Kundomdömen om Park Club Europé

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 104 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Atmosfären så treclig4 hotell
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
Sentralt.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


9 av 10

+
All grönska, de små dammarna med broar över. Alla djur.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2024-01-28


9 av 10

+
Nära till pool
-
Tråkigt med den höga avgiften för lånade badhanddukar

Bekräftad gäst: 2024-01-22


9 av 10

+
Där finns många aktiviteter för barn och unga att delta i. Bra mat. Lummigt och välskött hotell.
-
Väldigt slammrigt och hög ljudnivå i matsalen. Onödigt hög ljudnivå på musiken vid poolområdet emellanåt

Bekräftad gäst: 2024-01-07


8 av 10

+
Mycket aktiviteter, fint pool område med olika typer av pooler.
-
I matsalen var det väldigt hög ljudnivå.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


8 av 10

+
Närheten till allt
-
Svårt att hitta och att veta vad som ingår i all in closive. Sen maten var oftast kall på lunch och snack . Dvs mat som ska vara varm

Bekräftad gäst: 2023-12-04


8 av 10

+
Väldigt mycket
-

Bekräftad gäst: 2023-12-04


8 av 10

+
Rummet
-
Väldigt högljutt i matsal och vid underhållningen

Bekräftad gäst: 2023-12-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

2033 omdömen
Utmärkt
 
730
Väldigt bra
 
763
Bra
 
341
Mindre bra
 
130
Underkänt
 
69

5 senaste omdömen

2024-01-29

av Fredrik F

Helt okej!

Mycket trevligt hotell, ligger perfekt till med nära till allt! Bra och fina poler med bra all inclusive där man även kunde få med sig en vinflaska till rummet om man ville sitta på balkongen. Det som dock drar ner betyget ordentligt är den otroliga röran i matsalen samt dessa eländiga åttabord där man blev ihopsatt med övriga utan chans att få sitta ensamma fast det fanns lediga bord runt om! Ibland om man åker som ett par el med några bekanta vill man få sitta själv och vara ensamma vid sitt bord!! Näe där får ni göra om och göra rätt fram tills det är gjort så rekommenderar jag ett annat hotell iaf om ni vill ha lite egentid! Städningen var inte heller den bästa, städerskorna var väldigt trevliga men städningen utav rummen hade mer att önska! I övrigt så vore ett förslag att ha en enklare bar vid saltvattenpolen också!

 
2023-12-26

av Maria O Säffle, Sverige

Nära till allt

Trevligt hotell som ligger centralt. Nära till stranden,shopping samt restauranger och barer. Hotellet är uppbyggt av olika kuber, så det känns aldrig stort eller trångt. Dessvärre är det mycket trappor att gå i. Stort utbud av mat hela dagen lång. Baren är ok. Fint poolområde men tyvärr mycket väsen samt hög musik och aktiviteter. Hårda sängar. En stor miss tyvärr är att duvorna sitter och äter av salladsbuffén vid poolrestaurangen. Detta borde åtgärdas snarast.

 
2023-07-29

av Laila W Stockholm, Sverige

Trevligt!

Trevligt hotell! Buffén, både frukost och middag, tyckte vi var riktigt bra (bättre än på en del betydligt dyrare hotell vi bott på). Maten var varierande och det fanns mycket sallader och grönsaker. Tyvärr gick det bara att sitta inomhus när man skulle äta. Många barnfamiljer på hotellet men även vi som reste som par trivdes! Stort poolområde, inget problem att få solstolar men det fanns tyvärr få parasoll. Det fanns en del djur i fångenskap på området tex sköldpaddor och marsvin och de var nog väl omhändertagna MEN ankorna borde omplaceras! Deras bur var alldeles för liten!

 
2023-04-05

av mariehP5052MY

inte nöjd

personalen var super bra, speciellt dom som höll i alla aktiveter, poolen jätte mysig och läget på hotellet kan inte bli bättre. maten var dock oätlig!! smaka konstog olja å kartong, vi fick äta alla måltider ute. dom städa knappt rummet på en vecka.

 
2020-03-05

av 269eevak Stockholm, Sverige

undersköterska

jättebra hotellrum god mat trevligt personal kan tänka mig att åka dit igen tråkigt med ficktjuvar utanför hotellet såg det själv sa till personalen på hotellet då kommer polisen och körde bort dom👍🤗