Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Det låg centralt och var lättillgängligt. Nära busshållplats
-
De behöver reparera många delar på hotellet såsom tex gymmet. Toaletter och i vissa fall runt poolen.

Bekräftad gäst: 2024-03-24


7 av 10

+
Rent o nyrustat o bra sängar o bra frukost
-
Personalen förstod inte engelska, det blev missförstånd…störande byggarbetsplats hela veckan utanför balkongen

Bekräftad gäst: 2024-03-17


9 av 10

+
Frukosten. Läget. Personalen.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-22


9 av 10

+
Frukostbuffén
-

Bekräftad gäst: 2024-01-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-22


9 av 10

+
Fin lägenhet med havsutsikt. Frukosten var över all förväntan. Toppbetyg!
-
Inga synpunkter

Bekräftad gäst: 2024-01-22


8 av 10

+
Havsutsikten och balkongen.
-
Poolen "uppvärmd"? Iskall - ingen badade. Wifin gick ej att koppla upp sig mot.

Bekräftad gäst: 2024-01-21


8 av 10

+
Frukostutbudet var jättebra.
-
Poolen var väldigt kall.

Bekräftad gäst: 2024-01-01


7 av 10

+
Frukost
-
Ljudisolering mot gatan

Bekräftad gäst: 2023-12-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

593 omdömen
Utmärkt
 
197
Väldigt bra
 
244
Bra
 
89
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2023-01-18

av anderslT2006WC Landskrona kommun, Sverige

Herr

Fint litet hotell med fina stora rum, jättebra frukost. Här kan man bo om man ska besöka teneriffa fler gånger. Ja det blir det säkert och då kan vi bo här igen6. Rekommenderar detta hotell. Fick ett rum med havsutsikt,

 
2021-12-13

av Jocke72A Herrljunga, Sverige

Mycket trevligt hotel

Toppen lägenhet med underbar balkong mot havet, otroligt trevlig personal och kanon service. Frukosten var långt över mina förväntningar, det enda som kunde varit bättre var tempraturen i poolen. Solpaneler borde nog sättas upp och värma poolen. Men rekommenderar detta hotell alla dagar i veckan.

 
2018-04-09

av gusnd Jönköping, Sverige

Prisvärt hotell!

Jag och min hustru tillbringade två veckor i månadsskiftet mars - april på detta hotell. Vi fick en lägenhet på sjunde våningen med vidunderlig utsikt över staden och havet. Lägenheten bestod av två rum med bra utrustning, allt som behövdes fanns där. Köksutrustningen var fullt tillräcklig, sängarna var riktigt sköna och i övrigt ett fräscht och bra möblemang. Städningen fanns det absolut inget att klaga på. Frukosten var också mycket bra,stor, varierad och god. Precis utanför hotellets entré finns hållplats för lokalbussarna, vilket är en fördel om man vill ta sig runt på ön. Vi åker gärna tillbaka till detta hotell!

 
2018-02-02

av Lolloise85 Malmö, Sverige

Över förväntan – kan tänka mig att återvända hit!

Jag läste i princip alla recensioner på Tripadvisor om det här hotellet innan vi bokade och jag kan säga så här: det är ett bra hotell. De positiva recensionerna stämmer! + Stora rum till bra pris + Helt okej kök med den mest nödvändiga utrustningen. Bra om ni tar med diskmedel och diskborste själva. + Stora balkonger med härlig havsutsikt (tillval) + Stor och god frukost + Inte så långt till stranden som jag var rädd för. Den närmsta stranden är 5 minuter bort, en 10 minuter bort och ytterligare en 20 minuter bort. :) Det gick att bada i samtliga i början av december. + Härlig plats! Det är backigt, men har du normal kondition så klarar du det utan problem. + Lugn och skön ort. Inget partyliv. + Fin gest att få en gratis flaska gott rött vin på rummet efter incheckning. - För mycket kött på frukosten, kunde varit mer pannkakor m.m. för vegetarianen (men även vegetarianer kan äta sig nöjda och belåtna!) - OTROLIGT KALL POOL. Det enda stora minuset. - Gatan. Hotellet ligger vid en ganska lugn gata, men det är mycket bussar och varuleveranser som stannar precis utanför. Och de hörs. Tyvärr. - Sängen, eller snarare sängarna: det är "twin beds" och jag hade mycket hellre sett att det var dubbelsäng när man ändå reser som ett par. - Maten vid poolen är okej, inte mer. Drinkarna likaså. Ni får godare mat och drinkar på andra ställen. Godaste maten vid poolen var de kanariska potatisarna. De rekommenderar jag! - Vi hade några favoritrestauranger i närheten, men de flesta var ganska trista. - Hade varit härligt om det gått att bada i havet precis utanför hotellet. Det gick dock inte (det är ingen strand, bara klippor och höga vågor). - Rummet städades nästan dagligen, men det kändes som att de eventuellt använde fel rengöringsmedel eller något, då kakelplattorna på golvet fick en lätt "såpig" yta. Inte så fräscht. - Vi hade några godisar som låg på köksbordet i några dagar. När vi kom ihåg dem, så upptäckte vi att små myror hittat dem. Sedan hade vi småmyror på bordet resten av vistelsen, trots att vi dödade dem så fort vi kom åt. Lite synd, men inget större problem. Jag och min sambo är i 30-årsåldern och det var väldigt olika personer som bodde på hotellet. Alla åldrar, olika nationaliteter. Lugnt och bra, inget festande på nätterna eller springande i korridorerna. Skulle jag återvända? Ja, absolut. Mer än gärna.

 
2018-01-28

av Christer K

Första gången på Teneriffa

Vi har varit på detta hotell i en vecka nu med följande omdöme. Hotellet ligger bra i en lugnare del och så här i januari inte fullbokat. Därför var det nästan tomt vid poolen och det fanns överflöd av platser. Rummen är i gott skick även om det kunde varit lite fler tillbehör i köket dock. AC och wifi finns i rummet men AC:n luktar bränt och låter så den byts nog inom kort. Kort och gott finns det inget direkt negativt om detta hotell.