Jardines De Nivaria

  • Grönskande trädgård med läckert poolområde
  • Nära den fina Fañabéstranden
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Jardines de Nivaria har bästa tänkbara läge vid den härliga strandpromenaden i Costa Adeje. Hotellets lagunformade pooler är något alldeles extra och ligger inbäddad i massa grönska. Flera restauranger, en egen puttingbana, lekplats, sköna massagebehandlingar – här finns det mesta för att semestern ska bli så avkopplande som möjligt!


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Sviter för 2-3 personer. Superiorsviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Smakfullt inrett, fräscht 5 stjärnigt hotell , bra läge, mycket bra städning och frukost. Det bäs...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3186 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Jardines de Nivaria har ett utmärkt läge en kort bit från den fina Fañabéstranden i Costa Adeje, norr om Playa de las Americas. Hotellet ligger i en stor parkliknande trädgård med frodig grönska och vackra vattenfall. Vid det palmkantade poolområdet finns två stora lagunformade pooler, varav en har havsvatten och en har sötvatten, samt en jacuzzi. För barn finns en separat barnpool samt en lekplats. Havsvattenpoolen och barnpoolen är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar.

Bufférestaurangen Solandra har vacker utsikt över trädgården och serverar internationella rätter, samt har temakvällar flera gånger i veckan. Intill poolområdet ligger La Cascada som erbjuder typiska spanska tapas och Medelhavsinspirerade rätter. Romantiska La Cúpula har en vacker terrass och serverar en à la carte-meny med moderna smaker och spanska viner. Vårdad klädsel gäller under alla måltider (inga strandkläder vid frukost och lunch samt män måste bära långbyxor under middagen). I Galeria Lobby Bar kan du njuta av hemgjorda bakverk. På hotellet finns även två barer, varav en med fantastisk utsikt över stranden Fañabé och havet. Kvällsunderhållning vissa kvällar.

Gratis gym, bordtennis och puttingbana med 6 hål. Tennis och biljard mot avgift. Vid stranden finns vattensporter mot avgift. För avkoppling kan du besöka hotellets spa med gratis hamam och bastu. Massage och skönhetscenter mot avgift. Gratis wifi på hela hotellområdet. Minilivs. Tvättservice mot avgift. Genomfartstrafik utanför hotellet.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.
Hel- eller halvpension mot tillägg. Köper du till hel- eller halvpension under julen ingår även julmiddag (25/12).

Bra att veta

Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.