Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med inredning i mexikansk stil med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Heltäckningsmatta och takfläkt. Smart-tv med satellitkanaler och iHome klocka samt mobilladdare. Nespresso-maskin och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med utsikt mot trädgården eller havet. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 30-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum i mexikansk stil med heltäckningsmatta och fläkt i taket. Smart-tv med satellitkanaler och iHome klocka samt mobilladdare. Nespresso-maskin och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter i mexikansk stil som består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Dubbelsäng eller två separata sängar samt möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Alla rum har heltäckningsmatta och takfläkt. Smart-tv med satellitkanaler och iHome klocka samt mobilladdare. Nespresso-maskin och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och separat dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 45-60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.