen

2020-03-11

av BarbroK11

Fyra stjärnor???

Minst en stjärna för mycket för detta slitna hotell. Poolområde är dock helt ok. Matsal i "källaren". Noll utsikt,. mörkt och instängt. Bra hotellfrukost utan att utmärka sig. Ligger centralt till. Nära till centrum.

 
2019-12-10

av BoEveT

Ett bra hotell med ett bra centralt läge

Hotellet ligger centralt i Puerto de la Cruz med gångavstånd till havet, gamla stan och mängder av affärer. Tyvärr bygger man om shoppingcentret intill hotellet vilket medförde en hel del buller dagtid. Hotellets poolområdet var helt ok för att sola men bad var omöjligt p,g,a otroligt låg vatten temperatur.

 
2019-12-09

av Rena65 Hässleholm, Sverige

Ett hotell med bra läge vid havet

Vi har tyvärr haft otur vid vår vistelse, då man byggde om en shoppingcenter utanför hotellet och miljön var bullrigt långt in i natten. Hotellet är sliten, man hade önskat bättre städ vid ankomst, vi har fått byta rum. Restaurangen påminner mer om skolmatsal, det fattas känsla och den motsvarar ej bilderna som finns på internet.

 
2019-11-11

av kjellaa2019 Kungälv, Sverige

Trevliugt hotell

Bra hotell. God och fin frukost. Sov gott i de stora sängarna. Litet gym, som hade det man behövde. Nära till havspoolerna. Lätt att ta sig till Loro Park med det lilla tåget. Fina parker som man kan se blommor och andra växter i.

 
2019-01-17

av Livsnjutare48

Utmärkt

Trevlig personal med snabb service både i matsalen och baren, varierande, välsmakande mat, mycket bra underhållning på kvällarna. Nära till stranden och saltvattenpoolerna. Bra utbud med butiker och restauranger. Vi åkte ett litet tåg till Loro pargue, mycket sevärd, rekommenderas varmt.